Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
AΛάνια, πήγα πήρα την καρτέλα.Αν πάω σε δημόσιο νοσοκομείο, χρειάζεται να κλείσω ραντεβού; Ξέχασα να το ρωτήσω αυτό. Ο αξιωματικός με είπες να πάω στο ''δικό μας'' νοσοκομείο. Είναι το νοσοκομείο που αναγράφεται σε χρώμα σφραγίδας πάνω δεξιά στην καρτέλα (στην σελίδα με τις εξετάσεις) Λογικά εκεί θα είναι ενήμεροι για την διαδικασία.
Θα γίνουν τα πκε κ Θεσσαλονίκη. ;
Απ το στομα σας και στου θεου τ'αυτι να γινουν θεσσαλονικη! Και τι ανχος ρε παιδια παλι με αυτους τους γιατρους, ντιπ ασχετοι!
Όταν πήρα την καρτέλα με είπαν Αθηνα θα γίνουν.(Χωρίς να ήταν σίγουρος) Ελπίζω να αλλάξει αυτό.
Ρε παιδες αυτο με την γνωματευση τι παιζει; Εκτος απο αυτα που θα συμπληρωσουν στην καρτελα, θα ζητησουμε και εχτρα γνωματευση; Σε ξεχωριστο χαρτι?
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Όχι τπτ έξτρα μονάχα ότι σου δίνουν οι γιατροί. Πχ καρδιογράφημα ακτινογραφίαwolver έγραψε:Ρε παιδες αυτο με την γνωματευση τι παιζει; Εκτος απο αυτα που θα συμπληρωσουν στην καρτελα, θα ζητησουμε και εχτρα γνωματευση; Σε ξεχωριστο χαρτι?
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία να έχετε και καλή σταδιοδρομία ειδικότερα σε sailor wolver Papaxitos και Θάνο που γράφουνε καιρό στο forum και φαινόταν ότι τι ήθελαν πολύ!
Εμενα μου ειπανε να ζητησω και γνωματευσεις, τι να πω ρε γμτ... Ο καθενας τα δικα του λεει! Σωτηρη ευχαριστω πολυ!Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Όχι τπτ έξτρα μονάχα ότι σου δίνουν οι γιατροί. Πχ καρδιογράφημα ακτινογραφίαwolver έγραψε:Ρε παιδες αυτο με την γνωματευση τι παιζει; Εκτος απο αυτα που θα συμπληρωσουν στην καρτελα, θα ζητησουμε και εχτρα γνωματευση; Σε ξεχωριστο χαρτι;
-
Mέχρι τι ώρα μπορείς να πας στα δημόσια νοσοκομεία για εξετάσεις;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Μέχρι 2E'MK έγραψε:Mέχρι τι ώρα μπορείς να πας στα δημόσια νοσοκομεία για εξετάσεις;
Πήγαινε από το πρωί όμως 8 Η ώρα τουλάχιστον Γτ μερικοί γιατροί αργούν ν έρθουν η έχουν περιστατικά.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Σωτήρη ευχαριστώ αδερφέ λιγο δυσκολο εφόσον ειμαι επιλαχών 30 αλλά ο Θεός είναι μεγάλος
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Η γνωμάτευση είναι στην καρτέλα πάνω στην ουσία σου γράφει ότι είσαι μια χαρά στη μέση είναι!wolver έγραψε:Εμενα μου ειπανε να ζητησω και γνωματευσεις, τι να πω ρε γμτ... Ο καθενας τα δικα του λεει! Σωτηρη ευχαριστω πολυ!Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Όχι τπτ έξτρα μονάχα ότι σου δίνουν οι γιατροί. Πχ καρδιογράφημα ακτινογραφίαwolver έγραψε:Ρε παιδες αυτο με την γνωματευση τι παιζει; Εκτος απο αυτα που θα συμπληρωσουν στην καρτελα, θα ζητησουμε και εχτρα γνωματευση; Σε ξεχωριστο χαρτι;
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
-
Έγινε φίλε, ευχαριστώ!
Εγω παιδες σημερα πειρα το χαρτι και αυριο τελειωνω τις εξετασεις σε κλινικη 270 ευρο θα μου βγουν ολα μαζι και ειμαι Θεσσαλονίκη
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Πολλά ρε φίλε κρίμα είναι!Opel-gtc έγραψε:Εγω παιδες σημερα πειρα το χαρτι και αυριο τελειωνω τις εξετασεις σε κλινικη 270 ευρο θα μου βγουν ολα μαζι και ειμαι Θεσσαλονίκη
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες