Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
4 φορές μ πήραν αιμα απίστευτο παιδιά πραγματικά... μια 6μηνη 2 φορες... Και τις άλλες 2 αλλη μια 6μηνη στο τέλος ηρθε η γιατρός και λει σουρωτήρι τον κάνατε και μου πήρε απίστευτο παιδιά θα έχω να το θυμάμαι
Καλημέρα κ από μενα πήγα σμρ παπαμακαριστο κ δεν έχει ψυχιατρικό ξέρουμε σε ποιο νοσοκομείο έχει σίγουρα κ αν θέλει ραντεβου ;
Νταξει παιδια ***** η φαση. Εγω πηγα αττικο 3 ιατροι. θριασιο μονο χειρουργο. μενει να παω και αυριο πρωι τζανειο για ακτινογραφια. Παθολογο. οφθαλμιατρο και αιμα ουρα εξω ουτε 60 ευρω. Αυριο απογευμα τελος απο ολα. Εντομεταξυ εχουν πεταξει κατι σφραγιδες πανω νταξει φαίνονται ολα αλλα εχει γινει χαμος... αντε να τελειωνουμε ολοι απο ολα να ηρεμησουμε
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ρε παιδιά πόσο χρόνο λέτε να εχουμε για να τη συμπληρώσουμε την καρτέλα; Μας παίρνει και από εβδομάδα ;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Τα νευρα μου τσαταλια. υποτιθεται οτι θα ειχαμε προτεραιοτητα! δεν θα γινουμε συνχρονος λαος τελος! και αυριο ξανα και την επομενη πεμπτη ο κολοψυχολογοσ
Λογικά 22-23 Κάπου εκεί θα ξεκινήσουμε θέλουν να έχουν τελειωσουν τα πάντα μέχρι τέλη Σεπτέμβρη
Πήγα παπαμακαριστο τελιωσα όλα σημερα μονο ψυχίατρο θελω
Ξερει κανενας ποτε θα περασουμε αθληματα να εχουμε μια εικονα για προετοιμασια..
Από ιδιώτη δεν έχουμε θέμα σωστά;
Οχι κανενα και ιδωτη μπορεις να πας αρκει να φαινεται η ημερομηνια και η σφραγιδα καθαρα. Ζητα του και εξτρα γνωματευση οπου θα φαινονται ολα καθαροτατα σε περιπτωση που δεν θα φαινεται πολυ καλα η σφραγιδα λόγο των αλλων ιατρων και εισαι οκ. Απλα οπου μπορεις πηγαινε δημοσιο για να γλιτωσεις χρηματα. Εγω μονο σε 3 θα παω. οφθαλμιατρο που ουτω συ αλλως επρεπε να παω για τα γυαλιά. μικροβιολογο που το μεσημερι θα ναι ολα ετοιμα καιπ παθολογο. Ενα 60ρι ολα.
Φίλε μου τι ώρα πήγες;Είχε όλους τους γιατρούς;
Θα πάω αύριο.
Αν δεν είχε κάποιο γιατρό πες μου να δω που αλλού μπορώ να πάω.
Θα πάω αύριο.
Αν δεν είχε κάποιο γιατρό πες μου να δω που αλλού μπορώ να πάω.
- HELLENICROWER
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Μια ερωτηση μονο παιδια αν κανω μονο τις εξετασεις αιματος σε εξωτερικο μικροβιολογικο εργαστηριο και μου βαλει σφραγιδα και υπογραφες στο κουτακι που ειναι δεξια δεν θα χρειαστει να μου βαλει επιπλεον και σφραγιδα στην γραμματεια του νοσοκομειου ετσι?
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΉ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΆΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Παιδια πολυ ταλαιπωρια στο νοσοκομειο, δεν ξερουν τι τους γινεται... Για μια ακτινογραφια τρομαξα να την βγαλω παρακαλοντας καποια αλλα παιδια να τσακωνονται με τους γιατρους, ενας καρδιολογος του νοσοκομειου να λεει ''εγω δεν υπογραφω για κανεναν'' ο παθολογος του νοσοκομειου να λεει ''εγω μονο 3 ατομα θα εξετασω σημερα'' ... Εφυγα πηγα σε ιδιωτικους και ξεμπερδεψα με 160 ευρω και με εξτρα γνωματευσεις εσωκλειστες σε φακελο σφραγισμενο... Ουτε να παρακαλαω ουτε τιποτα... Ο αλλος εχεις 2 μερες και πηρε μονο 2 υπογραφες κ αυτες με χιλια παρακαλια... Καλη υπομονη παιδια
Ομαδα ΔΙ. ΑΣ.
Πκε μόνο Αθήνα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες