Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
Παιδιά, παρακαλώ την προσοχή σας. Με βρήκαν ανεβασμένα ερυθρά. Ρώτησα την παθολόγο κ μου είπε να μην ανησυχώ γιατι αυτό συμβαίνει συχνά. Την ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να με κόψουν για αυτό κ μου είπε οτι εφόσον όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει, δεν πιστέυει οτι θα με κόψουν. Όπως είχε πει κ ο Slade, το λογικό είναι να με εξετάσουν κ εκεί. Αλλά αν με ξαναβρούν τα ερυθρά ανεβασμένα θα με κάνουν πολλές εξετάσεις φαντάζομαι μέχρι να βρουν την αιτία. Τι πιστεύετε πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση για να γλιτώσω περαιτέρω εξετάσεις στην Αθήνα; Να πάω να κάνω ξανά εξετάσεις κ να πάρω γνωμάτευση απο παθολόγο οτι πχ οτι όλα είναι φυσιολογικά; Δεύτερον, πήρα τηλ μια προπονητική ακαδημία κ μου είπαν οτι τα αθλήματα όπως πχ το μήκος, το ύψος κ την σφαίρα, πρεπει να τα κάνεις με καποιες συγκεκριμένες μεθόδους αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης. Πιστεύετε λένε μπαρούφες για να σε ψαρώσουν;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Μπαρούφες για να τσιμπήσουν μεροκάματο.E'MK έγραψε:Παιδιά, παρακαλώ την προσοχή σας. Με βρήκαν ανεβασμένα ερυθρά. Ρώτησα την παθολόγο κ μου είπε να μην ανησυχώ γιατι αυτό συμβαίνει συχνά. Την ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να με κόψουν για αυτό κ μου είπε οτι εφόσον όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει, δεν πιστέυει οτι θα με κόψουν. Όπως είχε πει κ ο Slade, το λογικό είναι να με εξετάσουν κ εκεί. Αλλά αν με ξαναβρούν τα ερυθρά ανεβασμένα θα με κάνουν πολλές εξετάσεις φαντάζομαι μέχρι να βρουν την αιτία. Τι πιστεύετε πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση για να γλιτώσω περαιτέρω εξετάσεις στην Αθήνα; Να πάω να κάνω ξανά εξετάσεις κ να πάρω γνωμάτευση απο παθολόγο οτι πχ οτι όλα είναι φυσιολογικά; Δεύτερον, πήρα τηλ μια προπονητική ακαδημία κ μου είπαν οτι τα αθλήματα όπως πχ το μήκος, το ύψος κ την σφαίρα, πρεπει να τα κάνεις με καποιες συγκεκριμένες μεθόδους αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης. Πιστεύετε λένε μπαρούφες για να σε ψαρώσουν;
Όπως θες τα περνάς τα εμπόδια. Όσον αφορά τις εξετάσεις μια χαρά θα είσαι
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Μην σ άγχωνεο το αίμα κ έμενα τ ίδια λίγο πιο πάνω σε πολλούς οργανισμούς είναι το φυσιολογικό αυτό .. μην σ απασχολεί καν
Παιδιά ότι γίνει κανεις δεν ξέρει θα πάμε και θα δούμε παντος τα αθλήματα όπως μπορεί ο καθένας αυτο το ξέρω σιγουρα
E'MK έγραψε:Παιδιά, παρακαλώ την προσοχή σας. Με βρήκαν ανεβασμένα ερυθρά. Ρώτησα την παθολόγο κ μου είπε να μην ανησυχώ γιατι αυτό συμβαίνει συχνά. Την ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να με κόψουν για αυτό κ μου είπε οτι εφόσον όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει, δεν πιστέυει οτι θα με κόψουν. Όπως είχε πει κ ο Slade, το λογικό είναι να με εξετάσουν κ εκεί. Αλλά αν με ξαναβρούν τα ερυθρά ανεβασμένα θα με κάνουν πολλές εξετάσεις φαντάζομαι μέχρι να βρουν την αιτία. Τι πιστεύετε πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση για να γλιτώσω περαιτέρω εξετάσεις στην Αθήνα; Να πάω να κάνω ξανά εξετάσεις κ να πάρω γνωμάτευση απο παθολόγο οτι πχ οτι όλα είναι φυσιολογικά; Δεύτερον, πήρα τηλ μια προπονητική ακαδημία κ μου είπαν οτι τα αθλήματα όπως πχ το μήκος, το ύψος κ την σφαίρα, πρεπει να τα κάνεις με καποιες συγκεκριμένες μεθόδους αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης. Πιστεύετε λένε μπαρούφες για να σε ψαρώσουν;
Τα αθλήματα τα κάνεις όπως θέλεις δεν δίνεις τεφαα αρκεί να περάσεις τα όρια μην ακούς τον κάθε ένα που θέλει να βγάλει λεφτά, όσο για τις εξετάσεις δεν νομίζω να έχεις θέμα και εφόσον υπέγραψε και ο παθολόγος εγώ είχα άριστες εξετάσεις π. χ απλά είχα ζάχαρο 65 διότι είχα να φάω 12 ώρες είχα κοιμηθεί 3 ωρες το βράδυ και εκτός αυτού έχω χάσει 4 5 κιλά το τελευταίο 45 ήμερο για να ειμαι δυνατός στα αθλήματα άρα ήταν ένα τυχαίο γεγονος μου το είπε και ο παθολόγος και τα έγραψε όλα τέλεια στην καρτέλα αν με ρωτήσουν εκεί πχ τους λέω αυτό ακριβώς και αν θέλουν να μου κάνουν την εξέταση με το δάχτυλο που κάνουν οι διαβητικοί για να δουν πόσο έχω εκείνη την στιγμή φαντάσου μια μέρα μετά έφαγα ένα παγωτό και το ζάχαρο πήγε στο 74 μην σας φοβίζουν αυτά να σας φοβίζουν μάτια αχρωματοψίες και σοβαρές παθήσεις που γράφει στο πίνακα νοσημάτων.
Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία μια ερώτηση για όποιον ξέρει χωρίς την καρτέλα π είναι συμπληρωμένη τι άλλο δινιυν οι γιατροί εκτός από ακτινογραφεί αίμα κτλ γιατί π. Χ εμένα ακουογραμμα δν μου έδωσε ο γιατρός ας μου απαντήσει καποιος ευχαριστώ
Δηλαδή τι πρέπει άλλο να κουβαλησουμε μαζί μας από εξετάσεις χωρίς την καρτέλα. Ευχαριστώ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
Slade η παθολόγος απο οτι καταλαβαίνω απο τα κινέζικα γράμματα της, δεν αναφέρει τπτ για τα ερυθρά μου. Εγω την ρώτησα σκέψου. Αν είχε διακρίνει κάτι αρνητικό, θα το είχε σημειώσει, έτσι δεν είναι;
E'MK έγραψε:Slade η παθολόγος απο οτι καταλαβαίνω απο τα κινέζικα γράμματα της, δεν αναφέρει τπτ για τα ερυθρά μου. Εγω την ρώτησα σκέψου. Αν είχε διακρίνει κάτι αρνητικό, θα το είχε σημειώσει, έτσι δεν είναι;
Ναι έτσι πιστεύω αν σε ρωτήσουν στην επιτροπή πες ότι σου είπε η παθολόγος ότι είναι φυσιολογικό και μπλα μπλα
Ε ΜΚ δεν έχεις θέμα άκουσε με..
Καλησπέρα μάγκες, καλή επιτυχία σε όλους, σχετικά με τα αθλήματα, έχω κάποια θεματάκια στο 1000αρι, κάνω δυο γύρους το στάδιο κι όχι δύομιση που θα κάνουμε στις εξετάσεις σε περίπου 4.20, έχω θέμα λέτε να με κόψουν ;
Καλησπερα παιδια... καποιος που περασε ολες τις ειδικοτητες σε ιδιωτες γιατρους εκτος απο ημερομηνια εξετασης, υπογραφη και σφραγιδα του καθε γιατρου ξεχωριστα χρειαζεται κατι αλλο;
εμενα μου εδωσε ο παθολογος γνωμάτευση ωρλ ακουογραμμα καρδιογραφημα σφραγισμενο με υπογραφη απ το μικροβιολογικο ξεχωριστα τις τμες αιματος και ουρων και ακτινογραφία με φωτογραφια πανω της με σφραγιδα υπογραφη και μαζι την γνωματευση της και αυτη με σφραγιδα υπογραφη. Ολα αυτα τα προβλεπόμενα φυσικα στην καρτελα υγειας παλι με σφραγίδες και υπογραφές.John2610 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία μια ερώτηση για όποιον ξέρει χωρίς την καρτέλα π είναι συμπληρωμένη τι άλλο δινιυν οι γιατροί εκτός από ακτινογραφεί αίμα κτλ γιατί π. Χ εμένα ακουογραμμα δν μου έδωσε ο γιατρός ας μου απαντήσει καποιος ευχαριστώ
Από οφθαλμίατρο χειρουργούς κλπ δεν σ έδωσαν κάτι; Ρωτάω γιατι εμένα μόνο σίντι μου δώσανε για ακτινιγραφια και τις εξετασεις αίματος ούρων... Άρα πρέπει να ξανακυνηγησω τους γιατρούς να φανταστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες