Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Παιδια καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν στον διαγωνισμό! Μια ερώτηση παρακαλώ οι απαντήσεις ν είναι από άτομα που γνωρίζουν!
Σχετικά μ τον δείκτη μάζας σώματος αν είναι από 27 έως 35 ισχύει ότι μετράνε την κοιλιά να είναι κάτω από 102 cm ; Γιατί εγώ όπως το βλέπω θα είμαι περίπου στο 27.9 με 28.1
Σχετικά μ τον δείκτη μάζας σώματος αν είναι από 27 έως 35 ισχύει ότι μετράνε την κοιλιά να είναι κάτω από 102 cm ; Γιατί εγώ όπως το βλέπω θα είμαι περίπου στο 27.9 με 28.1
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Θάνο Θ μπεις φίλε πιστεύω άνετα. Ένας Ε Φ το 11 μπήκε επιλαχών επειδή κάποιος είχε πλαστά χαρτιά στα μορια κ μπήκε τελευταίος επιλαχωνΘανος2468 έγραψε:Εμένα τπτ ακόμα... πφφ
Από Α. Τ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, μου είπαν σήμερα το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι γιατί θέλουν να στείλουν ότι παρέλαβα την καρτέλα.
Με πήραν μόλις εμένα. Αύριο το πρωί να περάσω να την πάρω.
Καλησπέρα στην ομάδα και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν στον διαγωνισμό ! Μία ερώτηση παρακαλώ οι απαντήσεις ν είναι από άτομα που γνωρίζουν
Σχετικά μ τον δείκτη μάζας σώματος ισχύει ότι αν υπερβαίνει από 27 έως 35 μετράνε την κοιλιά να είναι κάτω από 102 εκατοστά;
Σχετικά μ τον δείκτη μάζας σώματος ισχύει ότι αν υπερβαίνει από 27 έως 35 μετράνε την κοιλιά να είναι κάτω από 102 εκατοστά;
Τελικά πόσες μέρες έχουμε για την συμπλήρωση της καρτελας; Γνωρίζει κάποιος;
Think less..Live more...
Μόλις παρέλαβα καρτέλα υπήρχαν παιδιά επιλαχών με σειρές 1210 1320 κτλπ επίσης το παιδί με το 1210 του είπαν είσαι επιτυχών από τώρα δεν ξέρω τι εννοούσαν μήπως έχουν δηλώσει ήδη κάποιοι ότι δεν θα πάνε ; υπήρχε ένας με φουλ τατουάζ μέχρι τα δάχτυλα και 2 χοντροί όταν λέμε χοντροί εννοούμε λαπαδες με χοντρά μπούτια αυτά
3η ΜΑΛ έγραψε:Τελικά πόσες μέρες έχουμε για την συμπλήρωση της καρτελας; Γνωρίζει κάποιος;
Σίγουρα μέχρι 17/9 που είναι οι ενστάσεις μετά υπολογίζω άλλες 6 7 μέρες αυτά.. έχουμε χρόνο παιδιά μην αγχώνεστε
Για το "χειρουργικό" που γράφει η καρτέλα, τι ακριβώς θα μας εξετάσουν; Άμα πας σε ιδιώτη γιατρό τι θα του πείς να σου εξετάσει;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 15
Μάγκες είμαι επιτυχών πήγα και ρώτησα στο τμήμα μου και μου είπαν μετά τις ενστάσεις που καρτέλες
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ρε παιδιά κάτω στην καρτέλα λέει υπογραφή από τη γραμματεία του νοσοκομείου για την επικυρωση των υπογραφών των γιατρών. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν όλες οι εξετασεις σε ένα νοσοκομείο ; Δηλαδή δε μπορώ να πάω πχ σε έναν οφθαλμίατρο της περιοχής μου και μετά δε έναν καρδιολόγο κλπ; Πρέπει να πάω σε νοσοκομείο αναγκαστικά που έχει όλα τα τμηματα; Επίσης πρέπει να βιαστούμε; καθώς αυτοί βιάζονται να τελειώσουν με τα της προκύρηξης αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα φτάσει ο χρονος γιατί είναι πόσοι γιατροι και πρέπει να βγουν και τα αποτελέσματα (πχ αιμοτολογικες).
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Γνωστό μ Του είπαν από τ τμήμα Πως για βόρεια Ελλάδα θα γίνουν Θεσσαλονίκη.. ξέρει κανεια τπτ , ;
Slade7 εγώ είμαι ο 1210 εσυ πως το έμαθες ότι μου είπαν ότι είμαι επιτυχών μήπως τρολαρεις;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σας Την καρτέλα αφού την συμπληρώσουμε την πάμε πίσω στο ΑΤ η την κρατάμε στα αθλήματα;
Sfakianakis έγραψε:Καλησπέρα σας Την καρτέλα αφού την συμπληρώσουμε την πάμε πίσω στο ΑΤ η την κρατάμε στα αθλήματα;
Μαζι σου στις υγειονομικες εξετασεις, διαβασε καλα την προκηρυξη, για τις λεπτομερειες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες