Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Asdorf »

TITO έγραψε:
Johnny94 έγραψε:Τιτο φίλε ειχες κάποια πληροφόρηση για την βάση από κάποιο άτομο δικό σου; για 2300 2400;
παιδιά η πληροφόρηση είναι απλά μια πληροφόρηση. Δεν είναι πίνακας για να είναι γεγονός. Την πληροφορία λίγο πολύ όλοι την έχουμε. άλλος ποιος δύσκολα άλλος λίγο ποίο εύκολα. Η πληροφορίες μου δεν λένε για υψηλή βάση. Από εκεί και μετά άλλος μπορεί την 2400 να την θεωρεί υψηλή βάση και άλλος χαμηλή. Πάντως η εκτίμηση μου σε συνδιασμό με την πληροφορία που δέχτηκα είναι ότι η βάση θα είναι κάτω από 2400. Είναι κάτι το οποίο και ο Ξάνθος το λέει από την δική του πληροφορία και την εκτίμηση του.
Και εγώ Ξανθό πιστεύω από την πρώτη μέρα είχε πει 2350 +50-50 και πιστεύω ότι εκεί θα βγει σίγουρα στο τέλος!! Τα λόγια αυτού του παιδιού πιστεύω από την πρώτη μέρα και μου δίνουν δύναμη! Γεια σου Ξανθο

Ταξιαρχος Porsche

Δημοσίευση από Ταξιαρχος Porsche »

Κομαντα σας χρειαζομαστε οι καθαριστριες ερχονται μια με δυο φορες την εμβδομαδα οποτε χρειαζομαστε Ε. Φ. επισης καπιος πρεπει να καθαριζει μεσα εξω περιπολικα κλουβες μηχανες ελπιζω να ερθουν αθρωποι με γνωση και ορεξη για καθαρισμα. Ελπιζουμε να σας εχουν μαθει στο στρατο πως να λαμουν ολα στο λοχο.
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Παιδιά χαλαρώστε 2600 δεν παίζει γιατί αν βάλουμε το 11 τα μόρια και από τις 2 κατηγορίες δεν φτάνουν 1200 αιτήσεις που να είναι πάνω από 2600 μορια.. οπότε είναι σχεδόν αδιανόητο.. τώρα βέβαια τι να πω πραγματικά αν είναι όντως έτσι θα εκπλαγω το έχω πει ότι βάση μέχρι 2500.. Είναι μια απάντηση για αυτά που λέμε. Και μάγκες τώρα ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο μόνο παιδιά του 91-92 ίσως είχαν μαζέψει μόρια από παλιά άντε βαριά και 93.. με εκτίμηση ο λαμνταρ
Άβαταρ μέλους
Asdorf

Δημοσίευση από Asdorf »

lamdar92 έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε 2600 δεν παίζει γιατί αν βάλουμε το 11 τα μόρια και από τις 2 κατηγορίες δεν φτάνουν 1200 αιτήσεις που να είναι πάνω από 2600 μορια. Οπότε είναι σχεδόν αδιανόητο. Τώρα βέβαια τι να πω πραγματικά αν είναι όντως έτσι θα εκπλαγω το έχω πει ότι βάση μέχρι 2500. Είναι μια απάντηση για αυτά που λέμε. Και μάγκες τώρα ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο μόνο παιδιά του 91-92 ίσως είχαν μαζέψει μόρια από παλιά άντε βαριά και 93. Με εκτίμηση ο λαμνταρ
Εγώ φίλε μου καλέ είμαι του 91 και ειμουν απροετοίμαστος δεν ήξερα καν ότι θα βγει τέτοια προκήρυξη πότε! Από προσωπική εμπειρία όλα αυτά τα χαρτιά τα έιχα απλά ! Και βγάζω 2340. Αλλα πάντα μου άρεσαν τα σώματα ασφαλείας και αποφασισα να μπω. Να φανταστείς δεν ήξερα για ειδικούς φρουρούς ότι είχαν μπει το 11 σαν προκήρυξη εννοώντας ότι αν το ήξερα ότι θα ξαναβγάλει θα τα μάζευα

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Για την ακρίβεια ούτε 600 αιτήσεις δεν ήταν και τώρα διπλασιάστηκαν με μόλις 3 χιλιάδες περισσότερες; Και με τα λεγόμενα που ξέρω εγώ κοντά στις 3000 χιλιάδες αιτήσεις πάνω από 2500 δεν είναι 150 ατομα.. τα λεγόμενα είναι ότι Κυκλάδες βόρειο Αιγαίο και νόμο Θεσσαλονίκη που έμαθα σύνολο με αυτά που έμαθα δεν είναι 200 άτομα και στις 2 κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Spik »

Παιδιά όπως λεει κι ο Ξανθός τα μόρια δεν είναι στραγάλια, η βάση δεν έχει σοβαρό λόγο να ανέβει πολύ! Ίσα ίσα θα πάρει και περισσότερα άτομα φέτος! Όπως είπα και προχτές προσωπικά υπολόγισα οτι η βάση θα είναι περίπου στα 2360 μόρια!
Άβαταρ μέλους
Asdorf

Δημοσίευση από Asdorf »

Ποιο παιδί ήταν αυτό που είχε σπουδάσει στατιστική και μας έλεγε της ιδέες του για την βάση; Τα έλεγε πολύ ορθά και μου φαινόταν ότι έστεκαν αυτά που έλεγε... φαινόταν διαβασμενο παιδί...
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Kirios »

lamdar92 έγραψε: Για την ακρίβεια ούτε 600 αιτήσεις δεν ήταν και τώρα διπλασιάστηκαν με μόλις 3 χιλιάδες περισσότερες; Και με τα λεγόμενα που ξέρω εγώ κοντά στις 3000 χιλιάδες αιτήσεις πάνω από 2500 δεν είναι 150 ατομα.. τα λεγόμενα είναι ότι Κυκλάδες βόρειο Αιγαίο και νόμο Θεσσαλονίκη που έμαθα σύνολο με αυτά που έμαθα δεν είναι 200 άτομα και στις 2 κατηγορίες.
πολλη σωστη διατιποση
tsiou

Δημοσίευση από tsiou »

Καλησπέρα μάγκες παρακολουθώ μερες αλλα πρωτη φορά γραφω. Μια απορία που δεν καταλαβα; το 2011 πια η διαφορα με την τριτεκνία?
Άβαταρ μέλους
BILLYTHEKID
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από BILLYTHEKID »

Κομαντα σας χρειαζομαστε οι καθαριστριες ερχονται μια με δυο φορες την εμβδομαδα οποτε χρειαζομαστε Ε. Φ. επισης καπιος πρεπει να καθαριζει μεσα εξω περιπολικα κλουβες μηχανες ελπιζω να ερθουν αθρωποι με γνωση και ορεξη για καθαρισμα. Ελπιζουμε να σας εχουν μαθει στο στρατο πως να λαμουν ολα στο λοχο.

Σε θυμάμαι εσένα όταν ήμουνα δόκιμος στο στρατό κάθε μέρα σε είχα αγγαρεία στις τουαλέτες και σου έχει μείνει ψυχολογικό έτσι ; Τι να κάνουμε όμως Κάποιος έπρεπε να τα κάνει και αυτά.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

Γνώμη μ Παρασκευή οι πίνακες
Άβαταρ μέλους
Asdorf

Δημοσίευση από Asdorf »

Μπήκαν τα τρόλς πάμε για υπνο
Άβαταρ μέλους
Asdorf

Δημοσίευση από Asdorf »

Dea pz έγραψε:Γνώμη μ Παρασκευή οι πίνακες
Δεαπζ που είσαι παλικάρε τι κάνεις;

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Kirios »

Ποσσα ψυχολογικα εχουν αυτοι που τρολαρουν
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Kirios έγραψε:Ποσσα ψυχολογικα εχουν αυτοι που τρολαρουν
απλά να μην ασχολούμαστε και όλοι αυτοί θα γράψουν ένα δύο μυνήματα και θα εξαφανιστούν.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 6 επισκέπτες