Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/eidikoi-froyroi-1920-ypopsifioi-diekdikoyn-diorismo
Παιδιά πήγα σήμερα σε ιδιώτη ΩΡΛ και έγραψε στην καρτέλα ότι ολα είναι φυσιολογικά κλπ αλλά δεν μου έδωσε ακουογραφιμα παρόλο που μου έκανε, θα υπάρχει πρόβλημα;
Μακαρι φιλαρακι να ειναι ετσι και να πανε ολα καλα γιατι καποιοι αλλοι λεγανε οτι ειναι απλα ενα παραδειγμα αυτο και τετοια κουφα!! η μεση ειναι μια χαα περιπου στα ιδια επιπεδα.
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έχω ψάξει το θέμα αλλά άκρη δεν βρίσκω έχω ένα τατουάζ 1 εκατοστο πάνω από τον αγκωνα, εμένα θα με κόψουν λετε η όχι; Γιατί τα περί θερινής στολής δεν καταλαβαίνω τι εννοούν. Εννουου το ένα απλό T-Shrit ; Στο τμήμα που πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου οι αστυνομικοί ήταν με πουκάμισο που έφτανε μέχρι τον αγκωνα. Δε ξέρω τι να περιμενω δηλαδη. Δεν είναι ότι είμαι και γεμάτος τατουάζ απλώς έχω ένα που κοντεύει τον αγκώνα αλλά δεν τον ακουμπαει τι να πω δε ξερω.
Αποκλείεται κατι τετοιοJack έγραψε:Καλησπρα παιδια... εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι μετα τις ενστασεις που εγιναν, κοπηκαν τα μοτια απο τους τριτεκνους ανω των 25 ετων... εγινε χαμος απο ενστασεις! Να περιμενετε μεγαλες αλλαγες στον τελικο πινακα!
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Johny311 έγραψε:Αποκλείεται κατι τετοιοJack έγραψε:Καλησπρα παιδια... εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι μετα τις ενστασεις που εγιναν, κοπηκαν τα μοτια απο τους τριτεκνους ανω των 25 ετων... εγινε χαμος απο ενστασεις! Να περιμενετε μεγαλες αλλαγες στον τελικο πινακα!
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Και μενα δυσκολο μου φαινετε αυτο
Φίλε αλεξ μηπως το παλικάρι αυτό είναι απο πειραιά;
Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε. ετσι αν ειναι παει ακυρος ολος ο πινακας και πρεπει να ξαναγίνει απ την αρχη η καταμετρηση. ελεος με τις βλακιες σας, και τις ντεμεκ εγκυρες πηγες, μην τρολαρατε χωνεψτε το επιτελους εσεις οι αποτυχαντεσ
Ρε παιδια ποιος. μππρει να φερει 2 παραδειγμστσ στα αρνητικα για να καταλαβω τι ζητανε..
PAPAXITOS έγραψε:Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε. ετσι αν ειναι παει ακυρος ολος ο πινακας και πρεπει να ξαναγίνει απ την αρχη η καταμετρηση. ελεος με τις βλακιες σας, και τις ντεμεκ εγκυρες πηγες, μην τρολαρατε χωνεψτε το επιτελους εσεις οι αποτυχαντεσ
Χαχαχαχ ωραίος

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
Εξωγήινος στον Λυκαβητό στο είπε; Κ εμένα το ίδιο. Εγγημένα. Με είπε ακόμη οτι θα μας κόψουν κ στα ψυχοτεχνικά.
Σσν τι θελουν να ακουσουν στα αρνητικα ρε παιδια που δεν θα τους φσνει περιεργο..
Κανονικα δεν πρεπει ναα μετραει ετσι κι αλλιως πανω απο 25 χρονων πατε και μ περνετε μπρια 26 27 28 χρονων αντρες παιδια τριτεκνων πολυτεκνων αν ειναι δυνατον.. εως 25 ειναια φυσιολογικο οχι ομως ετσι.. και να μην γινει δεν υπαρχει πουθενα αυτη η μοριοδοτηση
ΔΜΣ πρέπει να είστε μέχρι 27. Κακώς επαναπαύεστε μερικοί στην μέτρηση περιφέρειας μέσης!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες