Και εγώ Ξανθό πιστεύω από την πρώτη μέρα είχε πει 2350 +50-50 και πιστεύω ότι εκεί θα βγει σίγουρα στο τέλος!! Τα λόγια αυτού του παιδιού πιστεύω από την πρώτη μέρα και μου δίνουν δύναμη! Γεια σου ΞανθοTITO έγραψε:παιδιά η πληροφόρηση είναι απλά μια πληροφόρηση. Δεν είναι πίνακας για να είναι γεγονός. Την πληροφορία λίγο πολύ όλοι την έχουμε. άλλος ποιος δύσκολα άλλος λίγο ποίο εύκολα. Η πληροφορίες μου δεν λένε για υψηλή βάση. Από εκεί και μετά άλλος μπορεί την 2400 να την θεωρεί υψηλή βάση και άλλος χαμηλή. Πάντως η εκτίμηση μου σε συνδιασμό με την πληροφορία που δέχτηκα είναι ότι η βάση θα είναι κάτω από 2400. Είναι κάτι το οποίο και ο Ξάνθος το λέει από την δική του πληροφορία και την εκτίμηση του.Johnny94 έγραψε:Τιτο φίλε ειχες κάποια πληροφόρηση για την βάση από κάποιο άτομο δικό σου; για 2300 2400;
Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 69
Κομαντα σας χρειαζομαστε οι καθαριστριες ερχονται μια με δυο φορες την εμβδομαδα οποτε χρειαζομαστε Ε. Φ. επισης καπιος πρεπει να καθαριζει μεσα εξω περιπολικα κλουβες μηχανες ελπιζω να ερθουν αθρωποι με γνωση και ορεξη για καθαρισμα. Ελπιζουμε να σας εχουν μαθει στο στρατο πως να λαμουν ολα στο λοχο.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Παιδιά χαλαρώστε 2600 δεν παίζει γιατί αν βάλουμε το 11 τα μόρια και από τις 2 κατηγορίες δεν φτάνουν 1200 αιτήσεις που να είναι πάνω από 2600 μορια.. οπότε είναι σχεδόν αδιανόητο.. τώρα βέβαια τι να πω πραγματικά αν είναι όντως έτσι θα εκπλαγω το έχω πει ότι βάση μέχρι 2500.. Είναι μια απάντηση για αυτά που λέμε. Και μάγκες τώρα ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο μόνο παιδιά του 91-92 ίσως είχαν μαζέψει μόρια από παλιά άντε βαριά και 93.. με εκτίμηση ο λαμνταρ
- Asdorf
Εγώ φίλε μου καλέ είμαι του 91 και ειμουν απροετοίμαστος δεν ήξερα καν ότι θα βγει τέτοια προκήρυξη πότε! Από προσωπική εμπειρία όλα αυτά τα χαρτιά τα έιχα απλά ! Και βγάζω 2340. Αλλα πάντα μου άρεσαν τα σώματα ασφαλείας και αποφασισα να μπω. Να φανταστείς δεν ήξερα για ειδικούς φρουρούς ότι είχαν μπει το 11 σαν προκήρυξη εννοώντας ότι αν το ήξερα ότι θα ξαναβγάλει θα τα μάζευαlamdar92 έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε 2600 δεν παίζει γιατί αν βάλουμε το 11 τα μόρια και από τις 2 κατηγορίες δεν φτάνουν 1200 αιτήσεις που να είναι πάνω από 2600 μορια. Οπότε είναι σχεδόν αδιανόητο. Τώρα βέβαια τι να πω πραγματικά αν είναι όντως έτσι θα εκπλαγω το έχω πει ότι βάση μέχρι 2500. Είναι μια απάντηση για αυτά που λέμε. Και μάγκες τώρα ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο μόνο παιδιά του 91-92 ίσως είχαν μαζέψει μόρια από παλιά άντε βαριά και 93. Με εκτίμηση ο λαμνταρ
-
- Posts in topic: 80
Για την ακρίβεια ούτε 600 αιτήσεις δεν ήταν και τώρα διπλασιάστηκαν με μόλις 3 χιλιάδες περισσότερες; Και με τα λεγόμενα που ξέρω εγώ κοντά στις 3000 χιλιάδες αιτήσεις πάνω από 2500 δεν είναι 150 ατομα.. τα λεγόμενα είναι ότι Κυκλάδες βόρειο Αιγαίο και νόμο Θεσσαλονίκη που έμαθα σύνολο με αυτά που έμαθα δεν είναι 200 άτομα και στις 2 κατηγορίες.
Παιδιά όπως λεει κι ο Ξανθός τα μόρια δεν είναι στραγάλια, η βάση δεν έχει σοβαρό λόγο να ανέβει πολύ! Ίσα ίσα θα πάρει και περισσότερα άτομα φέτος! Όπως είπα και προχτές προσωπικά υπολόγισα οτι η βάση θα είναι περίπου στα 2360 μόρια!
- Asdorf
Ποιο παιδί ήταν αυτό που είχε σπουδάσει στατιστική και μας έλεγε της ιδέες του για την βάση; Τα έλεγε πολύ ορθά και μου φαινόταν ότι έστεκαν αυτά που έλεγε... φαινόταν διαβασμενο παιδί...
-
- Posts in topic: 38
πολλη σωστη διατιποσηlamdar92 έγραψε: Για την ακρίβεια ούτε 600 αιτήσεις δεν ήταν και τώρα διπλασιάστηκαν με μόλις 3 χιλιάδες περισσότερες; Και με τα λεγόμενα που ξέρω εγώ κοντά στις 3000 χιλιάδες αιτήσεις πάνω από 2500 δεν είναι 150 ατομα.. τα λεγόμενα είναι ότι Κυκλάδες βόρειο Αιγαίο και νόμο Θεσσαλονίκη που έμαθα σύνολο με αυτά που έμαθα δεν είναι 200 άτομα και στις 2 κατηγορίες.
Καλησπέρα μάγκες παρακολουθώ μερες αλλα πρωτη φορά γραφω. Μια απορία που δεν καταλαβα; το 2011 πια η διαφορα με την τριτεκνία?
- BILLYTHEKID
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Κομαντα σας χρειαζομαστε οι καθαριστριες ερχονται μια με δυο φορες την εμβδομαδα οποτε χρειαζομαστε Ε. Φ. επισης καπιος πρεπει να καθαριζει μεσα εξω περιπολικα κλουβες μηχανες ελπιζω να ερθουν αθρωποι με γνωση και ορεξη για καθαρισμα. Ελπιζουμε να σας εχουν μαθει στο στρατο πως να λαμουν ολα στο λοχο.
Σε θυμάμαι εσένα όταν ήμουνα δόκιμος στο στρατό κάθε μέρα σε είχα αγγαρεία στις τουαλέτες και σου έχει μείνει ψυχολογικό έτσι ; Τι να κάνουμε όμως Κάποιος έπρεπε να τα κάνει και αυτά.
Σε θυμάμαι εσένα όταν ήμουνα δόκιμος στο στρατό κάθε μέρα σε είχα αγγαρεία στις τουαλέτες και σου έχει μείνει ψυχολογικό έτσι ; Τι να κάνουμε όμως Κάποιος έπρεπε να τα κάνει και αυτά.
Γνώμη μ Παρασκευή οι πίνακες
- Asdorf
Μπήκαν τα τρόλς πάμε για υπνο
- Asdorf
Δεαπζ που είσαι παλικάρε τι κάνεις;Dea pz έγραψε:Γνώμη μ Παρασκευή οι πίνακες
-
- Posts in topic: 38
Ποσσα ψυχολογικα εχουν αυτοι που τρολαρουν
απλά να μην ασχολούμαστε και όλοι αυτοί θα γράψουν ένα δύο μυνήματα και θα εξαφανιστούν.Kirios έγραψε:Ποσσα ψυχολογικα εχουν αυτοι που τρολαρουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες