Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Ηταν μια σειρα μετα απο μενα.317 εγω,318 αυτος. Ημασταν ιδιο λοχο και τον εβλεπα καθε μερα στην ΣΕΑΠ. Μετα πηγαμε μαζι στην εκπαιδευση των ειδικων δυναμεων και μοιρασαμε μαζι αγαπη!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Ηταν μια σειρα μετα απο μενα.317 εγω,318 αυτος. Ημασταν ιδιο λοχο και τον εβλεπα καθε μερα στην ΣΕΑΠ. Μετα πηγαμε μαζι στην εκπαιδευση των ειδικων δυναμεων και μοιρασαμε μαζι αγαπη![/QUOT0E]
Έλα ρε βήτα! Δεύτερο λόγο ήσουν; εγώ πρώτο!318 !
Έλα ρε βήτα! Δεύτερο λόγο ήσουν; εγώ πρώτο!318 !
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Όλες οι προσωπικότητες μαζι χαχαχαχα.
Σπουδαία στελέχη...
Σπουδαία στελέχη...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Συνταγματάρχης
Θα φιλάμε όλκι μαζί τα μπρατσάκια μας
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
χαχαχχαχα ωραίος ο Κυριάκοςkyriakos155 έγραψε:Θα φιλάμε όλκι μαζί τα μπρατσάκια μας
Παιδιά παιδια ανακοίνωση με πήρε τηλέφωνο μόλις ο δικός μου που πίνουν καφέ με τον εκπρόσωπο τύπου ΑΣΕΠ που βλέπει τις αιτήσεις. Μόλις τωρα. Μου είπε βάση 2790
Παιδιά βλέπω αυτά που γράφετε και λεω με 2240 δεν εχω ελπίδες δυστυχώς...
Αδερφέ δεν ξέρω αν τρολαρεις εγώ πάντως Όχι. Γράφω και το επώνυμο μου σαν χρήστης. Όπως έγραψα έχω 2410 και σε σχέση με τις προηγούμενες προκηρύξεις θα ήμουν μέσα. Παρακολουθώ το φόρουμ πάρα πολύ καιρό αλλά μόνο διάβαζα μήπως μάθω κάτι να φύγει λίγο το άγχος. Τις προηγούμενες μέρες έγραφαν έγκυρες πηγές για χαμηλή βάση και 14.000 αιτήσεις τότε άρχισα τις προπονήσεις γιατί γέμισα ελπίδες. Σήμερα το πρωί όμως άλλαξαν τα δεδομένα γιατί μίλησα με άνθρωπο που έχει μεγάλο αξίωμα και δεν νομίζω να μου λέει βλακείες. Πάντως και εγώ μέσα μου προσεύχομαι να είναι όλα ψέματα και να μπούμε όσοι το θέλουμε πραγματικά και που έχουμε κοπιάσει για να μαζέψουμε αυτά τα λίγα τα μόρια. Να σαι καλά καλό απόγευμα!
Τώρα αλήθεια θέλετε να κλείσει κ αυτό; το ξευτηλησατε μερικοί.. κ το νημα εάν βλέπετε λέει ΒΑΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑ Ε. Φ!!! Εάν συνεχιστεί θα κλείσει απλα και κατανοητά!!! μην το συνεχίζεται σας παρακαλώ πολύ.. κρατήστε ένα επίπεδο.. Υπάρχουν άτομα που πραγματικά Ενδιαφέρονται κ θέλουν να μάθουν η να αρπάξουν μια πληροφορία την οποία πλέων εδώ μέσα δεν μπορούν.. κ κατά κύριο λόγο σεβαστείτε το φόρουμ αλλά κ τα παιδιά που έχουν το φόρουμ που με τόσο αγώνα το έκαναν κ παθος.. Δεν είναι κανένας άξιος να το χαλάσει!!
Ο. Π. Κ. Ε
Ρε παιδιά γιατί λέτε για βάση χωρις να έχουν βγει τα αποτελέσματα. εδω υπάρχουν άτομα που μπαίνουν να ενημερωθούν και ο καθενας λέει ότι η βάση είναι 2600 είτε 2830. που το βγάλατε το συμπέρασμα. σταματηστε λίγο την παραπληροφόρηση γιατί πολλοί αγχώνονται.
Εάν ισχύουν αυτά που είπες εάν όμως ξαναλέω.. Τότε αν θεωρητικά 2500 βάση κ στις 2 κατηγορίες αναμενόμενο να πέσει η βάση..
Ο. Π. Κ. Ε
Προσεύχομαι να είναι έτσι. Αυτό ελπίζω και εγώ το είπα εξάλλου πως μου είπε ότι η βάση είναι εκεί συνολικά! Μακάρι να βγω ψεύτης Γιατί η ζωή είναι δύσκολη!
από β κατηγορία κανένας εδώ μέσα; εγώ είμαι β με 2370. καλή επιτυχία σε όλους μας![/quoε
ειμαι και εγω φιλος με 2550 β κατ. και μαλον ειμαστε λιγοι απο οτι βλεπω...
ειμαι και εγω φιλος με 2550 β κατ. και μαλον ειμαστε λιγοι απο οτι βλεπω...
-
- Συνταγματάρχης
Giannikos έγραψε:Προσεύχομαι να είναι έτσι. Αυτό ελπίζω και εγώ το είπα εξάλλου πως μου είπε ότι η βάση είναι εκεί συνολικά! Μακάρι να βγω ψεύτης Γιατί η ζωή είναι δύσκολη!
Η ζωή είναο δύσκολη. και θα την κάνεις εύκολη αν μπεος στο σώμα ; ΟΚ
μόνο για τον ξανθό και για κανέναν άλλον θα σεβαστώ αυτό που γράφει και δεν θα ξανά γράψω μαλάκια. Συγνώμη Ξανθε.Xanthos έγραψε:
Τώρα αλήθεια θέλετε να κλείσει κ αυτό; το ξευτηλησατε μερικοί.. κ το νημα εάν βλέπετε λέει ΒΑΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑ Ε. Φ!!! Εάν συνεχιστεί θα κλείσει απλα και κατανοητά!!! μην το συνεχίζεται σας παρακαλώ πολύ.. κρατήστε ένα επίπεδο.. Υπάρχουν άτομα που πραγματικά Ενδιαφέρονται κ θέλουν να μάθουν η να αρπάξουν μια πληροφορία την οποία πλέων εδώ μέσα δεν μπορούν.. κ κατά κύριο λόγο σεβαστείτε το φόρουμ αλλά κ τα παιδιά που έχουν το φόρουμ που με τόσο αγώνα το έκαναν κ παθος.. Δεν είναι κανένας άξιος να το χαλάσει!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες