Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Διας ftw

Δημοσίευση από Διας ftw »

Aν ξεκινησει 24 25 μεχρι τις 30 που θελουν τα οριστικα αποτελεσματα δεν θα προλαβουν εγω ξανα λεω φιλο μ τον καλεσαμε για τις 20 να παει στα αθληματα και ειναι επιλαχων 100
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

SLADE 7,

Πάρε τηλ στην σχολή.

Επίσης, δεν είναι ακόμη οργανωμένα, ώστε να δεχτεί υποψηφίους.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=5401&Itemid=346&lang=

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Καλημέρα σε όλους τελειώσαμε με εξετάσεις Πάμε γερά για αθλήματα!
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Freederik

Δημοσίευση από Freederik »

Παιδια καλησπερα. Ξερετε αν χρειαζομαστε γνωματευση του καθε γιατρου ή αν αρκει η υπογραφη στην καρτελα υγειονομικων; ξερει καποιος να μου απαντησει υπευθυνα;

Ευχαριστω για τον χρονο σας

E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από E'MK »

Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια. Υπάρχει καμιά πληροφορία για τους οριστικούς πίνακες; Πχ πόσο έχουν μετατοπιστεί οι θέσεις μέχρι στιγμής; Παρακαλώ απαντήστε υπεύθυνα κ όχι τι ακούσατε απο το μπατζανακι της συνυφάδας σας.
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Φίλε μου επειδή δεν πρόκειται να μάθεις κάτι σίγουρο, αναμονή μια δυο μέρες θα βγουν στο site.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Giorgio123
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Giorgio123 »

Καλησπερα παιδια, εδω και 2-3 μερες εχω μαθει οτι περασανε 2 παιδια οι οποιοι ειναι χρηστες (καταλαβαινετε τι εννοω) και το ξερω πολυ καλα οπως και πολλοι αλλοι της περιοχης και ειναι γεματοι τατουαζ τα οποια κανουν πλαστικες τωρα για να τα σβησουν και γεματοι σκουλαρικια. Τι παιζει τωρα με αυτους; Στις μικροβιολογικες εξετασεις δεν τα βλεπουν αυτα; Στα ψυχοτεχνικα δεν θα τους καταλαβουν;
Ομαδα ΔΙ. ΑΣ.
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Giorgio123 έγραψε:Καλησπερα παιδια, εδω και 2-3 μερες εχω μαθει οτι περασανε 2 παιδια οι οποιοι ειναι χρηστες (καταλαβαινετε τι εννοω) και το ξερω πολυ καλα οπως και πολλοι αλλοι της περιοχης και ειναι γεματοι τατουαζ τα οποια κανουν πλαστικες τωρα για να τα σβησουν και γεματοι σκουλαρικια. Τι παιζει τωρα με αυτους; Στις μικροβιολογικες εξετασεις δεν τα βλεπουν αυτα; Στα ψυχοτεχνικα δεν θα τους καταλαβουν;

Ρε φίλε τι είναι αυτά που λες τώρα; Τοξικολογικές δεν κάνουν σε κανέναν, ίσως κάνουν σε αυτούς που θα προσληφθούν και αυτο αργότερα. Ο οποιοσδηποτε έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στην προκυρηξη το αν θα κοπεί στις επιτροπές είναι άλλο θέμα. Και αυτό το "περάσανε" δεν ισχύει. Όποιος περάσει και τα ΠΚΕ σημαίνει ότι περασε.

Giorgio123
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Giorgio123 »

Γιατι ειμαι καπου λαθος; Το θεωρεις σωστο να μπαινουν ατομα στο σωμα οι οποιοι ειναι χρηστες; Εγω δεν το θεωρω. Η αστυνομια πιστευω χρειαζεται ατομα καθαρα και σωστα και να ειναι αξιοι να φορανε την στολη της αστυνομιας.
Ομαδα ΔΙ. ΑΣ.
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δεν αντιλέγω αλλά αναφέρομαι στην προκυρηξη. Δεν αναφέρει κάτι για τοξικολογικες εξετάσεις. Συνεπώς με δικιά τους ευθύνη αν προσληφθούν θα προσληφθούν άτομα που παίρνουν ουσιες.
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Giorgio123 έγραψε:Γιατι ειμαι καπου λαθος; Το θεωρεις σωστο να μπαινουν ατομα στο σωμα οι οποιοι ειναι χρηστες; Εγω δεν το θεωρω. Η αστυνομια πιστευω χρειαζεται ατομα καθαρα και σωστα και να ειναι αξιοι να φορανε την στολη της αστυνομιας.

Όσο για τα σκουλαρίκια που λες δεν θα τα φοράει κάποιος εν ώρα υπηρεσιας μιας και δεν νομίζω ότι επιτρεπεται. Τα τατουάζ σύμφωνα με την προκυρηξη σε εμφανή σημείο θα κόβονται. Και αφού μιλάμε για απόψεις, άποψη μου ότι τατουάζ και σκουλαρίκια δεν κρίνουν έναν ανθρωπο. Οι χρήστες βέβαια είναι άλλη κατηγορία και προφανώς είναι καλύτερο να μην μπουν στο σωμα.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Giorgio123 έγραψε:Καλησπερα παιδια, εδω και 2-3 μερες εχω μαθει οτι περασανε 2 παιδια οι οποιοι ειναι χρηστες (καταλαβαινετε τι εννοω) και το ξερω πολυ καλα οπως και πολλοι αλλοι της περιοχης και ειναι γεματοι τατουαζ τα οποια κανουν πλαστικες τωρα για να τα σβησουν και γεματοι σκουλαρικια. Τι παιζει τωρα με αυτους; Στις μικροβιολογικες εξετασεις δεν τα βλεπουν αυτα; Στα ψυχοτεχνικα δεν θα τους καταλαβουν;

Γι'αυτό το λόγο κάναμε εξετάσεις ούρων τα ναρκωτικά φαίνονται σε περίοδο 6 μηνών

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Sailor123 έγραψε:Δεν αντιλέγω αλλά αναφέρομαι στην προκυρηξη. Δεν αναφέρει κάτι για τοξικολογικες εξετάσεις. Συνεπώς με δικιά τους ευθύνη αν προσληφθούν θα προσληφθούν άτομα που παίρνουν ουσιες.

13. Να μην έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών ανεξάρτητα αν τους επιβλήθηκε ή όχι ποινή για την πράξη τους αυτή.

Με την εξέταση ούρων που κάναμε αν κάποιος έκανα ναρκωτικά σε διάστημα 6 μηνών φαίνεται

GKKG

Δημοσίευση από GKKG »

Καλησπέρα σε όλους,

Εάν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρει πουθενά ότι χρειάζεται ακουόγραμμα σωστά;

Επίσης, στην καρτέλα που παραλάβαμε, στην στήλη για το μικροβιολογικό δεν αναφέρει να συμπληρώσει ο μικροβιολόγος για τρανσαμινάνσες αλλά στην προκύρηξη το γράφει. Τι ακριβώς πρέπει να γίνει. Εάν ξέρει κάποιος σίγουρα.

Σας ευχαριστώ

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Slade7 έγραψε:
Sailor123 έγραψε:Δεν αντιλέγω αλλά αναφέρομαι στην προκυρηξη. Δεν αναφέρει κάτι για τοξικολογικες εξετάσεις. Συνεπώς με δικιά τους ευθύνη αν προσληφθούν θα προσληφθούν άτομα που παίρνουν ουσιες.

13. Να μην έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών ανεξάρτητα αν τους επιβλήθηκε ή όχι ποινή για την πράξη τους αυτή.

Με την εξέταση ούρων που κάναμε αν κάποιος έκανα ναρκωτικά σε διάστημα 6 μηνών φαίνεται

Φίλε πληροφοριακά στο λέω στα ούρα φαίνεται εντός μιας εβδομαδας και στο αίμα φαίνεται σε διάστημα καποιων μηνων αναλογως την ουσια. Απαιτεί ειδική εξέταση. Μόνο οι τοξικολογικές βρίσκουν το αποτέλεσμα χρήσης η μη χρήσης. Η παράγραφος 13 που αναφέρεις είναι ένας όρος που προς το παρόν δεν έχει εξεταστει παρόλα αυτά μπορεί να εξεταστεί αργοτερα (Πχ σε ξαφνικο Έλεγχο εντός της σχολης). Σε καμία από τις εξετάσεις σου δεν αναφερει αν έχεις κάνει χρήση η όχι. Φιλικα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες