Χαχα όντως είπε έτσι; Όχι ρε παιδιά εντάξει, νορμαλ πράγματα θα πούμε..wolver έγραψε: Ναι... Όσοι κόβονται λένε ότι ναναι. Δεν θα σ κόψουν γτ θα αγχωθεις , όλοι θα έχουμε άγχος εκείνες τις μέρες και το ξέρουν οι ψυχολόγοι. Το θέμα είναι να ακούσουν σωστά πράγματα. Όχι όπως ο άλλος φέτος π πήγε και τους είπε ότι τον τραβάει το άγνωστο και τέτοια κουφά!
Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
GKKG έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Εάν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρει πουθενά ότι χρειάζεται ακουόγραμμα σωστά;
Επίσης, στην καρτέλα που παραλάβαμε, στην στήλη για το μικροβιολογικό δεν αναφέρει να συμπληρώσει ο μικροβιολόγος για τρανσαμινάνσες αλλά στην προκύρηξη το γράφει. Τι ακριβώς πρέπει να γίνει. Εάν ξέρει κάποιος σίγουρα.
Σας ευχαριστώ
Σε ποια σελίδα της προκήρυξης το γράφει ;
- Dea Eidikes Dynameis
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Δεν ξέρετε τι σας γίνεται Ακόμα εδώ μέσα.. ρε πείτε κάτι ουσιαστικό εδώ μέσα κ αφήστε τι εκανε ο καθένας με τους γιατρούς.. Σαν μωρά κάνετε θα σας βάλουν σε κάνα Μενίδι κ θα χεστειτε επάνω σας.. ξέρετε που θα γίνουν τα ΠΚΕ..
Για τα πκε ακουγετε και για σαλονικη. Ίδωμεν... Ολα ειναι εικασίες αυριο μεθαύριο θα ξερουμε.
Καλησπέρα παιδιά αν κάνεις το εκατοσταρι 16.5 δευτερόλεπτα λέτε να μας κόψουν;
Χαχα τι Μενίδι με αυτούς που είδα στην κληρωσει παιδακια με γιαλακια Αυτό ο νομίζουν ότι θα μπούνε σε γραφείο η βολτα με το περιπολικό χαχα θα πάνε τπτ Εξάρχεια και θα κλαίνε χαχα καλη τύχη σε όσους το θέλουν και ξέρουν τι τους γινετε
Μερικοι πρεπει να ηρεμησετε! Τι παει να πει παιδακια με γυαλακια; Το να μην φορας γυαλια θα σε κανει καλο αστυνομικο; Αστυνομικοι θα γινουμε οσοι με το καλο μπουμε στην σχολη και τελειωσουμε την 3μηνη εκπαιδευση εστω στα βασικα. Κανεις δεν γεννιεται κομαντο και ρομποκοπ! Οι περισσοτερες καταστασεις χρειαζονται μυαλο και οχι μπρατσα!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
wolver έγραψε:Μερικοι πρεπει να ηρεμησετε! Τι παει να πει παιδακια με γυαλακια; Το να μην φορας γυαλια θα σε κανει καλο αστυνομικο; Αστυνομικοι θα γινουμε οσοι με το καλο μπουμε στην σχολη και τελειωσουμε την 3μηνη εκπαιδευση εστω στα βασικα. Κανεις δεν γεννιεται κομαντο και ρομποκοπ! Οι περισσοτερες καταστασεις χρειαζονται μυαλο και οχι μπρατσα!
Συμφωνώ απόλυτα. Και επίσης για αυτούς που κρίνουν άλλους μην κρίνετε για να μην κριθείτε. Ξέρω και κομανταραδες σειρές μου που είχαν μυαλό κουκούτσι και έπεφταν με τον κωλο στο παρεκταμα από το c130 και κάναν τον σταυρό τους όταν έφταναν κάτω και άλλοι που επαιρναν ότι να ναι μέτωπα και έφευγαν εκτός ζώνης ρηψεως. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Μυαλό θέλει όπως λέει και ο φίλος μου και εν δυνάμει συνάδελφος wolver .
Χαχα αν πιστεύεις φίλε μ ότι η εκπαίδευση 45 μερες σχολη θα σε κάνει κάτι η αυτοάμυνα θα σ κάνει κάτι τότε δεν ξέρεις τι γίνετε έξω.. Δεν μίλησα για όλους αλλα ειδα 22 χρονα παιδακια που δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν ουτε με τπτ Αλβανούς κακοποιούς ουτε στα Εξάρχεια με γηπεδικους της ΑΕΚ να θέλουν να σ κάψουν ζωντανό κάποιοι ζουν σε μαγικό κόσμο που δεν έχουν ζήσει καταστάσεις δυσκολες και καλα κάνουν αλλα εδώ θα έρθουν ειμαι γέννημα πατησιωτης και δούλευα χρονια βικτορια και εχω δει πολλά καλή τύχη σε όλα τα παιδιά στον πραγματικό κόσμο που θα βγουν
Ορισμένοι εδώ μέσα μας τα πρίξατε με τους γιατρούς, οι γιατροί ξέρουν τι σας δίνουν, δεν θα σας κόψει κανένας εάν είστε σωματικά υγιείς, πείτε κάτι πιο ουσιαστικό. Επίσης δεν θα σας κόψουν επειδή θα κάνετε το χιλιάρι σε 4.21 η στο μήκος πηδήξετε ένα εκατοστό λιγότερο, το ξέρω ότι αυτό δεν αρέσει στους επιλαχόντες γιατί θέλουν να κόβονται άτομα αβέρτα αλλά δεν πρόκειται να γίνει, ένας φυσιολογικός άνθρωπος χωρίς να είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος θα περάσει και δεν έχει να φοβάται τίποτα, και αυτό ισχύει για όλα, όχι μόνο για τα αθλήματα, θα κοπούν μόνο οι πολύ κραχτές περιπτώσεις, κάποιος δηλαδή που δεν είναι σοβαρός στα ψυχοτεχνικά η στο χιλιάρι θα περπατάει, το ξέρω ότι σας το χαλάω επιλαχόντες αλλά έτσι είναι, όποιος λέει το αντίθετο δεν έχει δώσει ποτέ του ΠΚΤ, εγώ όπως και άλλοι εδώ έχω δώσει ξανά και μιλάω εκ πείρας, μην αγχώνετε κόσμο τζάμπα, καταλαβαίνουν όλοι σε ποιον αναφέρομαι προσωπικά, καλή επιτυχία σε όλους, παρακαλώ πολύ να το εγκρίνουν οι διαχειριστές, πρώτη φορά γράφω εδώ, κάποιος έπρεπε να τα πει όλα αυτά.
Gpz έγραψε:Καλησπέρα παιδιά αν κάνεις το εκατοσταρι 16.5 δευτερόλεπτα λέτε να μας κόψουν;
Κάνετε κάτι ερωτήσεις ώρες ωρες εδώ μέσα πραγνατικα περιμένετε απάντηση ; Ο άλλος λέει στα 4.25 θα με κόψουν στο 1000 ; στο 100 στα 16.5 ; αντι να ρωτάτε ότι σας κατέβει αν δεν είστε τρολλ τραβάτε όσο προλαβαίνετε στο γήπεδο να ρίξετε τους χρόνους σας
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
Slade7 έγραψε:Gpz έγραψε:Καλησπέρα παιδιά αν κάνεις το εκατοσταρι 16.5 δευτερόλεπτα λέτε να μας κόψουν;
Κάνετε κάτι ερωτήσεις ώρες ωρες εδώ μέσα πραγνατικα περιμένετε απάντηση ; Ο άλλος λέει στα 4.25 θα με κόψουν στο 1000 ; στο 100 στα 16.5 ; αντι να ρωτάτε ότι σας κατέβει αν δεν είστε τρολλ τραβάτε όσο προλαβαίνετε στο γήπεδο να ρίξετε τους χρόνους σας
+1
Ρε συ Θάνο για όνομα του θεού. Τόσα χρόνια που μπαίνουν από πανελλήνιες 18 χρόνων παιδιά και από προκηρύξεις μέχρι το 11 που μπαίνανε πιτσιρικαδες έγινε κάτι κακό; Από την στιγμή που ο νόμος λέει ότι πρέπει να έχεις κλείσει τα 18 και όχι τα 25 για να μπεις στην αστυνομία θα το δεχτούμε όλοι μας. Και όπως γινόταν όλα αυτά τα χρόνια που μπαίνανε πιτσιρικαδες έτσι έγινε και φέτος, δεν καταλαβαίνω τον λόγο που λες αυτά π λες. Εκτός και εάν νομίζεις ότι επειδή ξέρεις πολεμικές τέχνες είσαι και κατάλληλος για την αστυνομία. Που και αυτό λάθος σκεπτικό είναι... Δεν σ λέω ότι είμαι εγώ κατάλληλος αλλά η σχολή θα μου δώσει την βάση για να γίνω κατάλληλος και σωστός αστυνομικός πέρα από τον αν ξέρω Κραβ μαγκα η οτιδήποτε άλλο...
Δεν μπορώ να σ εξηγήσω από εδώ μέσα τ εννοω αν βρεθούμε ποτε θα τα πούμε φίλε μ καληνύχτα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όλοι ξέρουμε οτι μπαίνουν ακατάλληλοι στην αστυνομία. Τα ψυχοτεχνικά είναι για τα ανάθεμα, στα αθλήματα οι περισσότεροι που δεν βγάζουν τους χρόνους, αλλά έχουν βύσμα,''ξαφνικά'' θα περάσουν τα όρια κ πάει λέγοντας. Το κακό δεν είναι π. Χ να είσαι υπέρβαρος κ να περνάς στα ΠΚΕ, κακό είναι να είσαι υπέρβαρος κ να μπαίνεις στην αστυνομία λόγω βύσματος γιατι δεν μπορουσες να βγάλεις τους χρόνους κ στέρησες απο έναν άξιο την θέση. Όλοι τα ξέρουμε, αλλά κάνουμε πως δεν υπάρχουν μπας κ νιώσουμε κ εμείς καλύτερα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες