Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

n1k0s έγραψε:ρε παιδια μπορει να μπει ατομο του 2001 στην προκιρυξη?

Πότε πρόλαβε να πάει φαντάρος 9 μήνες; αποκλείεται

freshnews

Δημοσίευση από freshnews »

Αλεξάνδρε... μάλλον δεν κατάλαβες... τα 1500 άτομα τα θέλουν χθες και μη τρώτε παπά Ούτε για βύσματα Ούτε για τπτ.. Εκτός από ξοφθαλμα να σταματήσεις στο χιλιαρι να μη ρίχνεις σφαίρα να μη περνάς το ύψος δεν θα κοπεί κάνεις άλλος... Η πιστεύεται ότι από τις 20 γυναίκες όλες Κ όλες θα τις κόψουν... δεν ξέρω αν είσαι επιλαχών και λες ότι να ναι... κάποιοι λέγανε 2300 βάση Κ εμείς λέγαμε έκπληξη στην Β κατηγορία τουλάχιστον 2600 στην Α και μας κορόιδευαν... μη περιμένεις να κοπει κόσμος στα αγωνίσματα (εκτός από τραγικά πράγματα )και κάνα τατουάζ και αν...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Spik έγραψε:
n1k0s έγραψε:ρε παιδια μπορει να μπει ατομο του 2001 στην προκιρυξη;

Άμα μπήκε στρατό με το που έκλεισε τα 18, τότε ναι πρόλαβε.

Και 1 Γενάρη του 19 να έγινε 18 χρόνων και μπήκε με Α ΕΣΣΟ όπου μπαίνει Φεβρουάριο ποτέ πρόλαβε να απολυθεί; το Νοέμβριο απολύονται δύσκολα το βλέπω εκτός και αν μπήκε από 17.5 με αίτηση τον Αύγουστο του 18 η Νοέμβριο του 18

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Καλημέρα σε όλους Παιδιά μόλις τελειώσαμε τρεξιματακι γ όποιον αγχώνεται ας κάνει πρώτα 400αρια να βγάζει τουλάχιστον στο 1.45 με 1.50Κάντε ένα 800αρι στο 3.30 και το θέμα έχει τελειώσει. Κοψτε ποτά και σουβλάκια και όσοι έχετε παραπάνω κιλά Χάστε Μέχρι τα αθλήματα θα βοηθήσει.

Προσοχη στα πόδια σας και σε ότι κάνετε γενικά.

Καλημέρα και πάλι Εικόνα

Άστα να πάνε 20 Ιουλίου ήμουν 93 κιλά (1.88) σήμερα μετά από 40 μέρες προπόνηση ειμαι 88.3 έχω στεγνώσει τέρμα χαχα αλλά τι να κάνουμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα βγαζω το κάθε γύρο 1.20 - 1.25 μετά την σχολή πάλι γυμναστήριο βάρη να πάρουμε τα κιλά πίσω χαχαχ

Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

Slade7 έγραψε:Και 1 Γενάρη του 19 να έγινε 18 χρόνων και μπήκε με Α ΕΣΣΟ όπου μπαίνει Φεβρουάριο ποτέ πρόλαβε να απολυθεί; Το Νοέμβριο απολύονται δύσκολα το βλέπω εκτός και αν μπήκε από 17.5 με αίτηση τον Αύγουστο του 18 η Νοέμβριο του 18

Βασικά δίκιο έχεις, βλακεία είπα. Άμα δεις την προκήρυξη, είναι μέσα αρκετά άτομα του 2001, αλλά είναι γυναίκες. Οπότε δεν είχαν στρατό. Άρα έτσι προλαβαίνει κάποιος.

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Slade7 έγραψε:Άστα να πάνε 20 Ιουλίου ήμουν 93 κιλά (1.88) σήμερα μετά από 40 μέρες προπόνηση ειμαι 88.3 έχω στεγνώσει τέρμα χαχα αλλά τι να κάνουμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα βγαζω το κάθε γύρο 1.20 - 1.25 μετά την σχολή πάλι γυμναστήριο βάρη να πάρουμε τα κιλά πίσω χαχαχ

Καλά είσαι εκεί πολύ καλά μακάρι ν μπορούσα κ γω τόσο με βλέπω στα άθλημα να το φέρνω 4 με 4.05

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Καλά είσαι εκεί πολύ καλά μακάρι ν μπορούσα κ γω τόσο με βλέπω στα άθλημα να το φέρνω 4 με 4.05
Επίσης ήμουν κ γω 75 κιλά μετά από κάτω αγώνες και πήρα κιλά λόγω ότι το άφησα τώρα στα 87 είμαι κ θέλω ν χάσω και άλλα

Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Κυριάκο βγες έξω από το νήμα ρε φίλε ! Άιντε να πούμε ! Ήρθες εδώ να γαμησεις και αυτό τώρα; Να πουλήσεις μπαρουφες ; Ότι μπήκε βύσμα τελικά που δεν μπαίνει ; Και μετά από αυτό μας λες ότι το σκέφτεσαι κιόλας ; Σταμάτα να τρολλαρεις ρε μλκ πήγαινε στο άλλο νήμα αν θες και πες τα σε αυτούς. Εμείς περάσαμε δεν μας νοιάζει. Άιντε παλικάρι μου όμορφο κάνε καμια δουλειά . Μας έχετε ζαλίσει με τις *****
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ήρθες να ανάψεις τα αίματα πάλι; Μπήκε και ο άλλος ο πλειερ να μας ζαλίσει πάλι. Νήμα επιτυχόντων λέει μετά !DYK που είσαι φίλε κάνε μια σκούπα σε παρακαλώ. Τήρησε αυτό που είπες στην αρχή του νήματος.
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Μπαίνω εδώ μέσα για να διαβάσω νέα από επιτυχόντες. Για προγράμματα για τις πκε γενικά από εδώ και πέρα. Και μπαίνω και βλέπω πάλι γκρίνια από επιλαχόντες εδώ μέσα. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ. Μήν μας ζαλίζεις όμως εμάς εδώ μέσα και φέρνεις και άλλους μαζί σου... Κυριάκο
Άβαταρ μέλους
mgoutsos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mgoutsos »

Μάγκες καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Αράξτε με τα κιλά, λέει ο άλλος είναι 1,80+ και 80+ κιλά και θέλει να χάσει κι άλλα! Προσωπικά είμαι 1,78 και 99 κιλά από γυμναστήριο+φαγητό (όχι χοντρός όμως.) και κάνω προπονήσεις 1 μήνα+ και τα έχω όλα τα αθλήματα. Κόψτε τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια και γενικά τον "σάπιο" τρόπο ζωής, κοιμηθείτε καλά και ποιοτικά (βραδινός ύπνος 22:00-23:00). Πηγαίνετε στίβο μέρα παρά μέρα με χρονόμετρο και όλα θα πάνε καλά! Μην αγχώνεστε για τα κιλά και τον ΔΜς, το μόνο που να σας νοιάζει είναι να είστε κάτω από 102cm περιφέρεια μέσης (εγώ είμαι κάτω από 102).2 εβδομάδες έμειναν, οπότε προσπαθήστε όσο περισσότερο μπορείτε και όλα θα πάνε καλά!
Giorgos93

Δημοσίευση από Giorgos93 »

Καλημερα σας παιδια. Ειμαι και εγω επιτυχων. Πειτε μου σας παρακαλω τροπο για το αλμα εις μηκος. Ειμαι οριακα και εχω αγχωθει. Καποιος που να ξερει απο βηματισμο και τεχνικη τι πρεπεινα προσεξουμε για να το περασουμε. Ειναι κριμα να περασουμε ολα τα αθληματα και να κοπουμε στο χωμα.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Μπαίνω εδώ μέσα για να διαβάσω νέα από επιτυχόντες. Για προγράμματα για τις πκε γενικά από εδώ και πέρα. Και μπαίνω και βλέπω πάλι γκρίνια από επιλαχόντες εδώ μέσα. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ. Μήν μας ζαλίζεις όμως εμάς εδώ μέσα και φέρνεις και άλλους μαζί σου... Κυριάκο

Πες μας εσύ πως τα πας με τα αθλήματα; ( Να αλλάξουμε θέμα) χαχα

Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Τα αθλήματα τα έχω απλά κάνω τρέξιμο για συντήρηση κατάστασης. Έπαιζα ποδόσφαιρο 6 χρόνια α τοπικό και γ εθνική απλά από τότε που το παράτησα για σχολή διάβασμα κτλ έχω πέσει λίγο αλλά το έχω μέσα μου πολύ. Όταν είχα πάει για σμυ στα αθλήματα τα είχα περάσει χωρίς προετοιμασία και δεν είχα κάνει γτ δεν είχα τα μόρια απλά πήγα για να δω πως είναι. Ήταν πολύ κλαιν η υπόθεση. Τα όρια είναι τα ίδια. Γενικά μην αγχώνεστε και πολύ. Εκεί θα σας βγει το ηθικό και θα τα περάσετε. Έτσι είναι. Τώρα πας στο γήπεδο και δεν έχεις το κίνητρο που θα έχεις τότε. Όπως όταν παίζεις πχ ποδοσφαιρο όταν κάνεις προπόνηση και παίζεις διπλό , αλλιώς παίζεις στην προπόνηση αλλιώς στον αγώνα το σκ. Κάτι τέτοιο νιώθεις. Και όταν θα βλέπεις στελεχοι της ελας να σε βλέπουν εσύ θα τρέχεις σαν σκύλος για να περάσεις
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Το θεμα ειναι οτι η ψυχοτεχνικη εξεταση ειναι απροβλεπτη τα αθληματα λιγο πολυ θα πεισμωσουμε θα τα περασουμε στα ψυχοτεχνικα τι κάνουμε;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες