Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
- Dea Eidikes Dynameis
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλημέρα... με κάλεσαν κ εμένα για καρτέλα είναι μέχρι αύριο μ. ειπαν να της παραλάβουν όλοι.. κάτι άλλο μήπως ξέρετε στην Αθήνα που θα περάσουμε υγειονομικα;
Εμένα τπτ... ακομα
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Φίλε wolver έδωσες 2 φορές πανελληνιες;wolver έγραψε:Και εγώ τώρα στο τμήμα είμαι παίδες. Τουλάχιστον 6 επιτυχόντες από Βόλο!!!
Ναι φιλαράκι...
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Παίζει να βρήκα σχόλιο σου στο youtube σε ένα βίντεο με την Ομαδα Δίας
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
κάποιος μα το διαγράψει αν θέλετε πήγαινε για προσωπικοΑλεξανδρος Κ. έγραψε:Παίζει να βρήκα σχόλιο σου στο youtube σε ένα βίντεο με την Ομαδα Δίας
καλησπερα μολις πηρα την καρτελα. Μου ειπε να το δρομολογησω με τους ιατρους αυτην την βδομαδα γιατι μετα την περιοδο ενστασεων του ασεπ δεν ξερουν ποσο γρηγορα θα παει. Προσωπικα βλεπω οτι το τρεχουν πολυ το θεμα βαρια 2ημερο η 3ημερο οι οριστικοι πινακες μετα τις ενστασεις και το πρωτο σκ οι πρωτοι για ψυχοετνικα. Μεχρι 25 το πολυ θελουν να εχουν τελειωσει απο οτι το βλεπω.
driver έγραψε:καλησπερα μολις πηρα την καρτελα. Μου ειπε να το δρομολογησω με τους ιατρους αυτην την βδομαδα γιατι μετα την περιοδο ενστασεων του ασεπ δεν ξερουν ποσο γρηγορα θα παει. Προσωπικα βλεπω οτι το τρεχουν πολυ το θεμα βαρια 2ημερο η 3ημερο οι οριστικοι πινακες μετα τις ενστασεις και το πρωτο σκ οι πρωτοι για ψυχοετνικα. Μεχρι 25 το πολυ θελουν να εχουν τελειωσει απο οτι το βλεπω.
Γράψτε πληροφορίες εδώ μέσα όποιος πήρε την καρτέλα τι γιατρούς θέλει αναλυτικά παρακαλώ Ευχαριστώ
Πόσες μέρες έχουμε περιθώριο για να συμπληρώσουμε την καρτέλα;
μπορεις και απο ιδιωτη και απο δημοσιο νοσοκομειο. Η καρτελα εχει 2 οψεις την πρωτη δεν την πειραζεις. Στην πισω οψη εχει μια σειρα απο ιατρους και εξετασεις που πρεπει να κανεις. Στα νοσοκομεια εχει σταθλει ηδη ενημερωση παντως, οποτε εγω θα παω δημοσιο νοσοκομειο που θεωρητικα θα ξερουν την διαδικασια καλυτερα.
Καλημερα μαγκες, οι αλλοι 500 πανε Διδυμοτειχο. Εβγαλαν προκηρυξη για διδακτικο προσωπικο σημερα.
Καλες προπονησεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ και καλη επιτυχια!
Καλες προπονησεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ και καλη επιτυχια!
Παιδια λετε να βγαλει νεα προκυρυξη ρωταω για ενα φιλαρακι που απολυεται σε εναμιση μηνα ΔΕΑ ΕΔ επισης τα ιατρικα να τελειωνουμε οσο πιο γρηγορα γνεται πριν απο λιγο πηρα καρτελα κλεινω ραντεβου και φορτσαρο της προπονησεις
Παιδιά που μπορώ να πάρω τηλ να μάθω εκτός του τμήματος?
Θανος2468 έγραψε:Παιδιά που μπορώ να πάρω τηλ να μάθω εκτός του τμήματος;
Πηρα τηλεφωνο εγω στο τμημα. Μου ειπαν θα μας ειδοποιησουν αλλα μου ειπαν οτι μπορω να περασω αυριο μετα τις 9 με την ταυτοτητα.
Μ λένε δεν έχουν ενημερωθεί λει... Για τπτ ***** και ανχονομαι ρε φίλε γτ έχει τρέξιμο με τους γιατρούς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες