Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Άντε να δούμε τι παπάκια κάναμε και εμείς... Σε ποια χιλιάδα είμαστε ! ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ

Δημοσίευση από ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ »

Ξερουμε ποτε θα βγουν τελικά;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Λέγε να βγούνε αυριο ;
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Storm »

2ltd έγραψε:κάνεις λάθος να ξέρεις μέχρι το 2014 η 2015 οποίος έδωσε πανελλήνιες ο βαθμός απολυτηρίου του ήταν εξαρτώμενος από τις πανελλήνιες προσωπικά εγώ έχω δώσει 4 φορές με επιλογή 5 πρώτων σχολών στο μηχανογραφικό, ίδια και μια από αυτές τις χρόνιες υπηρετούσα διάβαζα και έδωσα και με μεγάλο βαθμό και για λίγο έχασα τον στρατό, αρα κάποιος που ήθελε αστυνομία δεν μπορούσε να περιμένει να βγει προκήρυξη επομένως έπρεπε να δώσει συνεπώς λόγο ότι δεν έγραψα καλά πανελλήνιες την πρώτη ο βαθμός απολυτηρίου μου ΓΕΝΙΚΟΎ λυκείου έπεσε 3 μονάδες,1. Τωρα στο κομμάτι τριτεκνος - πολύτεκνος αφού παίρνει μόρια αυτός γιατί να μην περνώ και εγώ για την αστυνομία που έχω πάτερα στο σώμα 2. Επίσης μπράβο σε αυτούς που έχουν πολλά μόρια ΑΛΛΑ η προκήρυξη λέει το εξής 170 ύψος και κάποια αθλητικά όρια αλλά και τατουάζ με προϋπόθεσης ας μόρια ας έχεις 2900 μόρια είσαι 169 ύψος φιλέ σπίτι, κάνεις το 1000αρι 4.21 φιλέ σπίτι, ήθελες να το παίζει μούρη στην παράλια το καλοκαίρι με τράτου μανίκι φιλέ σπίτι, οπός εγώ δεν μπορώ να μπω λόγο χαμηλών μορίων ετσι δεν μπορεί να μπει και κάποιος με υψηλά μόρια αλλά με 169 ύψος απλο

Το ξέρω οτι ο βαθμος ειναι εξαρτώμενος, αλλα οταν κυνηγας αποκλειστικα 2ο βαθμιας προκυρηξεις απλα κανεις το σοφο πραγμα και δεν δινεις πανελλαδικες αν ξερεις οτι θα πατώσεις ή οτι δεν θα πιασεις αυτο που θες οταν ειδικα αυτο που θες υπαρχει και απο προκηρυξη...

Το υψος είτε το χεις είτε οχι οποτε δεν μπορουμε να κανουμε κουβεντα γι αυτο... Δεν ειναι κατι που μπορεις να το αποκτησεις...

Τα τατουαζ παλι ειναι αλλο θέμα καθως ειναι γνωστο εδώ και χρονια τι ισχυει οποτε αν πας και το κανεις αυτοαποκλειεις τον εαυτο σου αυτοματα.

Εγω μιλησα για τα βασικα προσοντα που μπορεις να στοχευσεις και ειναι απαραιτητα σε μια προκηρυξη.

Οσο για τα αθληματα προπονηση χρειαζεται και ενας με απολυτηριο 12 πιθανον και ενας με 19. Αυτος με το 19 ομως θα έχει τη δυανατοτητα να τα δωσει και ισως να τα περασει ενω αυτος με το 12 δεν θα την έχει καν γιατι το απολυτηριο του δεν το αφησε και δεν εφτασε στο συνολο τη βαση των μοριων...

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Dea pz »

Λογικά θα βγουν σήμερα για να τρέξει η διαδικασία
Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Πως ξερετε οτι η βαση ειναι στο 2600 κ κατι ενος φιλου του ηρθε μαιιλ εχθες με 2510 για κληρωσει κ ειχε κ αλλα ατομα για κληρωσρι με 3000κ μορια λογο τιμης δεν κανω πλακα...
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Ειπαμε αποτελεσματα Δευτερα.. Σαββατοκυριακο εχει μαγειρικη,Master Chef!!!

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

ΛΟΚ 2620 Α ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
blade3
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από blade3 »

Χιλιοαναφέρθηκε εδώ μέσα αδερφέ ΛΟΚ πως κλήθηκαν για κλήρωση άτομα που ισοβαθμούν με κάποιον άλλον. Είτε έχουν 2510 μόρια είτε 3000 μόρια. Η βάση έγινε γνωστή από παιδιά που ανέφεραν τα μόρια και την σειρά που είχαν και από κάποια παιδιά με δυνατές πληροφορίες!
Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Να σου στειλω να δεις αν δεν πιστεύεις
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 68
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Πριν μιλήσετε μερικοί Κάντε έναν κόπο να διαβασετε τι έχει ειπωθεί και μετά αν έχετε απορία να γράφεται δεν γίνεται να τα έχουμε πει τόσες φορές και να μη τα πιάνουν μερικοί..
Άβαταρ μέλους
Giannikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Giannikos »

Σήμερα βράδυ πίνακες στην σελίδα της αστυνομίας!
Ant

Δημοσίευση από Ant »

Εγώ θα πήγαινα φίλε. Θα κάνεις κάποια έξοδα αλλά αξίζει. Αν δεν προσπαθήσεις καν είσαι ήδη χαμένος
ΜΠΟΚΟΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΠΟΚΟΛΗΣ »

Αυτό είναι σίγουρο για σήμερα το βράδυ ή έτσι λέμε όπως έγινε και το 2011?
Άβαταρ μέλους
blade3
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από blade3 »

Ανυπομονώ να δω τους λόγους της μεγάλης βάσης!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες