Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Εγώ ελπίζω στο 2200... μέχρι να βγούνε Πίος θα βγάλει έξω τα 2100 η τ 2000... ; γιατί κριτήριο η προκυρηξη του 11 και όχι το 2009 που μπήκαν με 1700.. η το 2010 με 2100... ακούτε λίγο το 11 ήθελε μέσον για ειδικές δυνάμεις... κυνηγοί μορίων... τα τελευταία χρόνια κάνεις είδη δυνάμεις μόνο οι καθηλωμένοι.. εγώ έβαλα μέσον πριν δύο χρόνια κ γελούσαν τι μέσο ρε λέγανε... και πολλά άλλα... Πίος κανόνας όρισε ότι αυτή η προκυρηξη θα είναι ίδια με το 2011.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

Asdorf έγραψε:
Dea pz έγραψε:Γνώμη μ Παρασκευή οι πίνακες
Δεαπζ που είσαι παλικάρε τι κάνεις;

Στον αγώνα !!!
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Asdorf έγραψε:Ποιο παιδί ήταν αυτό που είχε σπουδάσει στατιστική και μας έλεγε της ιδέες του για την βάση; Τα έλεγε πολύ ορθά και μου φαινόταν ότι έστεκαν αυτά που έλεγε... φαινόταν διαβασμενο παιδί...

Παραδέχτηκε από μόνος του ότι ήταν τρολλ και μας κορόιδευε ενώ έτρωγε σε κάποιο εξωτικό νησί (; ) 😉

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Spik »

Τουλάχιστον αυτό ήταν αστείο τρολλ, εγώ γέλασα Εικόνα Μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά!(Γι αυτόν που είπε για καθαρίστριες λεω)
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Johny311 έγραψε:Το.2011 αυτος που ηταν στην 1200 θεση στη Α ποσα μορια ειχε ακριβώς;
2300
Άβαταρ μέλους
BILLYTHEKID
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από BILLYTHEKID »

Kirios Ποσσα ψυχολογικα εχουν αυτοι που τρολαρουν.

Συγχώρεσε τους, είναι λίγος ο χρόνος τους, μεταξύ σφουγγαρίσματος και πλυσίματος των πιάτων και βρίσκουν χρόνο απλώς να γράψουν ένα μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Asdorf »

kyriakos155 έγραψε:
Asdorf έγραψε:Ποιο παιδί ήταν αυτό που είχε σπουδάσει στατιστική και μας έλεγε της ιδέες του για την βάση; Τα έλεγε πολύ ορθά και μου φαινόταν ότι έστεκαν αυτά που έλεγε... φαινόταν διαβασμενο παιδί...

Παραδέχτηκε από μόνος του ότι ήταν τρολλ και μας κορόιδευε ενώ έτρωγε σε κάποιο εξωτικό νησί (; ) 😉

Αλήθεια; Πωωω το έπαιξε ωραία το τρολ

Άβαταρ μέλους
Asdorf

Δημοσίευση από Asdorf »

Εγώ γελάω γτ οντως κάποιοι έχουν πρόβλημα εδω μέσα από ότι έχω παρατηρήσει από ομιλιες... θα γελάσω ποιο πολύ όταν θα κοψω φάτσες άμα μπω... αλλά μετά ούτε ονόματα από φορούμ θα λένε τίποτα!
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Παιδιά καληνύχτα. Εύχομαι αύριο να έχουμε διασταυρώσεις πληροφοριών ώστε να βγάλουμε μια σωστή άκρη. Εγώ 5:15 ξυπνάω και με την τσίμπλα στο μάτι που λέει ο λόγος πηγαίνω σιγά σιγά στην δουλειά. Καλό βράδυ και ψηλά το κεφάλι (το πάνω)😉 Όλα καλά θα πάνε.
Άβαταρ μέλους
Asdorf

Δημοσίευση από Asdorf »

Εγώ 5 ξυπνάω το πρωί στείλε καλημέρα μπρο... αχαχαχα
iceman2
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από iceman2 »

Η ζωη θελει καλοπεραση ρεεεεε και χουμορ χουμορ ;) Κυριακο αγορι μου ναυπλιο ημουν και ηταν τελεια αμα δεν εχεις παει στο προτεινω αλλα μη κανεις το λαθος να ανεβεις παλαμηδι μετα το φαι... Ειναι πολλα τα σκαλια Ρε ριξτε το στο χαβαλε αλλιως θα πατε με ψυχολογικα στα ψυχομετρικα και θα πεσει τσεκουρι

Peace and love

Dias

Δημοσίευση από Dias »

iceman2 έγραψε:Η ζωη θελει καλοπεραση ρεεεεε και χουμορ χουμορ ;) Κυριακο αγορι μου ναυπλιο ημουν και ηταν τελεια αμα δεν εχεις παει στο προτεινω αλλα μη κανεις το λαθος να ανεβεις παλαμηδι μετα το φαι... Ειναι πολλα τα σκαλια Ρε ριξτε το στο χαβαλε αλλιως θα πατε με ψυχολογικα στα ψυχομετρικα και θα πεσει τσεκουρι

Peace and love

πάντως η ανάλυση σου θα πέσει μέσα..
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Meraklis »

Και εμένα γνωστός μου από μέσα μου είπε για 2600 η βάση. Αν όντως είναι έτσι πραγματικά πολύ υψηλά η βάση. Χώρια τα λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στους φακέλους αμφιβάλω να πέσει ο τελευταίος κάτω από 2500. Γιατί π. χ 2600 μπορεί να είναι 100 άτομα,2590 άλλα 100 και πάει λέγοντας. Το πολύ σε 7-8 μέρες θα ξέρουμε και από εκεί ο καθένας τραβάει τον δρόμο του
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Kirios »

iceman2 έγραψε: Η ζωη θελει καλοπεραση ρεεεεε και χουμορ χουμορ ;) Κυριακο αγορι μου ναυπλιο ημουν και ηταν τελεια αμα δεν εχεις παει στο προτεινω αλλα μη κανεις το λαθος να ανεβεις παλαμηδι μετα το φαι... Ειναι πολλα τα σκαλια Ρε ριξτε το στο χαβαλε αλλιως θα πατε με ψυχολογικα στα ψυχομετρικα και θα πεσει τσεκουρι

Peace and love

για σ ρε iceman παγοθραυστικο
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Κατέβηκε από τίς σημαντικές ανακοινώσεις από το astynomia.gr η προκήρυξη.. ετοιμάζουν να ανεβάσουν λογικά τις βάσεις.. Έτσι κάνει τι astynomia.gr γι'αυτό το λέω.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 12 επισκέπτες