Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Spik νομιζω το 11 πηγαιναν 4μερες για τα υγευιονομικα 2
Θανος2468 έγραψε: Spik νομιζω το 11 πηγαιναν 4μερες για τα υγευιονομικα 2
Ναι έτσι ήταν.
- DIAS
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Στα σχόλια σας για τους επιλαχόντες... επικρατεί το.. η ζωή μου ο θανατος σας... λογικό μάλλον έτσι είναι η ζωή πλέον στη χώρα μας
DIAS έγραψε:Στα σχόλια σας για τους επιλαχόντες... Επικρατεί το. Η ζωή μου ο θανατος σας... Λογικό μάλλον έτσι είναι η ζωή πλέον στη χώρα μας
Ε, δεν βλέπω το πρόβλημα. Λογικό είναι. Κι εγώ άμα ήμουν επιλαχών στην θέση 100 θα ευχόμουν να κοπούν 100 άτομα. Δεν έχει να κάνει με την κατάσταση της χώρας.
Χαχα οντος εγω κανω προγραμμα χαχαχα 2 να μην πανε καν πκε 2ψυχοτεχνικα...10 υγειονομικα υγειονομικα και 15 αθληματα και περασαβλ χαχαχα καλη τυχη σε ολους τι να πω
Παιδιά βοηθήστε τι να γράψω στην ένσταση ;
Δεα δεν θα σ πει κανεις εδω μεσα να πας σε καπιον να ξερει φιλε μ
Οκ ευχαριστω
E'MK έγραψε:Μάγκες ξέρετε ακριβώς τι γίνεται με την διαδικασία μετα τους πίνακες; Θα βγουν οι καρτέλες για να παμε να κάνουμε εξετάσεις είτε σε δημόσια είτε σε ιδιωτική κλινική. Μετα πάμε Αθήνα κάνουμε ξανά υγειονομικές εξετάσεις κ ψυχοτεχνικά κ στο τέλος αθλήματα. Τα ΠΚΕ θα διαρκέσουν 4 μέρες. Σωστά όσα είπα;
Έτσι ακριβώς ήταν το 11 λογικά έτσι θα είναι και τώρα
Ρε φιλαράκι δεν στέκει αυτό που λες υπάρχουν άτομα με 2620 που είναι έως και 1213 θέση υπάρχουν άτομα. με 2610 που φτάνουν έως 1264 ωστόσο αν είσαι 64πρέπει να κοπούν 64 άτομα κάνεις δεν ξέρει πόσοι θα κοπούν μπορεί ένας μπορεί και 500Vasilis loxias (pz) έγραψε:glock έγραψε:Καλημέρα. Ρε φίλε με το ξύπνησες ρωτάς αν έχεις ελπίδες; το σειρά έχεις;
Ορίστε; είμαι ξύπνιος από τις 5 γιατί δούλευω κ έχω βάρδια. υπαλληλος ασφάλειας είμαι. δεν το πάω με σειρά γιατί εγώ είμαι ειδική περίπτωση που δεν θα την πω εδώ. το θέμα είναι άτομο που είναι μόνο 10 μόρια κάτω από την βάση έχει ελπίδες; αυτό ρώτησα οποίος θέλει ας πει την γνώμη του κ οποίος δεν θέλει ας μην πει καλύτερα τίποτα παρα τέτοιου στυλ απαντήσεις.
1560 ΚαλημέραChriz έγραψε:Παιδιά σίγουρα έχετε απαντήσει σε αυτή την ερώτηση αλλά δεν το έχω βρει στο νήμα.
Μέχρι που φτάνει ο τελευταίος επιλαχών στην Α κατηγορία.
Ένας φίλος μου βρίσκεται στην 1430+ θέση, θεωρητικά είναι μέσα στους επιλαχοντες σωστά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες