Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Παίδες, στην καρτέλα είναι η γνωμάτευση Υπογραφή -σφραγίδα! Μόνο Ακτινογραφία, μικροβιολογικες, καρδιολογος, αυτά σε εξετάσεις επισυναπτόμενα στην καρτέλα.
Η καρτέλα υπάρχει γι' αυτό το λόγο.
Η καρτέλα υπάρχει γι' αυτό το λόγο.
Αθήνα που πήγατε ρε παιδιά σε δημόσιο γτ δουλεύω κάθε απόγευμα και πρέπει να πέσει τρέξιμο το πρωί.Σίγουρα μικρόβιολογο οφθαλμίατρο θα πάω έξω τα άλλα δεν ξέρω.
Γτ ρε παιδιά να γράψει βλακεία ; Άμα είσαι κομπλέ
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο έχεις κοντά σου θα κάνεις τις εξετάσεις όλες!Sakis13 έγραψε:Αθήνα που πήγατε ρε παιδιά σε δημόσιο γτ δουλεύω κάθε απόγευμα και πρέπει να πέσει τρέξιμο το πρωί.Σίγουρα μικρόβιολογο οφθαλμίατρο θα πάω έξω τα άλλα δεν ξέρω.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Έγινε Αλέξανδρε σε ευχαριστώ.. ας ελπίσουμε να προλάβουμε
Χρειάζεται κ έξτρα γνωματεύσεις σ χαρτί η μόνο στην καρτέλα ; Πχ εγώ πήγα ψυχίατρο κρατικό κ απλά στην καρτέλα έβαλε κλινικά υγειής σφραγίδα υπογραφή κ επικύρωση από γραμματεία. Μ Λέει σε κανέναν δεν δίνω γνωμάτευση σ χαρτί αφού την γράφω στην καρτέλα... δεν είμαι εξετάσεις ούρων πχ να τις έχεις μαζί
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Παίδες εμείς που δουλεύουμε , μπορούμε και απόγευμα να κάνουμε τις εξετάσεις κανονικά; Θα είναι εκεί γιατροί γραμματείς κτλπ?
Με νοσοκομεία - φάρμακα δεν έχω καθόλου καλή σχέση. Ευχαριστώ.
Με νοσοκομεία - φάρμακα δεν έχω καθόλου καλή σχέση. Ευχαριστώ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Και αυτό για το cd που έγραφε στην προκήρυξη για την ακτινογραφία αν δεν κάνω λάθος, ισχύει κανονικά;
Αν δεν έχεις έντυπη θώρακος μπορείς να πας cd εγώ εβαλα έντυπη
Ένα από τα δυο οποίο θες για θώρακος η cd η έντυπη έντυπη καλύτερα τώρα που να βάζουν cd να ελεγξουν
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Σωστός ο γιατρός.Dea pz έγραψε:Χρειάζεται κ έξτρα γνωματεύσεις σ χαρτί η μόνο στην καρτέλα ; Πχ εγώ πήγα ψυχίατρο κρατικό κ απλά στην καρτέλα έβαλε κλινικά υγειής σφραγίδα υπογραφή κ επικύρωση από γραμματεία. Μ Λέει σε κανέναν δεν δίνω γνωμάτευση σ χαρτί αφού την γράφω στην καρτέλα... δεν είμαι εξετάσεις ούρων πχ να τις έχεις μαζί
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Παιδιά, τελικά ποια είναι η προθεσμία λήξης υποβολής των ενστάσεων; Ρωτάω επειδή στα sites λένε ότι ξεκίνησε η υποβολή στις 8 του μήνα.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Τότε ως 18.alex99 έγραψε:Παιδιά, τελικά ποια είναι η προθεσμία λήξης υποβολής των ενστάσεων; Ρωτάω επειδή στα sites λένε ότι ξεκίνησε η υποβολή στις 8 του μήνα.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Εγώ νομίζω μέχρι 16 είναι. Αφού λέει ότι οι ενστάσεις γίνονται την επομένη μέρα μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης και για δέκα μέρες.
Think less..Live more...
Παίζει ότι αν στη. Καρτέλα σ λέει 7/10 θεωρητικά κόβεσαιΔΕΑ Τθ έγραψε: Καλησπέρα παιδιά... έχω στο οφθαλμολογικο 7/10 και στο πανω και στο κάτω τι παίζε με αυτό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 5 επισκέπτες