Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Πάλι εχω δουλειά μονιμη εχω προνοήσει χρονια τωρα ουτε εχω μπει ακόμα επιλαχών ειμαι πες τα αυτα σε κάνα παιδακι που είναι αδουλευτο
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Οπως το ειπε ο Greek_Army !! Η προκηρυξη βγηκε , ευνοησε οποιους ευνοησε , πλεον δεν αλλαζει κατι οσο κι αν μαλωνετε !
Μα και τώρα ενεργός είμαι όλη μέρα κάθε μέρα.. απαντάω εκεί π πρέπει απλά..
Ο. Π. Κ. Ε
Και μεις εχουμε δουλεια ρε Θανο αλλα οταν. σε ληστευουνε αντιδρας. Τελος παντων Καλη επιτυχια τα λεμε σε δυο χρονια!
Δες ποτέ δεν την είπα σε κανένα όταν είπε για δικαστικός ακόμη κ εξ αρχής π μαλώνω πχ ο ιμακ με τα παιδιά της ηλικίας να ανέβει.. τους έλεγα ότι έχουν δίκιο κ αυτοί απλά κ ότι θέλει κάνει κ κάθε ένας.. άμα ο άλλος έχει πάτημα να πάει δικαστικός κ μπορεί να δικαιωθεί εννοείτε ότι θα πάει.. ποτέ δεν μαλωσα μ κάποιο για δικαστήρια εκτός αν είπε καμία χοντραδα..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Παιδιά είχατε διαβάσει καθόλου τις δηλώσεις του Μητσοτάκη Τα μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος; Αν όχι, το είχε πει καθαρά πως θα στηρίξει τις οικογένειες που έχουν από 3 τεκνά και πάνω.
Τώρα για δικαστήρια που ανέφερε ένα άλλο παλικάρι, να πάτε το αν δικαιωθείτε είναι άλλο θέμα και πιστέψτε με περιμένετε να δείτε και άλλες προκηρύξεις για να βγάλετε συμπεράσματα.
Τώρα για δικαστήρια που ανέφερε ένα άλλο παλικάρι, να πάτε το αν δικαιωθείτε είναι άλλο θέμα και πιστέψτε με περιμένετε να δείτε και άλλες προκηρύξεις για να βγάλετε συμπεράσματα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Greek Army, άσχετο, αλλά νομίζω σε κάποια φάση χτες ή προχτες είχες γράψει πόσοι είχαν κοπεί στα ΠΚΕ το 2011 αν δεν κανω λάθος. Πες μια κ τωρα.
-
- Στρατηγός
E'MK έγραψε:Greek Army, άσχετο, αλλά νομίζω σε κάποια φάση χτες ή προχτες είχες γράψει πόσοι είχαν κοπεί στα ΠΚΕ το 2011 αν δεν κανω λάθος. Πες μια κ τωρα.
Δεν είχα αναφέρει για κοψίματα στις ΠΚΕ, είχα γράψει για παραιτήσεις που είχανε γίνει στις σχολές που είχανε πάει για εκπαίδευση οι Ε. Φ και φεύγανε επειδή είχανε περάσει οι περισσότεροι στην Πυροσβεστική και ένα μικρό ποσοστό στο Λιμενικό.
Στις ΠΚΕ είχανε κοπεί περίπου 80 άτομα.
Παντως εγω θα κανω και για λυμενικο και για πυροσβεστικη αμα μπω λυμενικο η πυροσβεστικη εφυγα απο ελλας
Τα 5+5 από ΔΕΑ ΕΔ τα βλέπει κανένας στους πίνακες; Έπρεπε να κατέβω αρκετά κάτω για να συναντήσω κάποιον που να μην έχει.
Και βέβαια δε θα πούμε κάτι για το 1000αρι που είναι τα πιο αέρα μόρια Σε όλη την προκήρυξη γιατί είμαστε στην ίδια όχθη (βλέπε ποτσεπη). Πως πέρασε αυτός; Από πολυτεκνια; Από τριτεκνια; Βεβαια αν ήταν και πολύτεκνος η τριτεκνος αυτός ο άνθρωπος θα είχε αλλά μυαλά, το μόνο σίγουρο.
Ας θάψουμε τις πιο ευάλωτες ομάδες στη Ελλάδα, ας ψωφησει η κατσίκα του γείτονα, μάλλον δε γνωρίζετε πως προστατεύουν τους πολύτεκνους και τριτεκνους στο εξωτερικό. Δεν είστε υποχρεωμένοι, σας δικαιολογώ.
Μπορείτε να κοιτάξετε πέρα απ τη μύτη σας κάποιοι, δεν είστε χαζοί.
500 ΔΕΑ ΕΔ, λίγα παραπάνω μόρια σε Πτυχίο ΙΕΚ.
Και βέβαια δε θα πούμε κάτι για το 1000αρι που είναι τα πιο αέρα μόρια Σε όλη την προκήρυξη γιατί είμαστε στην ίδια όχθη (βλέπε ποτσεπη). Πως πέρασε αυτός; Από πολυτεκνια; Από τριτεκνια; Βεβαια αν ήταν και πολύτεκνος η τριτεκνος αυτός ο άνθρωπος θα είχε αλλά μυαλά, το μόνο σίγουρο.
Ας θάψουμε τις πιο ευάλωτες ομάδες στη Ελλάδα, ας ψωφησει η κατσίκα του γείτονα, μάλλον δε γνωρίζετε πως προστατεύουν τους πολύτεκνους και τριτεκνους στο εξωτερικό. Δεν είστε υποχρεωμένοι, σας δικαιολογώ.
500 ΔΕΑ ΕΔ, λίγα παραπάνω μόρια σε Πτυχίο ΙΕΚ.
-
- Στρατηγός
n1k0s έγραψε:Παντως εγω θα κανω και για λυμενικο και για πυροσβεστικη αμα μπω λυμενικο η πυροσβεστικη εφυγα απο ελλας
Ναι για αυτό αλλάξανε τα πράγματα φέτος, να ξέρεις αν έχεις πάει στην σχολή για εκπαίδευση και δηλώσεις παραίτηση μετά την 20η μέρα θα πληρώσεις μια ωραιότατη αποζημίωση με 4ψηφιο νουμεράκι, αν είσαι τόσο large να τα δώσεις

Και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω τα κουκιά δεν βγαίνουν μέχρι τότε.
Rad. έγραψε:Τα 5+5 από ΔΕΑ ΕΔ Τα βλέπει κανένας στους πίνακες; Έπρεπε να κατέβω αρκετά κάτω για να συναντήσω κάποιον που να μην έχει.
500 ΔΕΑ ΕΔ, λίγο παραπάνω μόρια σε Πτυχίο ΙΕΚ.
Τα 5+5 ήτανε κάποτε 4+4 τώρα αν εσύ δεν το γνώριζες δεν νομίζω να ευθύνονται οι άλλοι.
Σοβαρά τώρα, ο θεσμός δημιουργήθηκε το 1999, προκηρύξεις βγήκαν 2007,2008,2009,2010,2011 λίγα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί, για τους τρίτεκνους το δέχομαι φέτος έγινε μόνο αυτό, για τα υπόλοιπα όχι.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Δεν νομιζω να μπεις για Πυροσβεστικη γιατι δεν ξανα βγαζει προκηρυξη ! Εποχικος μονο κι ΑΝ !n1k0s έγραψε: Παντως εγω θα κανω και για λυμενικο και για πυροσβεστικη αμα μπω λυμενικο η πυροσβεστικη εφυγα απο ελλας
Μπορει καποιος να μ στειλει που ειναι ο ποτσεπης; Πραγματικα δεν βρισκω κανεναν με αυτο το επιθετο
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
95 θέση 3100 μόρια wolver και ο αδερφός του είναι αλλά πιο κατω
Χριστε και παναγια ο Ποτσεπ σοβαρα τωρα;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες