Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Καμια καλη αλοιφη για τα πιασιματα γνωριζετε; Επισης εμαθα πως αυριο θα εχουμε τους τελικους πινακες με το προγραμμα... Μακαρι να ισχυσει! Στην βαση παντως δεν με ειχαν δουλεψει!
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Kwstas26 έγραψε:Όσοι επιτυχόντες τους βοήθησε και μπήκαν με την βεβαίωση βεκ και χωρίς πτυχίο ετοιμαστείτε για -200 γιατί το βεκ Δεν είναι πτυχίο το μέτρησαν λάθος μερικές επιτροπές
κωστα ποσο έγκυρο ειναι αυτο που λες; Τρομοκρατείς κοσμο και δεν ειναι σωστο αν η πηγη σου δεν ειναι αξιόπιστη,

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

wolver έγραψε:Καμια καλη αλοιφη για τα πιασιματα γνωριζετε; Επισης εμαθα πως αυριο θα εχουμε τους τελικους πινακες με το προγραμμα... Μακαρι να ισχυσει! Στην βαση παντως δεν με ειχαν δουλεψει!
αν ειναι ιδια η πηγη σου ειναι καραντί! Αντε με το καλο!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Εκεί θα μας ξαναμετρησουν το ύψος;
Στην υγειονομική επιτροπή σου μετράνε ύψος και κιλά για να βγάλουν ΔΜΣ και στα αθλήματα πάλι το ύψος
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

wolver έγραψε:Καμια καλη αλοιφη για τα πιασιματα γνωριζετε; Επισης εμαθα πως αυριο θα εχουμε τους τελικους πινακες με το προγραμμα... Μακαρι να ισχυσει! Στην βαση παντως δεν με ειχαν δουλεψει!

Biofreeze , και πριν την προπόνηση κλασσική counter pain

Επίσης αν πονάς πολύ πάρε 3 4 μέρες arcoxia Είναι αντιφλεγμονώδη μη στεροειδή κάνουν τρομερή δουλειά

Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Diasdea »

Λέτε να βγουν αύριο δλδ;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Kwstas26 έγραψε:Όσοι επιτυχόντες τους βοήθησε και μπήκαν με την βεβαίωση βεκ και χωρίς πτυχίο ετοιμαστείτε για -200 γιατί το βεκ Δεν είναι πτυχίο το μέτρησαν λάθος μερικές επιτροπές

Από που το έμαθες; από τον ξάδερφό του θείου του ανιψιού του υπουργού που του το είπε ο κηπουρός που ψωνίζει από το απέναντι περίπτερο που του το είπε η γυναίκα που πάει στο σπίτι που το είπε η κόρη της που ήταν μαζί σε μια καφετέρια πριν 3 χρόνια; αν ναι είναι πολύ ΈΓΚΥΡΗ πηγή !!!

Κόψτε τις μ... ες Η περίοδος ενστάσεων είναι για να πάρει μόρια κάποιος αν δεν του μέτρησαν ένα σωστό χαρτί ή να κάνει ένσταση για κάποιον άλλων αν ξέρει ότι έχει πάρει ψεύτικα μόρια Όχι για να ακυρωθεί σε 3000 άτομα το βεκ μεκ πεκ φεκ κτλπ , όλα αυτά ότι βγει άδικο αντισυνταγματικό κτλπ κτλπ σε 3 4 5 15 χρόνια στο ΣΤΕ.

Fotis L

Δημοσίευση από Fotis L »

Slade μπράβο φιλαράκι στο θέμα ενημέρωσης δεν πέφτεις έξω πραγματικά ψαγμένος! Καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Η προκήρυξη δεν έλεγε κάτι για αυτό το βεκ πως το λέτε και αν μετράει;
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Που είσαι πιασμένος αδερφέ; Σε ποιο σημείο;

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Στον αριστερο τετρακεφαλο και λιγο πισω απο το ποδι λιγο πιο κατω απο τον κωλο. Πιαστηκα μετα το μηκος που εκανα προχτες...
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kwstas26 »

PAPAXITOS έγραψε:
κωστα ποσο έγκυρο ειναι αυτο που λες; Τρομοκρατείς κοσμο και δεν ειναι σωστο αν η πηγη σου δεν ειναι αξιόπιστη,

Αν δίνεις πιστοποίηση 3 χρόνια για να πάρεις πτυχίο σεκιούριτι και ο γείτονας με το βεκ χωρίς να έχει δώσει καθόλου πιστοποίηση του περνάνε τα μόρια να δεις πόσο ωραία μου φάνηκε εμένα αυτό όσο και στης επιτροπές που οι μισές μετρούσαν το βεκ και οι άλλες μισές Όχι είναι γελοίο είπαν για να ανοίξουν τους φακέλους με τα πτυχία του ΙΕΚ πάλι θα γίνει μπέρδεμα να το ξέρεις

Άβαταρ μέλους
Sakis13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Sakis13 »

Για σωφρονιστικους κάτι ακουγεται ότι στα αθλήματα θα έχουν μικροτσίπ. Μπορεί να ισχύει και για εσάς τίποτα τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Chris12 »

Παιδια καλησπερα , μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Οταν εδωσα τα δικαιολογητικα στην αστυνομια εβαλα μεσα καταλαθος το πρωτοτυπο ΑΜΚΑ , και δεν εχω αλλο, ουτε αντιγραφο, και ετσι μπηκα στο amka.gr και εκτυπωσα μια βεβαιωση με τα στοιχεια μου και το αμκα μου, αλλα ειναι απλα φωτοτυπια δεν εχει υπογραφες ουτε σφραγιδα , αυτο θα το δεχτουν στα ΠΚΕ; Απο τα κεντρικα μου λενε οτι δεν υπαρχει θεμα αφου αποδεικνυει οτι εχεις αμκα με τα στοιχεια σου, οποιος γνωριζει ας βοηθησει , ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το site που εβαλα τα στοιχεια μου για να μου βγακει το αμκα μου ειναι το ηδικα.gr. η αμκα.gr
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Fotis L έγραψε:Slade μπράβο φιλαράκι στο θέμα ενημέρωσης δεν πέφτεις έξω πραγματικά ψαγμένος! Καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα

Προσπαθώ πάντα ότι πληροφορία μεταφέρω εδώ μέσα να την έχω διασταυρώσει από έγκυρες πηγές ώστε να μην γίνεται παραπληροφόρηση, το νημα έχει το σκοπό της βοήθειας όλων μας , όποιος μπαίνει για να τρολαρει να λέει χαζομάρες να κανει παραπληροφόρηση έτσι για να περνάει την ώρα του και να αισθάνεται γαμάτος με τον ευατο του έχει πρόβλημα κατωτερότητας η απλά έχει νεύρα επειδή δεν πέρασε.

Καλή επιτυχία και σε σένα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες