Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Το τρεξιμο οσο να ναι ειναι τρεξιμο το αλμα εις μηκος ομως υποθετω θελει καποια τεχνικη η καποια προπονηση. Σκεφτομαι οτι καλο ειναι να μην παει καποιος ετσι χωρις να το εχει δοκιμασει (αν και εκει εχεις τρεις προσπαθειες αλλα και παλι). Ειναι μια δοκιμασια που προσωπικα εγω δεν το εχω δοκιμασει ποτε (ουτε στο σχολειο ουτε σε καποιο γηπεδο). Αν και τα 3.60μ νομιζω ειναι μια φυσιολογικη αποσταση που καποιος (οχι υπερβαρος) λογικα την περναει.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Καλησπέρα και συγνώμη που ίσως γίνω λίγο καυστικός ή ''κακός '' της υπόθεσης.

Πόσες πιθανότητες δίνετε να μην έχουν επηρεαστεί μόρια στους πίνακες ;

Ξέρω ήδη 2 άτομα που βρίσκονται ανάμεσα στους 1200 και δεν έχουν πάει ειδικές δυνάμεις όπως δηλώνονται στην λίστα.

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ;

E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από E'MK »

Αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό. Κάνε ένσταση οπωσδήποτε.
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Slade7 έγραψε:
Sailor123 έγραψε:Δε νομιζω οτι ειναι και δυσκολο να καταλαβει κανεις γιατι να μη θελει καποιος να γινει ειδικος φρουρος. Πολλοι μποροι να ειπαν ''ας κανουμε τα χαρτια μας και βλεπουμε αργοτερα''

Αρνητικα του επαγγελματος που σκεφτονται ολοι:

Μισθος (χωρις επιδοματα) :953 - 1686 (μεικτα) αναλογως τα χρονια.

Επικινδυνοτητα επαγγελματος, και μιλωντας για τους ειδικους φρουρους η επικινδυνοτητα ειναι μεγαλη καθως θα απορροφηθουν οι περισσοτεροι απο Διας (ειναι να μη σου κατσει ενοπλο περιστατικο και πεις ''που σκατα ηρθα'') - Δελτα (καθημερινο ξυλο), δεν πανε για αξιωματικοι σε γραφειακι χαλαρα, ουτε στην τροχαια

Ανθρωπινο δυναμικο μη παραγωγικης σχολης = Δεν εχουν βαθμολογικη εξελιξη

Μη ανακριτικα καθηκοντα (και στα 45 σου ως αρχιφυλακας μπορει να βρεθεις στην πυλη του Α. Τ. Να βαρας σκοπετο)

Συνεπως πρεπει αν γουσταρεις πολυ το επαγγελμα για να το κανεις. Απο τους 1500 οι μισοι σιγουρα δεν ειναι σιγουροι, επισης δεν ξερουν Που πανε να προσληφθουν, δεν εχουν ιδεα τη παει να πει ειδικος φρουρος ειπαν ''παμε να μπουμε στο δημοσιο''

Όποιος έχει όρεξη και γουστάρει σε 8 χρόνια δίνεις εξετάσεις και γίνεσαι ανακριτικος αρχιφύλακας ωστόσο ένας 22αρης και κάτω μπορεί μόλις γίνει αστυφύλακας στα 30 να δώσει και εξετάσεις για αξιωματικών με πανελλήνιες αλλά και για αρχιφύλακας να δώσει στα 30 στα 35 γίνεται ανθυπαστυνομος μετά αν έχει ακόμα όρεξη πάει Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης και γίνεται υπαστυνομος Β

άνετα με τα χρόνια μπορεί να γίνει υπαστυνομος Α μέχρι και αστυνόμος Α μπορεί να φτάσει όταν θα παίρνει σύνταξη όλα γίνονται θέληση να υπάρχει και όρεξη (επίσης το σωματείο του σεφεαα έχει κερδίσει πάρα πολλά που ξέρετε εάν δεν κερδίσει καποτε να μπορούν οι ε. Φ μετά από 2 χρόνια υπηρεσίας να έχουν δικαίωμα να δώσουν πανελλήνιες για αξιωματικών.

Έτσι ακριβώς Εγώ θα γίνω 22 τώρα 24 Σεπτεμβρίου παιδιά μακάρι να περάσω και τα αθλήματα να μαστε καλά να μπούμε να δούμε όλα τα μαχιμα σώματα και μετά εξετάσεις για αξιωματικός πρώτα ο Θεός.

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

E'MK έγραψε:Αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό. Κάνε ένσταση οπωσδήποτε.

Έχω κρατήσει φυσικά και screenshoot συζητήσεων !

Το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω.

Κανονικά θα έπρεπε να μην με ένοιαζε μιας που είμαι 2938 θέση αλλά ξέρω εδώ μέσα ανθρώπους που το θέλουν όσο και εγώ και είναι λίγες θέσεις κάτω από τους επιτυχόντες (βλ. Θάνος, ακόμη και ο player) και θεωρώ άδικο πέρα από ανήθικο να μην κρύβονται και να το πουν.

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Αν τους ξερεις σιγουρα καντο σιγουρα υπάρχουν βύσματα στα μορια εγω το ελεγα απο αρχή αυτο οτι θέλει ας γίνει κουραστικα να ανχονομαι θα πάω στα πκε οτι θέλει ας γινει
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θανος2468 έγραψε:Αν τους ξερεις σιγουρα καντο σιγουρα υπάρχουν βύσματα στα μορια εγω το ελεγα απο αρχή αυτο οτι θέλει ας γίνει κουραστικα να ανχονομαι θα πάω στα πκε οτι θέλει ας γινει

Θάνο ούτε καλός θέλω να το παίξω ούτε κακός.

Σκέψου να μείνεις έξω για ένα άτομο το οποίο παράνομα διεκδικεί την θέση που σου ανήκει...

Πέιτε μου αν μπορείτε την διαδικασία ενστάσεων...

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
E'MK

Δημοσίευση από E'MK »

Κ εγώ επιλαχών είμαι στην 50άδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Είναι εξοργιστικό να ξέρεις οτι υπάρχει κάποιος που πήρε μόρια χωρις να πρέπει. Κάνε ένσταση φίλε γιατι όλοι εμεις που ξημεροβραδιαζόμαστε στα φορουμ και είμαστε επιλαχόντες, το θέλουμε πάρα πολύ.
E'MK

Δημοσίευση από E'MK »

Αν απο την άλλη δεν θέλεις να μπεις στην διαδικασία να κάνεις ένσταση για τους Χ Ψ λόγους, πες μου απλά το όνομα του σε προσωπικό μήνυμα κ θα το ερευνήσουμε το θέμα. Προφανώς αυτός δεν πλαστογράφησε τπτ γιατί η αστυνομια ζητά αυτεπάγγελτα κ η ίδια την επιβεβαίωση των βεβαιώσεων στρατολογικής κατάστασης. Ο αξιωματικός παραποίησε την μοριοδότηση. Οπότε αν είναι καλός γνωστός σου, μην ανησυχείς, δεν θα πάθει τπτ ο ίδιος.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

kyriakos155 έγραψε:Καλησπέρα και συγνώμη που ίσως γίνω λίγο καυστικός ή ''κακός '' της υπόθεσης.

Πόσες πιθανότητες δίνετε να μην έχουν επηρεαστεί μόρια στους πίνακες ;

Ξέρω ήδη 2 άτομα που βρίσκονται ανάμεσα στους 1200 και δεν έχουν πάει ειδικές δυνάμεις όπως δηλώνονται στην λίστα.

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ;

Κυριακο επειδη εισαι καλο παλικαρι, θα σου πω να προσεξεις πολυ καλα το τι θα πας να κανεις, διοτι αν αυτος μετα σου ασκησει μηνυση για ψευδη καταγγελια κτλπ, ετοιμασου να γινει η ζωη σου κολαση απτα δικαστηρια που θα φας τα προστιμα που θα σου ερθουν κατακεφαλα. Εφοσον εισαι πολυ μακρια στη θεση και δεν θα σε βοηθησει, καλυτερα αστο. Οποτε αν εισαι 100% σιγουρος τοτε καντο, αν εισαι 99% προσεξε μη σε καψει το 1%. Ειναι πολυ σοβαρο θεμα.
E'MK

Δημοσίευση από E'MK »

Αν κ πρέπει να σιγουρευτείς για τα λεγόμενα σου. Επαναλαμβάνω, είναι πολύ σοβαρό το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

Παιδιά σίγουρα να προπονήσετε το άλμα εις μήκος, εγώ στα πρώτα μου άλματα δεν μάζευα καν τα πόδια. Θέλει λίγη προπόνηση. Μην το αφήσετε.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Λευτέρη και Ε'ΜΚ δεν θέλω να φέρω σε κανέναν σε δύσκολη θέση, ειδικά τον εαυτό μου. Υπάρχει συνομιλία που μου λένε ευθέως ονόματα που βρίσκονται στην Λίστα τα οποία δεν είναι καταδρομείς παρά μόνο φαντάροι υλικού πολέμου.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

kyriakos155 έγραψε:Λευτέρη και Ε'ΜΚ δεν θέλω να φέρω σε κανέναν σε δύσκολη θέση, ειδικά τον εαυτό μου. Υπάρχει συνομιλία που μου λένε ευθέως ονόματα που βρίσκονται στην Λίστα τα οποία δεν είναι καταδρομείς παρά μόνο φαντάροι υλικού πολέμου.

Κυριακο λεβεντη μου στο λεω με το χερι στη καρδια. Μην ασχοληθεις εσυ, εφοσον δεν θα σε βοηθησει γιατι εισαι πολυ κατω στον πινακα, μη το κανεις. Ασε τους επιλαχοντες αν θελουν να το κανουν διοτι ισως αυτοι να εχουν ευκαιρια να μπουν αν δικαιωθουν. Ξαναλεω ομως ειναι ενα παρα πολυ σοβαρο θεμα, θελει τρανταχτα στοιχεια και εν τελη σε διαψευσει τοτε τρεξε να κρυφτεις απτη καταγγελια που θα ασκησει πανω σου. Γιατι δεν μιλαμε για κατι απλο, πας να κανεις καταγγελια οτι παρεδωσε ψευτικα χαρτια σε μια προκηρυξη. Λογω του οτι εχω εμπειρια απο τετοια νομικα πραγματα λογω του κυκλου μου, θα μπλεξεις πολυ ασχημα.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
kyriakos155 έγραψε:Λευτέρη και Ε'ΜΚ δεν θέλω να φέρω σε κανέναν σε δύσκολη θέση, ειδικά τον εαυτό μου. Υπάρχει συνομιλία που μου λένε ευθέως ονόματα που βρίσκονται στην Λίστα τα οποία δεν είναι καταδρομείς παρά μόνο φαντάροι υλικού πολέμου.

Κυριακο λεβεντη μου στο λεω με το χερι στη καρδια. Μην ασχοληθεις εσυ, εφοσον δεν θα σε βοηθησει γιατι εισαι πολυ κατω στον πινακα, μη το κανεις. Ασε τους επιλαχοντες αν θελουν να το κανουν διοτι ισως αυτοι να εχουν ευκαιρια να μπουν αν δικαιωθουν. Ξαναλεω ομως ειναι ενα παρα πολυ σοβαρο θεμα, θελει τρανταχτα στοιχεια και εν τελη σε διαψευσει τοτε τρεξε να κρυφτεις απτη καταγγελια που θα ασκησει πανω σου. Γιατι δεν μιλαμε για κατι απλο, πας να κανεις καταγγελια οτι παρεδωσε ψευτικα χαρτια σε μια προκηρυξη. Λογω του οτι εχω εμπειρια απο τετοια νομικα πραγματα λογω του κυκλου μου, θα μπλεξεις πολυ ασχημα.

Δεκτό και σ ευχαριστώ για την ενημέρωση, σύντομα όμως θα επιλυθεί το ζήτημα...

Και οποιοσδήποτε άλλος σκέφτεται να κάνει κάτι αντίστοιχο...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες