Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Ποια δευτερα θα ανοιχτουν; Λογικα την επομενη. σωστα;
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Αυτή τη Δευτέρα που μας έρχεται φίλε.Giwrghs2 έγραψε:Ποια δευτερα θα ανοιχτουν; Λογικα την επομενη. σωστα;
Καλησπέρα forum, Ίσως η ερώτηση να έχει ήδη απαντηθεί, να με συμπαθάτε.
Μέχρι πότε μπορούμε να επιστρέψουμε την καρτέλα με τις υπογραφές των γιατρών; Εμένα μου είπαν μέχρι αρχές της άλλης εβδομάδας στο τμήμα, αλλά ξέρει κανείς στα σίγουρα, από κάποια επίσημη ανακοίνωση;
Θενκς εκ των προτέρων
Μέχρι πότε μπορούμε να επιστρέψουμε την καρτέλα με τις υπογραφές των γιατρών; Εμένα μου είπαν μέχρι αρχές της άλλης εβδομάδας στο τμήμα, αλλά ξέρει κανείς στα σίγουρα, από κάποια επίσημη ανακοίνωση;
Θενκς εκ των προτέρων
Αν σου ειπαν δευτερα λογικα εννοουν για της 23 του μηνα. Γιατι εφοσον εδωσαν 10ημερο ενστασεων πρεπει να εξαντληθουν οι μερες και μετα να ανοιξουν.
-
- Posts in topic: 47
Παιδιά μια ερώτηση. Στο πεδίο 'Μικροβιολογικό' της καρτέλας, σας έχουν περάσει μόνο τους δείκτες. Δεν σας έβαλαν ας πούμε κ ένδειξη ''φυσιολογικά'', έτσι;
οχι φιλε στη καρτελα εχουν βαλει τις τιμες με σφραγιδα και σε ξεχωριστα χαρτια (γνωματευσεις) τις αναλυτικες τιμες αιματος -ουρων με σφραγιδα υπογραφηe'mk έγραψε:παιδιά μια ερώτηση. στο πεδίο 'μικροβιολογικό' της καρτέλας, σας έχουν περάσει μόνο τους δείκτες. δεν σας έβαλαν ας πούμε κ ένδειξη ''φυσιολογικά'', έτσι;
Παιδια καλημερα αν καπιες τιμες στις αιματολογικες ειναι ελαχιστα πιο πανω απο τα ορια λογο του οτι ημουν κρυωμενος λετε να υπαρχει θεμα στην επιτροπη;
-
- Posts in topic: 47
Και στις αναλυτικές θέλει υπογραφή κ σφραγίδα ε; Καλά το φαντάστηκα.Oκ φίλε, να'σαι καλά!
Ναι ε'μκ παντου υπογραφες σφραγιδες γενικοτερα σε ολα.
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση μιας που είμαι επιτυχών! Στο τέλος της καρτέλας που μας δώσανε θέλει σφραγίδα από το Νοσοκομείο και υπογραφές των γιατρών... Εγώ πήγα για όλες τις εξετάσεις σε ιδιωτικούς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Καλημέρα παίδες για την ακρίβεια από 30 πηγα 52...22 νούμερα από ενστάσεις και στα πκε θα κόβουν οπιος δεν πληρεί 4.21 κοπηκες 27.5 δμσ Κοβεσαι 9στα 10 οξύτητα το ίδιο οπιος δεν πληρεί την προκυρηξη εφυγε ! Ευτηχος να περάσουν αρτιοι καλημερα
Μεγαλε στο ΔΜΣ αν το περνας το 27 πας για περιμετρο μεσης. Διαβαστε την προκητθξη προσεκτικα και μη λετε μπαρουφες.
φιλικα
φιλικα
Καλά θανο.. γενικά χαλάρωσε.. θα περάσεις.. στα πκε κανείς δεν ξέρει τ θα γίνει.. αυτά λέγανε κ παλιά κ άστο πως ήταν.. μην ακούτε κάνεναν αν δεν πάτε εκεί
Θάνο πραγματικά ηρέμησε Γιατί είσαι εξοργιστικός δεν έδωσες ποτέ πκε και αυτό φαίνεται. Ποιο ΔΜΣ 27.1 ; Πας καλά ; Υπάρχει μεζούρα με όριο το 102... δλδ έλεος
Η συγκεκριμένη λέξη μ είπε θα περσοκοψουν οπιος δεν πληρεί τα προσόντα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες