Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Εγώ ελπίζω στο 2200... μέχρι να βγούνε Πίος θα βγάλει έξω τα 2100 η τ 2000... ; γιατί κριτήριο η προκυρηξη του 11 και όχι το 2009 που μπήκαν με 1700.. η το 2010 με 2100... ακούτε λίγο το 11 ήθελε μέσον για ειδικές δυνάμεις... κυνηγοί μορίων... τα τελευταία χρόνια κάνεις είδη δυνάμεις μόνο οι καθηλωμένοι.. εγώ έβαλα μέσον πριν δύο χρόνια κ γελούσαν τι μέσο ρε λέγανε... και πολλά άλλα... Πίος κανόνας όρισε ότι αυτή η προκυρηξη θα είναι ίδια με το 2011.
Στον αγώνα !!!Asdorf έγραψε:Δεαπζ που είσαι παλικάρε τι κάνεις;Dea pz έγραψε:Γνώμη μ Παρασκευή οι πίνακες
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Asdorf έγραψε:Ποιο παιδί ήταν αυτό που είχε σπουδάσει στατιστική και μας έλεγε της ιδέες του για την βάση; Τα έλεγε πολύ ορθά και μου φαινόταν ότι έστεκαν αυτά που έλεγε... φαινόταν διαβασμενο παιδί...
Παραδέχτηκε από μόνος του ότι ήταν τρολλ και μας κορόιδευε ενώ έτρωγε σε κάποιο εξωτικό νησί (; ) 😉
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Τουλάχιστον αυτό ήταν αστείο τρολλ, εγώ γέλασα
Μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά!(Γι αυτόν που είπε για καθαρίστριες λεω)

2300Johny311 έγραψε:Το.2011 αυτος που ηταν στην 1200 θεση στη Α ποσα μορια ειχε ακριβώς;
- BILLYTHEKID
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Kirios Ποσσα ψυχολογικα εχουν αυτοι που τρολαρουν.
Συγχώρεσε τους, είναι λίγος ο χρόνος τους, μεταξύ σφουγγαρίσματος και πλυσίματος των πιάτων και βρίσκουν χρόνο απλώς να γράψουν ένα μήνυμα.
Συγχώρεσε τους, είναι λίγος ο χρόνος τους, μεταξύ σφουγγαρίσματος και πλυσίματος των πιάτων και βρίσκουν χρόνο απλώς να γράψουν ένα μήνυμα.
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 69
Αλήθεια; Πωωω το έπαιξε ωραία το τρολkyriakos155 έγραψε:Asdorf έγραψε:Ποιο παιδί ήταν αυτό που είχε σπουδάσει στατιστική και μας έλεγε της ιδέες του για την βάση; Τα έλεγε πολύ ορθά και μου φαινόταν ότι έστεκαν αυτά που έλεγε... φαινόταν διαβασμενο παιδί...
Παραδέχτηκε από μόνος του ότι ήταν τρολλ και μας κορόιδευε ενώ έτρωγε σε κάποιο εξωτικό νησί (; ) 😉
- Asdorf
Εγώ γελάω γτ οντως κάποιοι έχουν πρόβλημα εδω μέσα από ότι έχω παρατηρήσει από ομιλιες... θα γελάσω ποιο πολύ όταν θα κοψω φάτσες άμα μπω... αλλά μετά ούτε ονόματα από φορούμ θα λένε τίποτα!
Παιδιά καληνύχτα. Εύχομαι αύριο να έχουμε διασταυρώσεις πληροφοριών ώστε να βγάλουμε μια σωστή άκρη. Εγώ 5:15 ξυπνάω και με την τσίμπλα στο μάτι που λέει ο λόγος πηγαίνω σιγά σιγά στην δουλειά. Καλό βράδυ και ψηλά το κεφάλι (το πάνω)😉 Όλα καλά θα πάνε.
- Asdorf
Εγώ 5 ξυπνάω το πρωί στείλε καλημέρα μπρο... αχαχαχα
-
- Posts in topic: 25
Η ζωη θελει καλοπεραση ρεεεεε και χουμορ χουμορ ;) Κυριακο αγορι μου ναυπλιο ημουν και ηταν τελεια αμα δεν εχεις παει στο προτεινω αλλα μη κανεις το λαθος να ανεβεις παλαμηδι μετα το φαι... Ειναι πολλα τα σκαλια Ρε ριξτε το στο χαβαλε αλλιως θα πατε με ψυχολογικα στα ψυχομετρικα και θα πεσει τσεκουρι
Peace and love
Peace and love
πάντως η ανάλυση σου θα πέσει μέσα..iceman2 έγραψε:Η ζωη θελει καλοπεραση ρεεεεε και χουμορ χουμορ ;) Κυριακο αγορι μου ναυπλιο ημουν και ηταν τελεια αμα δεν εχεις παει στο προτεινω αλλα μη κανεις το λαθος να ανεβεις παλαμηδι μετα το φαι... Ειναι πολλα τα σκαλια Ρε ριξτε το στο χαβαλε αλλιως θα πατε με ψυχολογικα στα ψυχομετρικα και θα πεσει τσεκουρι
Peace and love
Και εμένα γνωστός μου από μέσα μου είπε για 2600 η βάση. Αν όντως είναι έτσι πραγματικά πολύ υψηλά η βάση. Χώρια τα λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στους φακέλους αμφιβάλω να πέσει ο τελευταίος κάτω από 2500. Γιατί π. χ 2600 μπορεί να είναι 100 άτομα,2590 άλλα 100 και πάει λέγοντας. Το πολύ σε 7-8 μέρες θα ξέρουμε και από εκεί ο καθένας τραβάει τον δρόμο του
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
για σ ρε iceman παγοθραυστικοiceman2 έγραψε: Η ζωη θελει καλοπεραση ρεεεεε και χουμορ χουμορ ;) Κυριακο αγορι μου ναυπλιο ημουν και ηταν τελεια αμα δεν εχεις παει στο προτεινω αλλα μη κανεις το λαθος να ανεβεις παλαμηδι μετα το φαι... Ειναι πολλα τα σκαλια Ρε ριξτε το στο χαβαλε αλλιως θα πατε με ψυχολογικα στα ψυχομετρικα και θα πεσει τσεκουρι
Peace and love
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Κατέβηκε από τίς σημαντικές ανακοινώσεις από το astynomia.gr η προκήρυξη.. ετοιμάζουν να ανεβάσουν λογικά τις βάσεις.. Έτσι κάνει τι astynomia.gr γι'αυτό το λέω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες