John2610 έγραψε:Από οφθαλμίατρο χειρουργούς κλπ δεν σ έδωσαν κάτι; Ρωτάω γιατι εμένα μόνο σίντι μου δώσανε για ακτινιγραφια και τις εξετασεις αίματος ούρων... Άρα πρέπει να ξανακυνηγησω τους γιατρούς να φανταστώ
ο οφθλμιατρος γραφει πανω στην καρτελα τις τιμες. Και ο χειρουργος επισης. Εκτος και αν εχει κανει καποιο σοβαρο χειρουργειο καποιος και πρεπει να δωσει συμπληρωματικη γνωματευση. Η ακτινογραφια οκ στην δωσανε σε cd απλα να βαλει ο γιατρος ενα αυτοκολητο του νοσκομειου με σφραγιδα καιι υπογραφη πανω του με το ονοματεπωνημο σου και φωτο αν δεν κανω λαθος, στην ακτινογραφια βαζουν και φωτο.
PANIC έγραψε:Καλησπερα παιδια... καποιος που περασε ολες τις ειδικοτητες σε ιδιωτες γιατρους εκτος απο ημερομηνια εξετασης, υπογραφη και σφραγιδα του καθε γιατρου ξεχωριστα χρειαζεται κατι αλλο;
Απο τον ψυχιατρο πρεπει να παρουμε καποιο εξτρα χαρτι-γνωματευση εκτος απο την υπογραφη και τη σφραγιδα της καρτελας; Γιατι σε ενα γνωστο μου του εδωσε μια γνωματευση..
Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να μου απαντησετε σε ενα ερωτημα. Εκανα ακοογραμμα και εδειξε οτι υπαρχει πτωση 35db στη συχνοτητα 1000 25 db στη συχνοτητα 1500 και 20db στη 2000. Εγω δεν εχω καποιο προβλημμα ακοης. Μπηκα στο προεδρικο διαταγμα και διαδασα οτι το συγκεκριμενο υπαγεται στην κατηγορια Ι2 καταλληλοτητας. Στην κλινικη εξεταση ο ΩΡΛ εγραψε ΚΦ. Λετε να εχω προβλημμα; Θελω να απαντησει καποιος που γνωριζει. Ευχαριστω εκ των πρωτερων.