Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Αλέξανδρε ψυχιατρο που και πίσω πρεπει να τον περάσουμε?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Τι ραντεβού Ούτε σε ιδιωτικό να που με με τις μαλακές τους. Πας κόβεις ένα χαρτί εφόσον μιλήσεις με γιατρό θ σου πει κόψε ένα χαρτί από κάτω και ξαναελα. Πίεσε τους και πες τους για την πρόκυρηξη είναι και με έστειλαν από το αστυνομικό τμήμα.Sailor123 έγραψε:Ρε παιδιά εγώ πήγα σε δημόσιο και για να βγεις από κει ζωντανός με τετοια κούραση που θα φας τι να πω , πρέπει να είσαι τυχερός. Οι γιατροι ούτε καν ειναι ενήμεροι για την προκήρυξη και ζηταγαν ραντεβου. το θεμα είναι με τους ιδιώτες τι παιζει, θα ξέρουν τι εξετάσεις θέλει ακριβώς η προκυρηξη ( πχ ένας παθολογος η ένας χειρουργός)...
Εγώ ρε φίλε σηκώθηκα και έφυγα. Απαραδεχτοι. Και μου έλεγαν στο τηλέφωνο οτι σε μια μέρα το πολύ δύο θα έχεις τελειώσει και πάω εκεί και δεν ήξεραν πού παν τα τέσσερα. Θα τις κάνω εξω τις εξετασεις. Πάνω από 20? λογικά δε θα πάρει (με την προυππροϋπ ότι είσαι ασφαλισμενος)
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Έλα ντε χαχα Κάνε ότι μπορείς σε δημόσιο ια σε συμβούλευα ν κάνεις ιδιωτικό μονάχα το Μικροβιολογικο.Sailor123 έγραψε:Μήπως ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζουν οι εξετάσεις άμα τις κάνεις έξω; (αν είσαι ασφαλισμένος και πληρώσεις συμμετοχή)
-
- Ανθυπασπιστής
Θανος2468 έγραψε:Αλέξανδρε ψυχιατρο που και πίσω πρεπει να τον περάσουμε?
Μια γνωμάτευση θέλει απλά. Έχουν και τα δημόσια ψυχιατρική σε περίπτωση που δε θες να πληρώσεις ιδιωτη (γιατί παίρνουν αρκετά οι ψυχιατροι).
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Δεν ξέρω φίλε και γω ψάχνω ακόμα. Σε κάνα δσφνι θα Πάμε κ μεις από ότι βλέπω.Θανος2468 έγραψε:Αλέξανδρε ψυχιατρο που και πίσω πρεπει να τον περάσουμε?
-
- Ανθυπασπιστής
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Έλα ντε χαχα Κάνε ότι μπορείς σε δημόσιο ια σε συμβούλευα ν κάνεις ιδιωτικό μονάχα το Μικροβιολογικο.Sailor123 έγραψε:Μήπως ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζουν οι εξετάσεις άμα τις κάνεις έξω; (αν είσαι ασφαλισμένος και πληρώσεις συμμετοχή)
Οπως και να χει σίγουρα δεν παίζει πρόβλημα αν πηγαίνεις σε ιδιώτες από δω και από κει έτσι; Εννοώ πας τη μια μέρα σε έναν καρδιολόγο, άλλη μέρα σε οφθαλμίατρο κ. ο. κ.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Όχι μας το είπαν και ξεκάθαρα καντε οπου θελετε. Έτσι κ αλλιώς το θέμα τους είναι απλά η υπογραφή να μπαίνει από το δημόσιο νοσοκομείο κάτω αριστερά.Sailor123 έγραψε:Οπως και να χει σίγουρα δεν παίζει πρόβλημα αν πηγαίνεις σε ιδιώτες από δω και από κει έτσι; Εννοώ πας τη μια μέρα σε έναν καρδιολόγο, άλλη μέρα σε οφθαλμίατρο κ. Ο. Κ.
Εγώ τους 4 γιατρούς π θέλει, τους έκλεισα στο ΙΚΑ. Οφθαλμίατρο και ψυχολόγο στο δημόσιο
Μ έκλεισαν ραντεβού για αύριο και μεθαύριο πολυ εξυπηρέτηση στην παπαμακαριστο ευτηχος
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Έπρεπε να μας στείλουν σε νοσοκομείο δικό τους να περνάμε 5-5 να τελειώναμε όπως με το ναυτικό φυλλάδιο σε δικούς τους γιατρούς. Αλλα όλα καλά!
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Θα τελιωσει και αυτό ψυχίατρο να δω που έχει χαχα
-
- Ανθυπασπιστής
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Όχι μας το είπαν και ξεκάθαρα καντε οπου θελετε. Έτσι κ αλλιώς το θέμα τους είναι απλά η υπογραφή να μπαίνει από το δημόσιο νοσοκομείο κάτω αριστερά.
Πως θα μπαίνει κάτω αριστερά από δημόσιο αν τα κάνεις όλα σε ιδιώτη;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Καλημέρα, η καρτέλα πρέπει να είναι συμπληρωμένη έως 19/09 με είπαν.. (μετά είδα πως 20/09 είναι Παρασκευή)Το πρώτο γκρουπ θα ξεκινήσει στις 21/09 , άρα επειδή δεν θα γνωρίζει κανένας σε ποιο γκρουπ είναι, θα πρέπει να είναι έτοιμος μέχρι τότε.
Αυτό μου είπαν.
Αυτό μου είπαν.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
ΑΝ δεν κάνεις σε δημόσιο δεν χρειάζεται υπογραφή.Sailor123 έγραψε:Πως θα μπαίνει κάτω αριστερά από δημόσιο αν τα κάνεις όλα σε ιδιώτη;
Καλημέρα κανα νέο από την Αγίας Λαύρας έχουμε; Ακόμα να πάρουν τηλέφωνο τα μπουρδέλα κι πάμε να τελειώνουμε κ με τις εξετάσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης