Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Κάποιος σε μια προκυρηξη η του 2009 η του 2010 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά μου έμεινε χαρακτηριστική η φράση είχε γράψει εδώ μέσα για τους επιτυχόντες: ΤΡΈΞΤΕ ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΈΧΕΤΕ ΜΕΤΑ.Ευχαριστούμε και τους παλιούς για τις απαντήσεις και την βοήθεια που παρέχουν στο πιο δύσκολο κομμάτι πλέον της προκυρηξης!
Εμενα παντως ενα μου χει μεινει αξεχαστο, ειχει γραψει ενας φιλος εδω για εναν υποψηφιο που πηγε στο τμημα για να κανει την αιτηση με πτυχιο μουσικου οργανου σε κορνιζα νομιζωντας πως το ζηταγε η προκυρηξη

Θανος2468 έγραψε:Οπότε τρωει ακυρο κριμα και είναι 2 μέτρα παλικάρι δες ειδικων τεσπα ευχαριστώ
Δυστυχώς έτσι είναι εγώ από την μέρα που έκανα τα χαρτιά μου αποφεύγω να Οδηγαω τη μηχανή και γενικά είμαι προσεκτικός στα πάντα διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αν πάθεις κάτι πάει τελείωσε θέλει προσοχή παιδιά Όχι υπερβολές σε τίποτα
wolver έγραψε:Ευχαριστώ DYK! Στις προπονήσεις παιδιά καλές διατάσεις μην έχουμε απρόβλεπτα... Και απλά μια συντήρηση, δεν χρειάζεται να πιέζετε πολύ τον εαυτό σας, εφόσον πιάνετε τα όρια!
Πολύ σωστός! Εγώ πήγα για άλμα εις μήκος χτες και σήμερα πονάνε τα δάχτυλα του ενός χεριού από άγαρμπα πεσίματα... Δυστυχώς δεν είχα πάρει μέτρο μαζί μου οπότε έκανα άλματα στα τυφλά. Την επόμενη φορά που θα παω άμα το περνάω άνετα δεν θα το ξαναπροπονήσω σχεδόν καθόλου... Δεν αξίζει το ρίσκο του τραυματισμού! Ακόμα και το τρέξιμο, άμα κάποιος το βγάζει σε κάτω από 4 λεπτά δεν αξίζει να το κυνηγάει περισσότερο κατά την γνώμη μου, δεν παίζουμε με αυτά, υπάρχει σε όλα ο κίνδυνος τραυματισμού.
Slade7 έγραψε: Δυστυχώς έτσι είναι εγώ από την μέρα που έκανα τα χαρτιά μου αποφεύγω να Οδηγαω τη μηχανή και γενικά είμαι προσεκτικός στα πάντα διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αν πάθεις κάτι πάει τελείωσε θέλει προσοχή παιδιά Όχι υπερβολές σε τίποτα
Και αυτό επίσης! Μου λεει ο άλλος να πάμε για μπάνιο με την μηχανή μου, του λεω για κανένα λόγο... Πάμε με το τράμ!
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Έτσι ακριβώς όπως με το παλικάρι που σκοτώθηκε στη μηχανή και ήταν μέσα. Προσοχη και ζέσταμα καλό. Μονο από το άγχος μπορεί να την πάθεις.Slade7 έγραψε:Θανος2468 έγραψε:Οπότε τρωει ακυρο κριμα και είναι 2 μέτρα παλικάρι δες ειδικων τεσπα ευχαριστώ
Δυστυχώς έτσι είναι εγώ από την μέρα που έκανα τα χαρτιά μου αποφεύγω να Οδηγαω τη μηχανή και γενικά είμαι προσεκτικός στα πάντα διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αν πάθεις κάτι πάει τελείωσε θέλει προσοχή παιδιά Όχι υπερβολές σε τίποτα
Επιτυχών και εγώ μαζί σας.
Ουφ και ας θελω να κοπούν άτομα για να είμαι μέσα λυπάμαι για οπιον κόβεται γτ το θελει και εγώ τι να πω παιδιά πφ
Θανος2468 έγραψε:Ουφ και ας θελω να κοπούν άτομα για να είμαι μέσα λυπάμαι για οπιον κόβεται γτ το θελει και εγώ τι να πω παιδιά πφ
Όλοι το θέλουν Θάνο ακόμα και ο νούμερο 2560 και ο 6700 και ο 1 απλά εκτός από τα μόρια μετά θα δούμε ποιος αξίζει στο μυαλό στην υγεία και στην αντοχή
Να ρωτήσω μέχρι πιοι θα δώσουν πκε 1560 καπου διάβασα η βλακειες λεω;
Καλή επιτυχία σε όλους μας, ελπίζω να τα πούμε και από κοντά.
Νομίζω Θάνο ότι θα δώσουν 1560 για την Α και 360 για την Β.
Νομίζω Θάνο ότι θα δώσουν 1560 για την Α και 360 για την Β.
Άρα πόσοι επιλαχών για α και πόσοι για Β... Που να ξέρετε και εσείς Ε χαχα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
360 επιλαχοντες για Α κατηγορία και 60 επιλαχοντες για Β κατηγορία.
Άλλο ρωταω αδερφέ
Καλησπέρα παιδιά μια ξεκάθαρη Απάντηση αν γνωρίζει κανείς για το δείκτη μάζας σώματος αν ειπάρχει γιατί στην προκήρυξη αν διάβασα καλά δεν το αναφέρει κάπου και μην αρχίσουμε την δίαιτα για πλάκα αν δεν είναι απαραίτητο γιατι έχω ποσοστό λυπους 10% σάς ευχαριστώ πολύ
Πας εκεί με την καρτέλα π έχεις περάσει γιατρούς.. την κοιτάει η επιτροπή κ αν θεωρήσει κάτι λάθος η για παραπάνω έλεγχο σε στέλνει στον γιατρό ειδάλλως εισια οκ.. όποτε θα είναι πιο σύντομα η διαδικασία καθώς στην ουσία μόνο Τάτου θα κοιτάνε αυστηρά κ ψυχοτεχνικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες