Jack έγραψε:Καλησπρα παιδια... εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι μετα τις ενστασεις που εγιναν, κοπηκαν τα μοτια απο τους τριτεκνους ανω των 25 ετων... εγινε χαμος απο ενστασεις! Να περιμενετε μεγαλες αλλαγες στον τελικο πινακα!
Δεα ειδικων δυναμεων έγραψε:Κανονικα δεν πρεπει ναα μετραει ετσι κι αλλιως πανω απο 25 χρονων πατε και μ περνετε μπρια 26 27 28 χρονων αντρες παιδια τριτεκνων πολυτεκνων αν ειναι δυνατον.. εως 25 ειναια φυσιολογικο οχι ομως ετσι.. και να μην γινει δεν υπαρχει πουθενα αυτη η μοριοδοτηση
Το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές σε παλιά νηματα αυτό το νήμα ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΏΝ ωστόσο όποιος δεν έχει να πει κάτι ουσιαστικό για τα θέματα που τρέχουν τώρα να μην γράφει Ευχαριστώ
Θα παρακαλούσα τους αγαπητούς διαχειριστές του το φορουμ.. να βγάλουν από το νήμα Άτομα τ οποία προσπαθούν να παρά πληροφορήσουν και να δημιουργήσουν σύγχυση... πιστεύω το ίδιο θα θέλουν κ τ υπόλοιπα άτομα Π είναι επιτυχόντες... το άγχος κορυφώνεται όλοι ήμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας... δεν θελουμε άτομα π παρά πληροφορούν σκόπιμος
Δεα έγραψε: Φιλικά το λέω.Γνωστός μου στην επιτροπή, μου είπε ότι μόνο ζύγισμα θα γίνει.
Η περιφέρεια μέσης είναι αν το διεκδικήσεις δικαστικά.
Δηλαδή, μετά από 6 χρόνια δικαίωση. Σαν υπεράριθμος.
Όπως αυτός με τα τατουάζ.
Ρε γιατί γράφετε ότι να ναι.. μας τ ζαλίσατε με τους γνωστούς σας.. ξέρετε να διαβάζετε ρε όργια την προκ η όχι ; Άντε δρόμο από εδώ μέσα μας έχετε πρήξει... κ ατην προκ το αναφέρει σχετικά με το 102 κ στα νοσήματα για την ικανότητα στις στρατιωτικές σχολές.. συγνώμη γ τ λόγια μ Προς τους άλλους.. ξέρετε πως μιλάω κ ποσό σέβομαι εδώ μέσα αλλά κάποιοι είστε για βρισιμο
Δεα έγραψε:Φιλικά το λέω.Γνωστός μου στην επιτροπή, μου είπε ότι μόνο ζύγισμα θα γίνει.
Η περιφέρεια μέσης είναι αν το διεκδικήσεις δικαστικά.
Δηλαδή, μετά από 6 χρόνια δικαίωση. Σαν υπεράριθμος.
Όπως αυτός με τα τατουάζ.
Ωραία ας είναι και έτσι εσένα τι σε νοιάζει ρε ; επειδή είσαι επιλαχών και δεν θα μπεις ΠΟΤΕ ΣΟΥ πρέπει να ξεσπας εδώ μέσα; έχετε πρόβλημα πραγματικά όμως τράβα να ασχοληθείς με τίποτα άλλο έλεος δηλαδή η υπομονή έχει και τα όριά της.