Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Ναι Slade ακριβως, ισχυει αυτο εαν ομως εχει υπαρξει μεταβοκη στα στοιχεια της ταυτοτητας σου. Εγω πηγα στο κεπ και εγραψα και υπευθυνη δηλωση με γνησια υπογραφρεις οτι το χαρτι αυτο αποτελει βεβαιωση του αμκα μου
Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω... στο φάκελο τον κλειστο που θα βαλουμε την καρτελα μας κις τις γνωματεύσεις των γιατρών πρεπει να βαλουμε και το αμκα μεσα η απλως πρέπει νε το εχουμε πανω μας οπως και την ταυτότητα
- DEA 324
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Παίδες καλησπέρα, γνωρίζει κάνεις που ακριβώς γράφει η προκήρυξη για την μεζούρα και την μέτρηση της μέσης; γιατί εγώ δεν το βρίσκω πουθενά αυτό, σε ποιά σελίδα το γράφει;
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
Λεει οτι εαν ξεπερνας το 27 σε Δμς κοβεσαι ομως υπο την προυποθεση οτι ξεπερνας τα 102 εκατοστα περιμετρο τηε μεσης σου, εαν εισαι κατω απο 102 κρινεσαι ι1 καταλληλος και δεν κοβεσαι.
Αποκλείονται οι υποψήφιοι/ες με παχυσαρκία με δείκτη μάζας σώματος από 27,1 έως 35 kg/m2DEA 324 έγραψε:Παίδες καλησπέρα, γνωρίζει κάνεις που ακριβώς γράφει η προκήρυξη για την μεζούρα και την μέτρηση της μέσης; Γιατί εγώ δεν το βρίσκω πουθενά αυτό, σε ποιά σελίδα το γράφει;
για τους άνδρες και 25,1 έως 35 kg/m2 για τις γυναίκες, που δεν προκαλεί κώλυμα στη βάδιση και
στις υποχρεώσεις του στρατιωτικού βίου, εφόσον η περίμετρος της μέσης (οριζόντια περίμετρος
σώματος στο σημείο μεταξύ του πλευρικού τόξου και της λαγονίου ακρολοφίας) υπερβαίνει τα 102
εκατοστά για τους άνδρες και τα 88 εκατοστά για τις γυναίκες. Αν η περίμετρος μέσης είναι
μικρότερη ή ίση αυτών των ορίων κρίνονται Ι/1 και δεν αποκλείονται.
Παράδειγμα: Ένας υποψήφιος/α με ύψος 1,75 μέτρα και βάρος 74 κιλά έχει Δ. Μ. Σ.
74/ (1,75Χ1,75) = 24,16
Chris12 έγραψε:Ναι Slade ακριβως, ισχυει αυτο εαν ομως εχει υπαρξει μεταβοκη στα στοιχεια της ταυτοτητας σου. Εγω πηγα στο κεπ και εγραψα και υπευθυνη δηλωση με γνησια υπογραφρεις οτι το χαρτι αυτο αποτελει βεβαιωση του αμκα μου
Εγώ φαντάσου στην αίτηση στο τμήμα όταν την έκανα έδωσα μια φωτοτυπία του ΑΜΚΑ που έχει τα παλιά στοιχεία της ταυτότητας μου και το δέχτηκαν κανονικά δεν μου είπαν τίποτα ωστόσο δεν τους νοιάζει αυτό
- DEA 324
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Και να υποθέσω ράδιο αρβύλα όλα αυτά που γράφτηκαν χθες εδώ ότι δεν υπάρχει μεζούρα αλλά μόνο ΔΜΣ και ότι μόνο δικαστικά μπορείς να πας και να δικαιωθεις σε 6 χρόνια έτσι;
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
Ρε παιδια η προκηρηξη το λεει καθαρα.. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 102 ΕΚΑΤΟΣΤΆ. Η πιο εγκυρη πηγη ειναι να διαβασουνε ολη την προκηρηξη μονο αυτο τιποτα αλλο.
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
Δεν τους νοιαζει αυτο αρκει να σε βρουν μεσω του Αμκα για την κοινωνικη ασφαλιση
Σας ενημέρωσα από στενό μου πρόσωπο που θα είναι στη διαδικασία τι θα παιχτεί.Το 2011, κόπηκαν άτομα για ταττουάζ και ΔΜΣ. Θέλουν να κόψουν άτομα για να μπουν και οι 200 πρώτοι επιλαχόντες!
Φέτος ας γράφει τα 102cm,δεν μπορείς να κάνεις ένσταση στις διαδικασίες.
Μόνο δικαστικά ΣτΕ.Χρήμα και χρόνο.
Φέτος ας γράφει τα 102cm,δεν μπορείς να κάνεις ένσταση στις διαδικασίες.
Μόνο δικαστικά ΣτΕ.Χρήμα και χρόνο.
Μην πείτε μετά ότι δεν ενημερωθήκατε. Πλέον το δίκιο το βρίσκεις με δικαστήρια (σαν υπεράριθμοι). Σας άφησαν να επαναπαύεστε με το βάρος σας.
Το. αμκα λρεεπι να το βαλουμε στο φακελο τον κλειστο. με τις γνωματεύσεις;
Έαν είσαι από 27,1 έως 35 ΔΜΣ θα μετρήσουν την περιφέρεια. Σ και αν είσαι είναι ίση κ κάτω από 102 είσαι οκ
Dea pz έγραψε:Έαν είσαι από 27,1 έως 35 ΔΜΣ θα μετρήσουν την περιφέρεια. Σ και αν είσαι είναι ίση κ κάτω από 102 είσαι οκ
Πάντως ρε παιδιά για να είσαι πάνω από 27 πρέπει να είσαι τρελός σφικτής αν δεν είσαι χοντρούλης τι να πω... εγώ πριν χάσω κιλά για να ειμαι οκ με τα αθλήματα 20 25 Ιουλίου ήμουν 94 κιλά στο 1.87 και έβγαζα 26.8 ΔΜΣ τώρα είμαι 89 κιλά και τα έχασα μόνο για το τρέξιμο, ωστόσο εσείς που είστε πάνω από δμσ πόσα κιλά έχετε δηλαδή ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες