Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/eidikoi-froyroi-1920-ypopsifioi-diekdikoyn-diorismo
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά πήγα σήμερα σε ιδιώτη ΩΡΛ και έγραψε στην καρτέλα ότι ολα είναι φυσιολογικά κλπ αλλά δεν μου έδωσε ακουογραφιμα παρόλο που μου έκανε, θα υπάρχει πρόβλημα;
GeorgeΛοκ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από GeorgeΛοκ »

Μακαρι φιλαρακι να ειναι ετσι και να πανε ολα καλα γιατι καποιοι αλλοι λεγανε οτι ειναι απλα ενα παραδειγμα αυτο και τετοια κουφα!! η μεση ειναι μια χαα περιπου στα ιδια επιπεδα.
Άγγελος Γ ΜΑΚ

Δημοσίευση από Άγγελος Γ ΜΑΚ »

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έχω ψάξει το θέμα αλλά άκρη δεν βρίσκω έχω ένα τατουάζ 1 εκατοστο πάνω από τον αγκωνα, εμένα θα με κόψουν λετε η όχι; Γιατί τα περί θερινής στολής δεν καταλαβαίνω τι εννοούν. Εννουου το ένα απλό T-Shrit ; Στο τμήμα που πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου οι αστυνομικοί ήταν με πουκάμισο που έφτανε μέχρι τον αγκωνα. Δε ξέρω τι να περιμενω δηλαδη. Δεν είναι ότι είμαι και γεμάτος τατουάζ απλώς έχω ένα που κοντεύει τον αγκώνα αλλά δεν τον ακουμπαει τι να πω δε ξερω.
Johny311
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Johny311 »

Jack έγραψε:Καλησπρα παιδια... εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι μετα τις ενστασεις που εγιναν, κοπηκαν τα μοτια απο τους τριτεκνους ανω των 25 ετων... εγινε χαμος απο ενστασεις! Να περιμενετε μεγαλες αλλαγες στον τελικο πινακα!

Αποκλείεται κατι τετοιο

Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Chris12 »

Johny311 έγραψε:
Jack έγραψε:Καλησπρα παιδια... εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι μετα τις ενστασεις που εγιναν, κοπηκαν τα μοτια απο τους τριτεκνους ανω των 25 ετων... εγινε χαμος απο ενστασεις! Να περιμενετε μεγαλες αλλαγες στον τελικο πινακα!

Αποκλείεται κατι τετοιο

Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Chris12 »

Και μενα δυσκολο μου φαινετε αυτο
HeroRambo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από HeroRambo »

Φίλε αλεξ μηπως το παλικάρι αυτό είναι απο πειραιά;
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε. ετσι αν ειναι παει ακυρος ολος ο πινακας και πρεπει να ξαναγίνει απ την αρχη η καταμετρηση. ελεος με τις βλακιες σας, και τις ντεμεκ εγκυρες πηγες, μην τρολαρατε χωνεψτε το επιτελους εσεις οι αποτυχαντεσ
Διας ftw

Δημοσίευση από Διας ftw »

Ρε παιδια ποιος. μππρει να φερει 2 παραδειγμστσ στα αρνητικα για να καταλαβω τι ζητανε..
Pavlaras
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Pavlaras »

PAPAXITOS έγραψε:Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε. ετσι αν ειναι παει ακυρος ολος ο πινακας και πρεπει να ξαναγίνει απ την αρχη η καταμετρηση. ελεος με τις βλακιες σας, και τις ντεμεκ εγκυρες πηγες, μην τρολαρατε χωνεψτε το επιτελους εσεις οι αποτυχαντεσ

Χαχαχαχ ωραίος Εικόνα

E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από E'MK »

Εξωγήινος στον Λυκαβητό στο είπε; Κ εμένα το ίδιο. Εγγημένα. Με είπε ακόμη οτι θα μας κόψουν κ στα ψυχοτεχνικά.
Διας ftw

Δημοσίευση από Διας ftw »

Σσν τι θελουν να ακουσουν στα αρνητικα ρε παιδια που δεν θα τους φσνει περιεργο..
Δεα ειδικων δυναμεων

Δημοσίευση από Δεα ειδικων δυναμεων »

Κανονικα δεν πρεπει ναα μετραει ετσι κι αλλιως πανω απο 25 χρονων πατε και μ περνετε μπρια 26 27 28 χρονων αντρες παιδια τριτεκνων πολυτεκνων αν ειναι δυνατον.. εως 25 ειναια φυσιολογικο οχι ομως ετσι.. και να μην γινει δεν υπαρχει πουθενα αυτη η μοριοδοτηση
Δεα

Δημοσίευση από Δεα »

ΔΜΣ πρέπει να είστε μέχρι 27. Κακώς επαναπαύεστε μερικοί στην μέτρηση περιφέρειας μέσης!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες