Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Εννοείται ότι παίζει αν ξέρεις τα κατάλληλα άτομα φίλε μου
Αντε να τελειώνουμε... Έχω σταματήσει δουλειά και πάω 3 καφέδες την ημερα
Αύριο βραχυ;
Εννοείτε ότι παίζει αν ξέρεις τα κατάλληλα άτομα φίλε μουDea1995 έγραψε:Βυσματακι στα πκε παίζει;
Τόσες χιλιάδες αιτήσεις και έληξε 26 .. Και 6 του μηνος τα έβγαλαν τωρα με τις λίγες ενστάσεις δεν τα βγάζουν τ να πω ρε παιδί μ
10 μερες κάνανε όντως ρε θανο για 18.800 αιτήσεις... Και τωρα για 150 ενστάσεις μας βγαζουν το λαδι... Ελεος
Παιδια γνωριζετε αν πρεπει να παρετιθουμε απο τη δουλεια μας τωρα η αφου τελειωσει η ολη διαδικασια και παν ολα καλα;
Αφου περασεις τα πκε με το καλο, τοτε παραιτησου που θα το εχεις και σιγουρο!
Μην ζαλίζεται μπάλες κάποιοι με Το ΔΜΣ.. έχουμε πει τ ισχύει
ΓΙΩΡΓΟΣ 95 έγραψε:Εγω παιδια εχω περιοστιτιδα. Με τρελενει ο πονος μπροστα στο καλαμι. Τι παγο τι voltarenτι ξεκουραση τιποτα. Οπονος δεν υποχωρει. Οταν προπονουμε και παω για το 1000 στην αρχη ολα καλα αποτη μεση και μετα παραλειουντα ποδια με αποτελεσμα να σταματαω. Γνωριζει καποιος κατι για το ολο θεμα;
Σε γιατρο φιλαρακι! Οσο προλαβαινεις...
PAPAXITOS έγραψε:10 μερες κάνανε όντως ρε θανο για 18.800 αιτήσεις... Και τωρα για 150 ενστάσεις μας βγαζουν το λαδι... Ελεος
Μην ξεχνάτε όμως ότι για τις 18.800 αιτήσεις ήταν υπεύθυνο το υπουργείο ενώ για τις 147 ενστάσεις είναι ο ΑΣΕΠ έχει διαφορά
ΓΙΩΡΓΟΣ 95 έγραψε:Εγω παιδια εχω περιοστιτιδα. Με τρελενει ο πονος μπροστα στο καλαμι. Τι παγο τι voltarenτι ξεκουραση τιποτα. Οπονος δεν υποχωρει. Οταν προπονουμε και παω για το 1000 στην αρχη ολα καλα αποτη μεση και μετα παραλειουντα ποδια με αποτελεσμα να σταματαω. Γνωριζει καποιος κατι για το ολο θεμα;
Και εγώ το έπαθα αυτό στις αρχές τον Αύγουστο που ξεκίνησα απότομα προπονήσεις σταμάτησα 5 μέρες πήρα arcoxia Και έγινα καλά, απλά ακόμα και τώρα αν κάνω μέσα στη βδομάδα 3 4 δυνατές προπονήσεις με πιάνει μετα απο την προπόνηση και πονάω για 1 2 μέρες.
Ωστόσο από αύριο σταματά να κάνεις προπόνηση βάλε πάγους και πάρε τα Arxocia η πήγαινε σε έναν ορθοπεδικό να σου πει τι αντιφλεγμονώδη να πάρεις γρήγορα όμως διότι πλησιάζουν τα πκε
Dea pz έγραψε:Μην ζαλίζεται μπάλες κάποιοι με Το ΔΜΣ.. έχουμε πει τ ισχύει
Άστον να λέει απλά είναι αποτυχημένος και ελπίζει ότι θα κοπούν 200 άτομα όπως λέει για να μπουν 200 επιλαχών επειδή αυτός είναι 199 επιλαχών
- DEA 324
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Παίδες καλημέρα, γνωρίζει κανείς κάποιον ειδικό φρουρό που πέρασε την όλη διαδικασία με τα ΠΚΤ να μας πει επιτέλους αν ισχύει αυτό με τον ΔΜΣ ; Ότι μόνο δικαστικά δηλαδή μπορείς να πας για να δικαιωθείς κτλ για να τελειώνουμε ; Υ. Γ εύχομαι αν είναι τρόλας αυτός που το ξεκίνησε όλο αυτό με τον ΔΜΣ και τα δικαστικά να μην περάσει, δεν τον θέλω για συνάδελφο, μακάρι αν είναι στην θέση 199 να κοπούν 198 άτομα και να μείνει να μην πω με τι στο χέρι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες