Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
E'MK
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 47
Να'σαι καλά φίλε!
Παιδιά θα περάσουμε υγειονομικες εξετασεις παλι η απλά θα τσεκάρουν την καρτελα που κάναμε
Κανείς δεν το ξέρει... πολύ πιθανόν να εξεταστούν κάποια πράγματα πάλι.. Καλημέρα αλάναchriszan2 έγραψε: Παιδιά θα περάσουμε υγειονομικες εξετασεις παλι η απλά θα τσεκάρουν την καρτελα που κάναμε
- comandate
- Πολίτης

- Posts in topic: 1
Οι μικροβιολογικες εξατασεις χρειαζονται και γνωματευση απο παθολογο?
Όχι.. Πέρασμα στην καρτέλα κ υπογραφή μικροβιολόγου άλλωστε. Ο παθολόγος για να σ υπογράψει πως είσαι οκ κοιτάει τις εξετάσεις σ.. ωστόσο ο καθένας ατην τομέα τ υπογραφή ... μαζί μόνο ακτίνα άκουογραμα αν σ δώσουν αίμα ούρα κ καρδιογράφημα...
Makis13 έγραψε:Καλημερα! Με εχει φαει το αγχος παιδια!
Μην αγχώνεσαι αδερφέ μου απόλαυσε τις τελευταίες σου μέρες ως πολίτης! Θα περάσει ο καιρός και δεν θα καταλάβουμε ποτέ μπήκαμε ποτέ βγήκαμε
chriszan2 έγραψε:Παιδιά θα περάσουμε υγειονομικες εξετασεις παλι η απλά θα τσεκάρουν την καρτελα που κάναμε
Περνάς κάτι τυπικά εκεί , όσο για τις εξετάσεις που έχουμε ήδη κάνει αν δεν τους αρέσει κάτι στη καρτέλα σε εξετάσουν εκεί
-
Giorgos93
Παιδια περασα σημερα οφθαλμιατρο. εχω 1,75 μυωπια και στα 2 ματια. μου εγραψε 5/10 οξυτητα χωρια γυαλια και 10/10 με γυαλια. λετε να εχω θεμα;
-
Orestis
Ξέρουμε που θα γίνουν αθλήματα; Εγώ που μένω σε επαρχία κοντά στη Θεσσαλονίκη θα χρειαστει να κατέβω Αθήνα;
Όσοι επιτυχόντες τους βοήθησε και μπήκαν με την βεβαίωση βεκ και χωρίς πτυχίο ετοιμαστείτε για -200 γιατί το βεκ Δεν είναι πτυχίο το μέτρησαν λάθος μερικές επιτροπές
-
Ε.Κ.Α.Μ 1
- Επιλοχίας

- Posts in topic: 42
Εκεί θα μας ξαναμετρησουν το ύψος;
-
Ε.Κ.Α.Μ 1
- Επιλοχίας

Ρωτάω γτ είμαι 1.82 , έτσι με έβγαλαν και στο στρατό και στη ΣΜΥ όταν έδινα πκε και τώρα η υπαστυνόμος με έβγαλε 1.78 .4 πόντους κάτω δλδ. Αυτό έχει ως συνέπεια να ανέβει ο δμς μου
-
Ε.Κ.Α.Μ 1
- Επιλοχίας

Στο 25 είναι βεβαια αλλά η αλήθεια είναι ότι μου κακοφαινεται που με έβγαλε τόσο.
-
Iron Will
Καλημέρα στους μελλοντικούς ειδικούς φρουρούς. Αναμένουμε την ανακοίνωση για την ψυχοτεχνική/αθλητική εξέταση. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι στην Αθήνα τα δημόσια νοσοκομεία δεν δίνουν προτεραιότητα στους ειδικούς φρουρούς για μια υπογραφή, με αποτέλεσμα η παράταση των υγειονομικών. Ας ελπίσουμε να βγούνε μέχρι αύριο..
Kwstas26 έγραψε:Όσοι επιτυχόντες τους βοήθησε και μπήκαν με την βεβαίωση βεκ και χωρίς πτυχίο ετοιμαστείτε για -200 γιατί το βεκ Δεν είναι πτυχίο το μέτρησαν λάθος μερικές επιτροπές
Εχεις καποια πληροφορια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης