Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Κομπλέ είναι αλλιώς πάνε ατα ΚΕΠ μα πάρεις ένα κ καλά πιο επίσημο
Chris12 έγραψε:Παιδια καλησπερα , μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Οταν εδωσα τα δικαιολογητικα στην αστυνομια εβαλα μεσα καταλαθος το πρωτοτυπο ΑΜΚΑ , και δεν εχω αλλο, ουτε αντιγραφο, και ετσι μπηκα στο amka.gr και εκτυπωσα μια βεβαιωση με τα στοιχεια μου και το αμκα μου, αλλα ειναι απλα φωτοτυπια δεν εχει υπογραφες ουτε σφραγιδα , αυτο θα το δεχτουν στα ΠΚΕ; Απο τα κεντρικα μου λενε οτι δεν υπαρχει θεμα αφου αποδεικνυει οτι εχεις αμκα με τα στοιχεια σου, οποιος γνωριζει ας βοηθησει , ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το site που εβαλα τα στοιχεια μου για να μου βγακει το αμκα μου ειναι το ηδικα.gr. η αμκα.gr
Μια απλή φωτοτυπία θέλουν του αμκα σου τίποτα άλλο, αν θες όμως για να είσαι σίγουρος για σένα πήγαινε σε ένα κεπ και στο βγάζουν σε 5 λεπτά με σφραγίδες
Τι ακριβως κανει αυτο το μοκροτσιπ ρε παλικαρι;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
wolver έγραψε:Στον αριστερο τετρακεφαλο και λιγο πισω απο το ποδι λιγο πιο κατω απο τον κωλο. Πιαστηκα μετα το μηκος που εκανα προχτες...
Κοίτα θα σου έλεγα να βάλεις painsaid αλλά μην το λυπηθείς ρίξε. Σταγόνες ειναι. Ριχνε και κάνε μασάζ για κάνα 1015 λεπτά . Άστο να στεγνώσει και μετά βάλε πάνω βολταρεν ή counterpain
Ευχαριστω παιδες για τις συμβουλες! Καλη μας επιτυχια!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
Slade7 έγραψε:Chris12 έγραψε:Παιδια καλησπερα , μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Οταν εδωσα τα δικαιολογητικα στην αστυνομια εβαλα μεσα καταλαθος το πρωτοτυπο ΑΜΚΑ , και δεν εχω αλλο, ουτε αντιγραφο, και ετσι μπηκα στο amka.gr και εκτυπωσα μια βεβαιωση με τα στοιχεια μου και το αμκα μου, αλλα ειναι απλα φωτοτυπια δεν εχει υπογραφες ουτε σφραγιδα , αυτο θα το δεχτουν στα ΠΚΕ; Απο τα κεντρικα μου λενε οτι δεν υπαρχει θεμα αφου αποδεικνυει οτι εχεις αμκα με τα στοιχεια σου, οποιος γνωριζει ας βοηθησει , ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το site που εβαλα τα στοιχεια μου για να μου βγακει το αμκα μου ειναι το ηδικα.gr. η αμκα.gr
Μια απλή φωτοτυπία θέλουν του αμκα σου τίποτα άλλο, αν θες όμως για να είσαι σίγουρος για σένα πήγαινε σε ένα κεπ και στο βγάζουν σε 5 λεπτά με σφραγίδες
Τα ΚΕΠ κάνουν απεργία στις εκδόσεις ΑΜΚΑ. Εγώ έστειλα στην αίτηση αυτήν που λες από το ίντερνετ. Κάνει κι αυτή
ΕΚΑΜ,5-7 μέρες ακινησία και ότι λέει ο wolver.
Ξάπλα στο κρεβάτι, αλλιώς δεν θα σου περάσει.
Προσπάθησε στο σπίτι να μην το πατάς, όσο μπορείς.
Βάλε Πάγοοοοοοοοοοοοο.
Ξάπλα στο κρεβάτι, αλλιώς δεν θα σου περάσει.
Προσπάθησε στο σπίτι να μην το πατάς, όσο μπορείς.
Βάλε Πάγοοοοοοοοοοοοο.
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Στο κεπ δεν βγαζουν πια αμκα εχει σταματησει αυτο και το αμκα δινετε μονο μια φορα , απ τα κεντρικα μου ειπαν οτι δεν δυναται να μπεις στα κεντρικα και να ανοιχτει ο φακελος σου κτλπ δυσκολα μου ειπε, οποτε να παω στα κεπ να το το υπιγραψουν αυφο που εχω και εκτυπωσα απο το ιντερνετ με σφραγιδα πιστευω θα κανει. Σε ευχαρισρω πολυ slade , να εισαι καλα και καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που το θελουν πραγματικα !
Chris12 έγραψε:Στο κεπ δεν βγαζουν πια αμκα εχει σταματησει αυτο και το αμκα δινετε μονο μια φορα , απ τα κεντρικα μου ειπαν οτι δεν δυναται να μπεις στα κεντρικα και να ανοιχτει ο φακελος σου κτλπ δυσκολα μου ειπε, οποτε να παω στα κεπ να το το υπιγραψουν αυφο που εχω και εκτυπωσα απο το ιντερνετ με σφραγιδα πιστευω θα κανει. Σε ευχαρισρω πολυ slade , να εισαι καλα και καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που το θελουν πραγματικα !
Σοβαρά; δεν το ήξερα αυτό ρε τους τεμπέληδες του ΚΕΠ μάλιστα καλή επιτυχία
Kwstas26 δεν υπαρχει αυτο που λες... η προκηρυξη μεσα δεν αναφερει τιποτα μεσα οτι χρειαζεται πιστοποιηση εοππεπ για να παρεις τα μορια του ιεκ. Ηθελαν μονο το Βεκ που αποδεικνυει οτι εκανες 5 εξαμηνα πρακτικη, και θεωρια!
Εφοσον η προκηρυξη μεσα δεν διευκρινιζει τι εννοει ως πτυχιο, μετρησαν σε ολους το βεκ!
Εφοσον η προκηρυξη μεσα δεν διευκρινιζει τι εννοει ως πτυχιο, μετρησαν σε ολους το βεκ!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
Φιλαράκι αν έχεις χρόνο, κάνε αυτό που σου λέω. Κλείσε σε έναν ορθοπεδικό χειρούργο. Αν είσαι ασφαλισμένος, φρόντισε να κλείσεις με έναν που είναι συμβεβλημένος π. Χ με τον ΕΟΠΠΥ Θα εξετάσει αν είναι απλό πιάσιμο ή τράβηγμα (θλάση 1ου βαθμού). Μετά θα σε γράψει αντιφλεγμονώδες (αν του πεις οτι δίνεις σε μερικές μέρες αθλήματα, αλλιώς θα το αποφύγει αν δεν ειναι θλάση) Θα σε προτείνει κ λάδι, αλλά δεν θα στο γράψει απαραίτητα γιατι δεν απαιτεί συνταγογράφηση. Για να είσαι καλυμένος σε περίπτωση που συνεχίζεται ο πόνος, θα σε δώσει παραπεμπτικο για φυσικοθεραπεία το οποίο θα πας να το θεωρήσεις με σφραγίδα στο ΙΚΑ. Μετά πας σε όποιον φυσικοθεραπευτή θέλεις (μέσω ΕΟΠΠΥ). Σε περίπτωση που είναι απλό πιάσιμο, μετά απο 1-2 επισκέψεις σε φυσικοθεραπευτή, θα γίνεις περδίκι. Αν είναι τράβηγμα, θα σε πάρει λίγο χρόνο. Πάντως μην το φοβάσαι αν είναι 100% πιάσιμο. Να χαίρεσαι γιατί κάνεις καλή δουλειά κ ο μυς σου γίνεται δυνατότερος.
Θα το δείξω και στον προπονητή μου σήμερα , λογικά θα ξέρει και αυτός να μου πει τι ακριβώς είναι... Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές
Παιδιά ξερουμε πιθανές ημερομηνίες;
Chris12 έγραψε:Στο κεπ δεν βγαζουν πια αμκα εχει σταματησει αυτο και το αμκα δινετε μονο μια φορα , απ τα κεντρικα μου ειπαν οτι δεν δυναται να μπεις στα κεντρικα και να ανοιχτει ο φακελος σου κτλπ δυσκολα μου ειπε, οποτε να παω στα κεπ να το το υπιγραψουν αυφο που εχω και εκτυπωσα απο το ιντερνετ με σφραγιδα πιστευω θα κανει. Σε ευχαρισρω πολυ slade , να εισαι καλα και καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που το θελουν πραγματικα !
Μετά από ερώτηση στα κεπ μου είπανε ότι άμα από την ημέρα που σου βγάλαν αμκα έχεις αλλάξει ταυτότητα έχεις το δικαίωμα να πας να δηλώσεις την νέα ταυτότητα και να πάρεις χαρτί του αμκα μόνο τότε στο δίνουν , αλλά και το παλιό χαρτί να έχεις όπου γράφει την παλιά σου ταυτότητα δεν έχεις θέμα διότι το αμκα μια φορά βγαίνει και το έχεις για όλη σου τη ζωή.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Οχι εγκυρη πηγη!! Ενημερωθηκα για μεσα στο ΠΣΚ πινακες και μεσα στην ερχομενη βδομαδα θα βγει εντολη αν θα σπασουμε σε αθηνα και θεσσαλονικη αφου οι μισοι και παραπανω ειναι απο βορεια ελλαδα. Μην αγχωνεστε για τις ενστασεις, ποσο μεγαλα λαθη μπορει να εχουν κανει. Υπομονη παιδες, προπονηση και αγιος ο Θεος, εφτασε επιτελους η στιγμη να πραγματοποιηθει το ονειρο μας!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης