Καλησπέρα παιδιά.. ο οφθαλμίατρος μου οξύτητα εκεί που λέει ΔΟ και ΑΟ 7/10 και δεξια και απο τα δυο 10/10... υπάρχει θέμα για κόψιμο; η μυωπία μου είναι 0.5 και 0.75...
Παίδες πηγα Ελπίς σήμερα τελείωσα με ακτινογραφία καρδιολόγο ζειρουργο ωρυλα, τα άλλα από αύριο.. γνωριζουμε μέχρι πότε έχουμε προθεσμία; Ευχαριστώ προκαταβολικά καλή επιτυχία σε όλους!
Παιδιά εσείς που πήγατε ήδη για εξετάσεις σε δημόσια νοσοκομεία, πως το βλέπετε;Eίναι θέμα που τελειώνει μέσα σε 2 μέρες ή θέλει ξέσκισμα; Ήταν το ιατρικό προσωπικό ενημερωμένο;
E'MK έγραψε:Παιδιά εσείς που πήγατε ήδη για εξετάσεις σε δημόσια νοσοκομεία, πως το βλέπετε;Eίναι θέμα που τελειώνει μέσα σε 2 μέρες ή θέλει ξέσκισμα; Ήταν το ιατρικό προσωπικό ενημερωμένο;
Ενημερωμένοι αν είναι Δεν νομίζω απλά εξυπηρετούν όταν τους λες γ πρόκυρηξη. Τελειώνεις φίλε σύντομα μη πας σε εφημερεύοντα όμως κ περιμένεις μπορεί ν μην έχει γιατρούς μερικές φορές.
Θανος2468 έγραψε:Ναι ρε σε 2 μερες τελιωνεις σιγα εγω Παρασκευή θα τελιοσω ψυχίατρο να βρω και τέλος
Άποψη μου κάντε εξετάσεις όπου θέλετε δημόσιο ιδιώτες κτλπ αλλά όσο αναφορά τον ψυχίατρο ΜΑΚΡΙΑ από ψυχίατρο δημοσίου νοσοκομείου δεν ξέρετε τι θα γράψει στην γνωμάτευσηπου θα σφραγίσει προτιμήστε ιδιώτη και ας δώσετε ένα 50αρη
wolver έγραψε:Ρε παιδες αυτο με την γνωματευση τι παιζει; Εκτος απο αυτα που θα συμπληρωσουν στην καρτελα, θα ζητησουμε και εχτρα γνωματευση; Σε ξεχωριστο χαρτι;
Όχι τπτ έξτρα μονάχα ότι σου δίνουν οι γιατροί. Πχ καρδιογράφημα ακτινογραφία
Εμενα μου ειπανε να ζητησω και γνωματευσεις, τι να πω ρε γμτ... Ο καθενας τα δικα του λεει! Σωτηρη ευχαριστω πολυ!
ΠΑΡΤΕ γνωμάτευση από κάθε γιατρό για να είστε καλυμμένοι βάλτε τους να γράψουν γνωματεύσεις σε δικά τους χαρτιά με υπογραφές και σφραγίδες ειδικά αν είναι από ιδιώτη γιατρό διότι όπως έχετε καταλάβει τα κουτάκια είναι μικρά και η κάθε σφραγίδα πατάει πάνω στην σφραγίδα του άλλου ωστόσο πάρτε και ΕΞΤΡΑ.
Εχει δικαιο ο slade! Εγω παντως που θα παω σε δημοσιο θα παω μιλημενος απο συναδελφο του πατερα μου! Αν και την καρτελα δεν θα την κοιταξουν στα ψυχοτεχνικα λογικα. Δεν θα δωσουν και πολυ βαση στον ψυχιατρο που θα παμε εμεις!