2ltd έγραψε:κάνεις λάθος να ξέρεις μέχρι το 2014 η 2015 οποίος έδωσε πανελλήνιες ο βαθμός απολυτηρίου του ήταν εξαρτώμενος από τις πανελλήνιες προσωπικά εγώ έχω δώσει 4 φορές με επιλογή 5 πρώτων σχολών στο μηχανογραφικό, ίδια και μια από αυτές τις χρόνιες υπηρετούσα διάβαζα και έδωσα και με μεγάλο βαθμό και για λίγο έχασα τον στρατό, αρα κάποιος που ήθελε αστυνομία δεν μπορούσε να περιμένει να βγει προκήρυξη επομένως έπρεπε να δώσει συνεπώς λόγο ότι δεν έγραψα καλά πανελλήνιες την πρώτη ο βαθμός απολυτηρίου μου ΓΕΝΙΚΟΎ λυκείου έπεσε 3 μονάδες,1. Τωρα στο κομμάτι τριτεκνος - πολύτεκνος αφού παίρνει μόρια αυτός γιατί να μην περνώ και εγώ για την αστυνομία που έχω πάτερα στο σώμα 2. Επίσης μπράβο σε αυτούς που έχουν πολλά μόρια ΑΛΛΑ η προκήρυξη λέει το εξής 170 ύψος και κάποια αθλητικά όρια αλλά και τατουάζ με προϋπόθεσης ας μόρια ας έχεις 2900 μόρια είσαι 169 ύψος φιλέ σπίτι, κάνεις το 1000αρι 4.21 φιλέ σπίτι, ήθελες να το παίζει μούρη στην παράλια το καλοκαίρι με τράτου μανίκι φιλέ σπίτι, οπός εγώ δεν μπορώ να μπω λόγο χαμηλών μορίων ετσι δεν μπορεί να μπει και κάποιος με υψηλά μόρια αλλά με 169 ύψος απλο
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες