Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Babastroumf »

sakalom έγραψε:Άλλη μια πρωτοτυπία της κυβέρνησης. Στα μόρια έβαλαν αντί για δίπλωμα Ε το Δ λες και θα πάνε βόλτα με λεωφορεία. Τελικά ο βαθμός του απολυτηρίου θα υπολογίζεται; Δεν διευκρινίζεται πουθενά. Μόνο για τα προσθετα μόρια γράφει στην προκήρυξη.

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο... Μόλις το είδα γέλασα... Πιο φωτογραφικη προκήρυξη για τους εθελοντές κ όσους εποχικούς έμειναν δεν υπάρχει.. Δε μετράει ο βαθμός απολυτηρίου αλλά να έχεις απλά απόλυτηριο χαχα

Επίσης λέει μακροχρόνια άνεργος χωρίς ορίων μηνών. Άρα ένας που είναι 1 μήνα ανεργος είναι το ίδιο με έναν με 24 μήνες σίγουρα... γελοια πράγματα κ φωτογραφικη...

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Babastroumf »

Babastroumf έγραψε:
sakalom έγραψε:Άλλη μια πρωτοτυπία της κυβέρνησης. Στα μόρια έβαλαν αντί για δίπλωμα Ε το Δ λες και θα πάνε βόλτα με λεωφορεία. Τελικά ο βαθμός του απολυτηρίου θα υπολογίζεται; Δεν διευκρινίζεται πουθενά. Μόνο για τα προσθετα μόρια γράφει στην προκήρυξη.

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο... Μόλις το είδα γέλασα... Πιο φωτογραφικη προκήρυξη για τους εθελοντές κ όσους εποχικούς έμειναν δεν υπάρχει.. Δε μετράει ο βαθμός απολυτηρίου αλλά να έχεις απλά απόλυτηριο χαχα

sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sakalom »

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Με 7.000 μορια παιδια εχουμε καμια ελπίδα τι λετε; Ευχαριστω κ καλη επιτυχια σε ολους.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Σήμερα έκανα αίτηση, έχω Ε ' κατηγορία. Δεν μου μοριοδότησαν με 20 μόρια (επειδή δεν έχω το Δ').

Εννοείται ότι το Ε είναι παραπάνω απ' όλα, αλλά ότι γράφει η προκήρυξη).

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Babastroumf,

Για να πάρετε 20 μόρια, πρέπει η Βεβαίωση του ΟΑΕΔ να γράφει 12 μήνες και άνω!

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Αν έχεις υπηρετήσει ως δόκιμος αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις περνεις 10 μόρια η πάλι 5 ένα από τα δύο;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Γιάννης έγραψε:Babastroumf,

Για να πάρετε 20 μόρια, πρέπει η Βεβαίωση του ΟΑΕΔ να γράφει 12 μήνες και άνω!

Αν έχεις υπηρετήσει σαν δοκίμια αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις περνεις 10 μόρια το ένα από τα δύο.5 μορια

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

Τελικά 1 αίτηση σε ένα νομό; Τι σας λένε στις πυροσβεστικές υπηρεσίες που πάτε;

Π. Χ. Νομός φθιώτιδας ότι υπηρεσία έχει αυτός ο νομός

ή

μπορούμε και φθιώτιδα και θεσσαλία και Ήπειρο ότι πυροσβεστική υπηρεσία έχει ο κάθε νομός;

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μόλις έλαβα απάντηση και εγώ και μου είπαν μόνο μια αίτηση και μόνο σε ένα νομό

Π. Χ. Φθιώτιδα (ότι πυροσβεστική υπηρεσία έχει η φθιώτιδα) και τέλος.

Private
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Private »

Γιαννης έγραψε:Σήμερα έκανα αίτηση, έχω Ε ' κατηγορία.Δεν μου μοριοδότησαν με 20 μόρια (επειδή δεν έχω το Δ').

Εννοείται ότι το Ε είναι παραπάνω απ' όλα, αλλά ότι γράφει η προκήρυξη).

τι λες ρε φιλε; Αλλο το λεωφορειο και αλλο η νταλικα, ελληναραααα

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Private,

Έχεις δίκιο, απλά μήπως μετρούσε επειδή είναι το τελευταίο.
Κομαντο

Δημοσίευση από Κομαντο »

Τα έκανα και γω.. εξηγήστε μου κάτι. Υπάρχουν ήδη κι άλλοι εποχικοί που δν έχουν μονιμοποιηθεί και αν ναι από ποτέ. Δλδ και εμείς αν μας παρουν στα ποσά χρονια ίσως μονιμοποιηθούμε... Επίσης υπάρχουν τη συγκεκριμένη χρονική περιοδο και π. π. υ. Και αν ναι αυτοί δν μονιμοποιυνται μετά τη πενταετία... Πολλές ερωτησεις.. ο μισθός του εποχικού;
βασίλης

Δημοσίευση από βασίλης »

Σε ποια υπηρεσία πρέπει να πάμε για να κάνουμε την αιτηση και να δώσουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
Στην υπηρεσία που ανήκει στον τόπο όπου διαμένουμε ή πρέπει να πάμε, αναγκαστικά, στην υπηρεσία που θα δηλώσουμε σαν υπηρεσία που θέλουμε να περάσουμε:
Ρωτάω γιατι δεν ειναι ολες οι πόλεις μέσα στην προκήρυξη με τα άτομα που παίρνουν, οπότε αν κάποιος ειναι απο άλλη πόλη που πρέπει να παραδώσει τα χαρτιά:
Εάν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει...
Ευχαριστω πολύ...

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κομαντο έγραψε:Τα έκανα και γω. Εξηγήστε μου κάτι. Υπάρχουν ήδη κι άλλοι εποχικοί που δν έχουν μονιμοποιηθεί και αν ναι από ποτέ. Δλδ και εμείς αν μας παρουν στα ποσά χρονια ίσως μονιμοποιηθούμε... Επίσης υπάρχουν τη συγκεκριμένη χρονική περιοδο και π. Π. Υ. Και αν ναι αυτοί δν μονιμοποιυνται μετά τη πενταετία... Πολλές ερωτησεις. Ο μισθός του εποχικού;

Επικρατεί ένα χάος... Απο όσα γνωρίζω απο την προηγούμενη δεκαετία υπάρχουν κάπου 400-500 εποχικοί που δεν μονιμοποιήθηκαν μέχρι τώρα.

οι Π. Π. Υ στην ουσία μόνιμοι είναι...

ο μισθός κάπου 700 ... Τώρα το ακριβές ποσό δε το γνωρίζω.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες