Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Naked Snake »

Ηταν μια σειρα μετα απο μενα.317 εγω,318 αυτος. Ημασταν ιδιο λοχο και τον εβλεπα καθε μερα στην ΣΕΑΠ. Μετα πηγαμε μαζι στην εκπαιδευση των ειδικων δυναμεων και μοιρασαμε μαζι αγαπη!
Τσακαλος
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Τσακαλος »

Ηταν μια σειρα μετα απο μενα.317 εγω,318 αυτος. Ημασταν ιδιο λοχο και τον εβλεπα καθε μερα στην ΣΕΑΠ. Μετα πηγαμε μαζι στην εκπαιδευση των ειδικων δυναμεων και μοιρασαμε μαζι αγαπη![/QUOT0E]

Έλα ρε βήτα! Δεύτερο λόγο ήσουν; εγώ πρώτο!318 !

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Όλες οι προσωπικότητες μαζι χαχαχαχα.

Σπουδαία στελέχη...

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θα φιλάμε όλκι μαζί τα μπρατσάκια μας
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

kyriakos155 έγραψε:Θα φιλάμε όλκι μαζί τα μπρατσάκια μας
χαχαχχαχα ωραίος ο Κυριάκος
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Παιδιά παιδια ανακοίνωση με πήρε τηλέφωνο μόλις ο δικός μου που πίνουν καφέ με τον εκπρόσωπο τύπου ΑΣΕΠ που βλέπει τις αιτήσεις. Μόλις τωρα. Μου είπε βάση 2790
Commando21

Δημοσίευση από Commando21 »

Παιδιά βλέπω αυτά που γράφετε και λεω με 2240 δεν εχω ελπίδες δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
Giannikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Giannikos »

Αδερφέ δεν ξέρω αν τρολαρεις εγώ πάντως Όχι. Γράφω και το επώνυμο μου σαν χρήστης. Όπως έγραψα έχω 2410 και σε σχέση με τις προηγούμενες προκηρύξεις θα ήμουν μέσα. Παρακολουθώ το φόρουμ πάρα πολύ καιρό αλλά μόνο διάβαζα μήπως μάθω κάτι να φύγει λίγο το άγχος. Τις προηγούμενες μέρες έγραφαν έγκυρες πηγές για χαμηλή βάση και 14.000 αιτήσεις τότε άρχισα τις προπονήσεις γιατί γέμισα ελπίδες. Σήμερα το πρωί όμως άλλαξαν τα δεδομένα γιατί μίλησα με άνθρωπο που έχει μεγάλο αξίωμα και δεν νομίζω να μου λέει βλακείες. Πάντως και εγώ μέσα μου προσεύχομαι να είναι όλα ψέματα και να μπούμε όσοι το θέλουμε πραγματικά και που έχουμε κοπιάσει για να μαζέψουμε αυτά τα λίγα τα μόρια. Να σαι καλά καλό απόγευμα!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Τώρα αλήθεια θέλετε να κλείσει κ αυτό; το ξευτηλησατε μερικοί.. κ το νημα εάν βλέπετε λέει ΒΑΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑ Ε. Φ!!! Εάν συνεχιστεί θα κλείσει απλα και κατανοητά!!! μην το συνεχίζεται σας παρακαλώ πολύ.. κρατήστε ένα επίπεδο.. Υπάρχουν άτομα που πραγματικά Ενδιαφέρονται κ θέλουν να μάθουν η να αρπάξουν μια πληροφορία την οποία πλέων εδώ μέσα δεν μπορούν.. κ κατά κύριο λόγο σεβαστείτε το φόρουμ αλλά κ τα παιδιά που έχουν το φόρουμ που με τόσο αγώνα το έκαναν κ παθος.. Δεν είναι κανένας άξιος να το χαλάσει!!

Ο. Π. Κ. Ε
ellinas13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ellinas13 »

Ρε παιδιά γιατί λέτε για βάση χωρις να έχουν βγει τα αποτελέσματα. εδω υπάρχουν άτομα που μπαίνουν να ενημερωθούν και ο καθενας λέει ότι η βάση είναι 2600 είτε 2830. που το βγάλατε το συμπέρασμα. σταματηστε λίγο την παραπληροφόρηση γιατί πολλοί αγχώνονται.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Εάν ισχύουν αυτά που είπες εάν όμως ξαναλέω.. Τότε αν θεωρητικά 2500 βάση κ στις 2 κατηγορίες αναμενόμενο να πέσει η βάση..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Giannikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Giannikos »

Προσεύχομαι να είναι έτσι. Αυτό ελπίζω και εγώ το είπα εξάλλου πως μου είπε ότι η βάση είναι εκεί συνολικά! Μακάρι να βγω ψεύτης Γιατί η ζωή είναι δύσκολη!
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

από β κατηγορία κανένας εδώ μέσα; εγώ είμαι β με 2370. καλή επιτυχία σε όλους μας![/quoε

ειμαι και εγω φιλος με 2550 β κατ. και μαλον ειμαστε λιγοι απο οτι βλεπω...

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Giannikos έγραψε:Προσεύχομαι να είναι έτσι. Αυτό ελπίζω και εγώ το είπα εξάλλου πως μου είπε ότι η βάση είναι εκεί συνολικά! Μακάρι να βγω ψεύτης Γιατί η ζωή είναι δύσκολη!

Η ζωή είναο δύσκολη. και θα την κάνεις εύκολη αν μπεος στο σώμα ; ΟΚ

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Xanthos έγραψε:

Τώρα αλήθεια θέλετε να κλείσει κ αυτό; το ξευτηλησατε μερικοί.. κ το νημα εάν βλέπετε λέει ΒΑΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑ Ε. Φ!!! Εάν συνεχιστεί θα κλείσει απλα και κατανοητά!!! μην το συνεχίζεται σας παρακαλώ πολύ.. κρατήστε ένα επίπεδο.. Υπάρχουν άτομα που πραγματικά Ενδιαφέρονται κ θέλουν να μάθουν η να αρπάξουν μια πληροφορία την οποία πλέων εδώ μέσα δεν μπορούν.. κ κατά κύριο λόγο σεβαστείτε το φόρουμ αλλά κ τα παιδιά που έχουν το φόρουμ που με τόσο αγώνα το έκαναν κ παθος.. Δεν είναι κανένας άξιος να το χαλάσει!!

μόνο για τον ξανθό και για κανέναν άλλον θα σεβαστώ αυτό που γράφει και δεν θα ξανά γράψω μαλάκια. Συγνώμη Ξανθε.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες