Όχι ρε συ ξεκόλλα.. εύκολα κι!!Θανος2468 έγραψε: Σωτήρη ευχαριστώ αδερφέ λιγο δυσκολο εφόσον ειμαι επιλαχών 30 αλλά ο Θεός είναι μεγάλος
Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ευχαριστούμε Σωτήρη να εισαι καλα φίλε!
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Σωτηρη χιλια ευχαριστω και εσενα που μας εδωσες πολλα φωτα σου τοσο καιρο εδω στο forum.
Καλησπερα εγω 3 ιατρους καταφερα μονο σημερα απο δημοσιο. Για τους υπολοιπους δεν εχει και θελει ραντεβου κτλ. Οποτε υπογραψε η γραμματεια κατω και αυριο παλι σε αλλο δημοσιο νοσοκομειο. αιματολογικες κτλ θα παω εξω οπως μαλλον αμα δεν βρω αυριο και οφθαλμιατρο. Ελπιζω αυριο να τελειωνω απο ακτινογραφια παθολογο και χειρουργο... και μετα χαλαρα
Αν είναι ελαστικοι σιν τα βύσματα στα πκε δυσκολακι χαχα μακαρι κάποιοι να μην πάνε καν για πκε να κοπούν και. αθληματα και να είναι να δουμε
ιδεα για κανα νοσοκομειο εχετε; γιατι αττικο που πηγα δυσκολα τα πραγματα
Πολλά ρε φίλε κρίμα είναι!Opel-gtc έγραψε:Εγω παιδες σημερα πειρα το χαρτι και αυριο τελειωνω τις εξετασεις σε κλινικη 270 ευρο θα μου βγουν ολα μαζι και ειμαι Θεσσαλονίκη
[/QUOTEΔεν πειραζει ρε φιλε τωρα τα δωσαμε να τελειωνουμε τουλαχιστον να παν ολα καλα και χαλαλι τα λεφτά
Καλησπέρα παιδιά... έχω στο οφθαλμολογικο 7/10 και στο πανω και στο κάτω τι παίζε με αυτό;
Οταν τελειωσουμε με τις εξετασεις και την καρτελα λεει στην προκυρηξη πως πρεπει να τα βαλουμε σε φακελο βαζουμε και τις εξετασεις; πχ καρδιογραφημα , ακτινογραφια;
Παιδιά τρέξιμο τωρα να δούμε τι θα γίνει να δούμε πότε θα βγουν οι πίνακες για τα πκε να μάθουμε ημερομηνιες
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Καρδιολόγος, χειρουργος, ΟΡΛ θέλει καποιος απ' αυτους ραντεβού στα δημόσια νοσοκομεία;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Κανένας! Κ όποιος σ πει γ ραντεβού σου λέει ***** .Sailor123 έγραψε:Καρδιολόγος, χειρουργος, ΟΡΛ θέλει καποιος απ' αυτους ραντεβού στα δημόσια νοσοκομεία;
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Όρλ αύριο ακτινογραφία κ αιματολογικές Παρασκευή. Ψυχιατρο έχει και το κρατικό Νίκαιας!
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
Καρδιολογος κλινικά υγιής... διάγνωση φύσημα είναι σημαντικό;
Ψυχίατρο μ λυπει κατσε να τελιοσω τα αλλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 6 επισκέπτες