Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Πάλι εχω δουλειά μονιμη εχω προνοήσει χρονια τωρα ουτε εχω μπει ακόμα επιλαχών ειμαι πες τα αυτα σε κάνα παιδακι που είναι αδουλευτο
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Οπως το ειπε ο Greek_Army !! Η προκηρυξη βγηκε , ευνοησε οποιους ευνοησε , πλεον δεν αλλαζει κατι οσο κι αν μαλωνετε !
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Xanthos »

Μα και τώρα ενεργός είμαι όλη μέρα κάθε μέρα.. απαντάω εκεί π πρέπει απλά..
Ο. Π. Κ. Ε
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Και μεις εχουμε δουλεια ρε Θανο αλλα οταν. σε ληστευουνε αντιδρας. Τελος παντων Καλη επιτυχια τα λεμε σε δυο χρονια!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Xanthos »

Δες ποτέ δεν την είπα σε κανένα όταν είπε για δικαστικός ακόμη κ εξ αρχής π μαλώνω πχ ο ιμακ με τα παιδιά της ηλικίας να ανέβει.. τους έλεγα ότι έχουν δίκιο κ αυτοί απλά κ ότι θέλει κάνει κ κάθε ένας.. άμα ο άλλος έχει πάτημα να πάει δικαστικός κ μπορεί να δικαιωθεί εννοείτε ότι θα πάει.. ποτέ δεν μαλωσα μ κάποιο για δικαστήρια εκτός αν είπε καμία χοντραδα..
Ο. Π. Κ. Ε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Παιδιά είχατε διαβάσει καθόλου τις δηλώσεις του Μητσοτάκη Τα μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος; Αν όχι, το είχε πει καθαρά πως θα στηρίξει τις οικογένειες που έχουν από 3 τεκνά και πάνω.

Τώρα για δικαστήρια που ανέφερε ένα άλλο παλικάρι, να πάτε το αν δικαιωθείτε είναι άλλο θέμα και πιστέψτε με περιμένετε να δείτε και άλλες προκηρύξεις για να βγάλετε συμπεράσματα.

E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από E'MK »

Greek Army, άσχετο, αλλά νομίζω σε κάποια φάση χτες ή προχτες είχες γράψει πόσοι είχαν κοπεί στα ΠΚΕ το 2011 αν δεν κανω λάθος. Πες μια κ τωρα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

E'MK έγραψε:Greek Army, άσχετο, αλλά νομίζω σε κάποια φάση χτες ή προχτες είχες γράψει πόσοι είχαν κοπεί στα ΠΚΕ το 2011 αν δεν κανω λάθος. Πες μια κ τωρα.

Δεν είχα αναφέρει για κοψίματα στις ΠΚΕ, είχα γράψει για παραιτήσεις που είχανε γίνει στις σχολές που είχανε πάει για εκπαίδευση οι Ε. Φ και φεύγανε επειδή είχανε περάσει οι περισσότεροι στην Πυροσβεστική και ένα μικρό ποσοστό στο Λιμενικό.

Στις ΠΚΕ είχανε κοπεί περίπου 80 άτομα.

Άβαταρ μέλους
n1k0s
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από n1k0s »

Παντως εγω θα κανω και για λυμενικο και για πυροσβεστικη αμα μπω λυμενικο η πυροσβεστικη εφυγα απο ελλας
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rad. »

Τα 5+5 από ΔΕΑ ΕΔ τα βλέπει κανένας στους πίνακες; Έπρεπε να κατέβω αρκετά κάτω για να συναντήσω κάποιον που να μην έχει.

Και βέβαια δε θα πούμε κάτι για το 1000αρι που είναι τα πιο αέρα μόρια Σε όλη την προκήρυξη γιατί είμαστε στην ίδια όχθη (βλέπε ποτσεπη). Πως πέρασε αυτός; Από πολυτεκνια; Από τριτεκνια; Βεβαια αν ήταν και πολύτεκνος η τριτεκνος αυτός ο άνθρωπος θα είχε αλλά μυαλά, το μόνο σίγουρο.

Ας θάψουμε τις πιο ευάλωτες ομάδες στη Ελλάδα, ας ψωφησει η κατσίκα του γείτονα, μάλλον δε γνωρίζετε πως προστατεύουν τους πολύτεκνους και τριτεκνους στο εξωτερικό. Δεν είστε υποχρεωμένοι, σας δικαιολογώ.

Μπορείτε να κοιτάξετε πέρα απ τη μύτη σας κάποιοι, δεν είστε χαζοί.

500 ΔΕΑ ΕΔ, λίγα παραπάνω μόρια σε Πτυχίο ΙΕΚ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

n1k0s έγραψε:Παντως εγω θα κανω και για λυμενικο και για πυροσβεστικη αμα μπω λυμενικο η πυροσβεστικη εφυγα απο ελλας

Ναι για αυτό αλλάξανε τα πράγματα φέτος, να ξέρεις αν έχεις πάει στην σχολή για εκπαίδευση και δηλώσεις παραίτηση μετά την 20η μέρα θα πληρώσεις μια ωραιότατη αποζημίωση με 4ψηφιο νουμεράκι, αν είσαι τόσο large να τα δώσεις Εικόνα

Και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω τα κουκιά δεν βγαίνουν μέχρι τότε.

Rad. έγραψε:Τα 5+5 από ΔΕΑ ΕΔ Τα βλέπει κανένας στους πίνακες; Έπρεπε να κατέβω αρκετά κάτω για να συναντήσω κάποιον που να μην έχει.

Και βέβαια δε θα πούμε κάτι για το 1000αρι που είναι τα πιο αέρα μόρια Σε όλη την προκήρυξη γιατί είμαστε στην ίδια όχθη (βλέπε ποτσεπη). Πως πέρασε αυτός; Από πολυτεκνια; Από τριτεκνια; Βεβαια αν ήταν και πολύτεκνος η τριτεκνος αυτός ο άνθρωπος θα είχε αλλά μυαλά, το μόνο σίγουρο.

Ας θάψουμε τις πιο ευάλωτες ομάδες στη Ελλάδα, ας ψωφησει η κατσίκα του γείτονα, μάλλον δε γνωρίζετε πως προστατεύουν τους πολύτεκνους και τριτεκνους στο εξωτερικό. Δεν είστε υποχρεωμένοι, σας δικαιολογώ.

Μπορείτε να κοιτάξετε πέρα απ τη μύτη σας κάποιοι, δεν είστε χαζοί.

500 ΔΕΑ ΕΔ, λίγο παραπάνω μόρια σε Πτυχίο ΙΕΚ.

Τα 5+5 ήτανε κάποτε 4+4 τώρα αν εσύ δεν το γνώριζες δεν νομίζω να ευθύνονται οι άλλοι.

Σοβαρά τώρα, ο θεσμός δημιουργήθηκε το 1999, προκηρύξεις βγήκαν 2007,2008,2009,2010,2011 λίγα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί, για τους τρίτεκνους το δέχομαι φέτος έγινε μόνο αυτό, για τα υπόλοιπα όχι.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

n1k0s έγραψε: Παντως εγω θα κανω και για λυμενικο και για πυροσβεστικη αμα μπω λυμενικο η πυροσβεστικη εφυγα απο ελλας
Δεν νομιζω να μπεις για Πυροσβεστικη γιατι δεν ξανα βγαζει προκηρυξη ! Εποχικος μονο κι ΑΝ !
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από wolver »

Μπορει καποιος να μ στειλει που ειναι ο ποτσεπης; Πραγματικα δεν βρισκω κανεναν με αυτο το επιθετο
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Bill931 »

95 θέση 3100 μόρια wolver και ο αδερφός του είναι αλλά πιο κατω
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22