Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

wolver έγραψε:Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή συνέχεια, και με το καλό να βγούμε συνάδελφοι. Ο καθένας έκανε τον δικό του αγώνα, κάποιοι λίγο περισσότερο κάποιοι λιγότερο. Δεν έχει καμία σημασία, όλοι θέλουμε να βγούμε αστυνομικοί! Επίσης να ευχαριστήσω και δημόσια τον DYK που το 2016 όταν έγινα μέλος σε αυτό εδώ το φόρουμ με βοήθησε πάρα πολύ σχετικά με το θέμα των ειδικών φρουρών! Να είσαι καλά φίλε DYK

Να είσαι καλά λεβέντη.

Εσύ τι έκανες τελικά;

Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Εγω παραιτηθηκα απο την δουλεια με θεση 1160 για να αφοσιωθω και να κανω διπλες προπονησεις και να ξεκουραζομαι καταληλα αλλα τα λεω αυτα χωρις να θεωρω τον εαυτο μου επιτιχων απλος εχω το κεφαλι χαμηλα και ειμαι προσηλομενος στον στοχο... δεν τα λεω για να παραιτηθεις αδερφε αλλα ο καθε ενας πρατει οπως επιθυμει καλη επιτυχια σε ολους πάντως
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

D.Y.K έγραψε:
wolver έγραψε:Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή συνέχεια, και με το καλό να βγούμε συνάδελφοι. Ο καθένας έκανε τον δικό του αγώνα, κάποιοι λίγο περισσότερο κάποιοι λιγότερο. Δεν έχει καμία σημασία, όλοι θέλουμε να βγούμε αστυνομικοί! Επίσης να ευχαριστήσω και δημόσια τον DYK που το 2016 όταν έγινα μέλος σε αυτό εδώ το φόρουμ με βοήθησε πάρα πολύ σχετικά με το θέμα των ειδικών φρουρών! Να είσαι καλά φίλε DYK

Να είσαι καλά λεβέντη.

Εσύ τι έκανες τελικά;

Είμαι επιτυχών!!!

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά για οπιον γνωρηζει φιλος μ στους 1000 πρώτους εχει χτυπήσει σοβαρά το πόδι του στην συγκεκριμένη περίπτωση τι γίνετε γτ για 5 μήνες είναι στο κρεβάτι.. τι γίνετε με τα πκε?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

wolver έγραψε:

Είμαι επιτυχών!

Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία ΕικόναΕικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θανος2468 έγραψε:Παιδιά για οπιον γνωρηζει φιλος μ στους 1000 πρώτους εχει χτυπήσει σοβαρά το πόδι του στην συγκεκριμένη περίπτωση τι γίνετε γτ για 5 μήνες είναι στο κρεβάτι. Τι γίνετε με τα πκε;

Δυστυχώς δε μπορεί να γίνει κάτι, ούτε να προσκομίσει κάποιο χαρτί ώστε να εξεταστεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί στις προβλεπόμενες διαδικασίες, θεωρείται απορριπτέος.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αυτός και θα παρουσιαστεί θα του μηνει η θέση;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Με πατερίτσες βέβαια
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

καλησπερα και συγχαρητήρια σε ολους μας, τωρα δυνατα και με προπονήσεις γιατι λιγο εμηνε παμε Κομοτηνή!!! σε λιγο συναδελφοι!!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θανος2468 έγραψε:Αυτός και θα παρουσιαστεί θα του μηνει η θέση;

Θα πρέπει να διαγωνιστεί κανονικά όπως και οι υπόλοιποι.

Φαντάζομαι ότι τραυματισμένος, δε θα μπορεί να τρέξει, οπότε Δύσκολα.

Αυτονόητα πράγματα αυτά.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Ευχαριστώ DYK!!! Στις προπονήσεις παιδιά καλές διατάσεις μην έχουμε απρόβλεπτα... Και απλά μια συντήρηση, δεν χρειάζεται να πιέζετε πολύ τον εαυτό σας, εφόσον πιάνετε τα όρια!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

chriszan2 έγραψε:Παιδια το όριο μυωπίας τελικα ποιο είναι γιατί καποιος έγραψε 4.5 αλλα αλλού μ ειπαν 4 γνωρίζει καποιος σίγουρα.
Στην Αστυφυλάκων Εδώ και 3 χρόνια που είχε δώσει ένα φιλαράκι μου είναι 4.5**** Δεν ξέρω τι γίνεται με εμάς εδώ

Θανος2468 έγραψε:Παιδιά για οπιον γνωρηζει φιλος μ στους 1000 πρώτους εχει χτυπήσει σοβαρά το πόδι του στην συγκεκριμένη περίπτωση τι γίνετε γτ για 5 μήνες είναι στο κρεβάτι. Τι γίνετε με τα πκε;

Σε περίπτωση που υποψήφιος/α, κατά την εξέτασή του/ης σε κάποιο εκ των αγωνισμάτων της αθλητικής δοκιμασίας, τραυματισθεί και δεν μπορεί να ολοκληρώσει αυτό, οφείλει να παρουσιαστεί και να το δηλώσει ενώπιον του/ης Προέδρου της Επιτροπής, ο/η οποίος/α τον/ην παραπέμπει στον/ην παριστάμενο/η υπηρεσιακό γιατρό. Εφόσον η πάθηση - τραυματισμός βεβαιωθεί από τον/ην παριστάμενο/η υπηρεσιακό γιατρό, η αρμόδια Επιτροπή δύναται να χορηγήσει στον/ην υποψήφιο/α αναβολή εξέτασης σε άλλο χρόνο, εντός όμως των χρονικών ορίων λειτουργίας της.  Επισημαίνεται ότι, η τυχόν παράταση του χρόνου λειτουργίας των Επιτροπών, σε περίπτωση εμφάνισης ανάγκης κλήσης σε προκαταρκτικές εξετάσεις περισσότερων επιλαχόντων/ουσών, δεν δικαιολογεί τη χορήγηση αναβολής.

Ωστόσο έχει χρόνο μέχρι να τελειώσει και το τελευταίο γκρουπ να κάνει τα αθλήματα αλλιώς κόβεται στη προκήρυξη γράφει για άτομο που τραυματίζεται κατά την διαδικασία αλλά ισχύει και για άτομο που είναι ήδη τραμαυτισμενο.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Απλά δεν ξέρουμε τις ακριβείς οδηγίες για τα υγειονομικά, δηλαδή μπορεί να θέλει πχ να γράψει ο γιατρός για τις εξετάσεις αίματος οτι είναι ολα οκ. Οπότε άμα τις κάνει κάποιος τώρα, ίσως μετά να πρέπει να ξαναπάει για να του συμπληρώσουν ο, τι χρειάζεται. Αλλιώς θα έκανα κι εγώ τώρα την εξέταση αίματος.

Το 11 έγραφε ότι ο μικροβιολόγος γράφει 4 5 πράγματα που έχει μέσα η καρτελα τους αριθμούς που έβγαλε η εξέταση σου αν τυχόν δεν τους έχεις γράψει και έχεις μαζί σου όλη την εξέταση την δέχονται κανονικά την καρτέλα και τα βλέπουν αυτοί κατευθείαν

Υ. Γ το 2011 ίσχυαν αυτά έχουν μεσολαβήσει 8 χρόνια δεν ξέρουμε τι θα ισχύει στο περίπου λέμε

3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Κ γω παραιτήθηκα από τη δουλειά μου. Λογικά την άλλη εβδομάδα θα παραλάβουμε την υγειονομική καρτέλα αφού μέχρι την άλλη Κυριακή είναι οι ενστάσεις και την μεθεπόμενη λογικά θα ξεκινήσουν οι πκε.
Think less..Live more...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οπότε τρωει ακυρο κριμα και είναι 2 μέτρα παλικάρι δες ειδικων τεσπα ευχαριστώ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες