sakalom έγραψε:Άλλη μια πρωτοτυπία της κυβέρνησης. Στα μόρια έβαλαν αντί για δίπλωμα Ε το Δ λες και θα πάνε βόλτα με λεωφορεία. Τελικά ο βαθμός του απολυτηρίου θα υπολογίζεται; Δεν διευκρινίζεται πουθενά. Μόνο για τα προσθετα μόρια γράφει στην προκήρυξη.
Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο... Μόλις το είδα γέλασα... Πιο φωτογραφικη προκήρυξη για τους εθελοντές κ όσους εποχικούς έμειναν δεν υπάρχει.. Δε μετράει ο βαθμός απολυτηρίου αλλά να έχεις απλά απόλυτηριο χαχα
Επίσης λέει μακροχρόνια άνεργος χωρίς ορίων μηνών. Άρα ένας που είναι 1 μήνα ανεργος είναι το ίδιο με έναν με 24 μήνες σίγουρα... γελοια πράγματα κ φωτογραφικη...
sakalom έγραψε:Άλλη μια πρωτοτυπία της κυβέρνησης. Στα μόρια έβαλαν αντί για δίπλωμα Ε το Δ λες και θα πάνε βόλτα με λεωφορεία. Τελικά ο βαθμός του απολυτηρίου θα υπολογίζεται; Δεν διευκρινίζεται πουθενά. Μόνο για τα προσθετα μόρια γράφει στην προκήρυξη.
Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο... Μόλις το είδα γέλασα... Πιο φωτογραφικη προκήρυξη για τους εθελοντές κ όσους εποχικούς έμειναν δεν υπάρχει.. Δε μετράει ο βαθμός απολυτηρίου αλλά να έχεις απλά απόλυτηριο χαχα
Τα έκανα και γω.. εξηγήστε μου κάτι. Υπάρχουν ήδη κι άλλοι εποχικοί που δν έχουν μονιμοποιηθεί και αν ναι από ποτέ. Δλδ και εμείς αν μας παρουν στα ποσά χρονια ίσως μονιμοποιηθούμε... Επίσης υπάρχουν τη συγκεκριμένη χρονική περιοδο και π. π. υ. Και αν ναι αυτοί δν μονιμοποιυνται μετά τη πενταετία... Πολλές ερωτησεις.. ο μισθός του εποχικού;
Σε ποια υπηρεσία πρέπει να πάμε για να κάνουμε την αιτηση και να δώσουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά: Στην υπηρεσία που ανήκει στον τόπο όπου διαμένουμε ή πρέπει να πάμε, αναγκαστικά, στην υπηρεσία που θα δηλώσουμε σαν υπηρεσία που θέλουμε να περάσουμε: Ρωτάω γιατι δεν ειναι ολες οι πόλεις μέσα στην προκήρυξη με τα άτομα που παίρνουν, οπότε αν κάποιος ειναι απο άλλη πόλη που πρέπει να παραδώσει τα χαρτιά: Εάν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει... Ευχαριστω πολύ...
Κομαντο έγραψε:Τα έκανα και γω. Εξηγήστε μου κάτι. Υπάρχουν ήδη κι άλλοι εποχικοί που δν έχουν μονιμοποιηθεί και αν ναι από ποτέ. Δλδ και εμείς αν μας παρουν στα ποσά χρονια ίσως μονιμοποιηθούμε... Επίσης υπάρχουν τη συγκεκριμένη χρονική περιοδο και π. Π. Υ. Και αν ναι αυτοί δν μονιμοποιυνται μετά τη πενταετία... Πολλές ερωτησεις. Ο μισθός του εποχικού;
Επικρατεί ένα χάος... Απο όσα γνωρίζω απο την προηγούμενη δεκαετία υπάρχουν κάπου 400-500 εποχικοί που δεν μονιμοποιήθηκαν μέχρι τώρα.
οι Π. Π. Υ στην ουσία μόνιμοι είναι...
ο μισθός κάπου 700 ... Τώρα το ακριβές ποσό δε το γνωρίζω.