Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δεν εχει βυσμα, θα μεινει εκτος ενω εχει πολλα μορια! Μανι μανι να μια υποψηφια εξω, που θα ηταν στους επιτυχοντες!

Φυσικα και ηταν ειρωνικο το σχόλιο μου 🤫🤫🤫🤫

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Εγώ σας είπα τι μου είπανε και πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός είναι έγκυρη πηγή δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα πληροφορίες προσπαθώ να δώσω όποιος θέλει το πιστεύει όποιος θέλει Όχι χαλαρώστε και όλα στην ώρα τους θα αποδειχτούν!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Εχει ξανακλεισει νημα στο παρελθον αν παρακολουθεις χρονια τα φορουμ, οποτε δεν τους ειναι τιποτα στο να το ξανακανουν αν τα παιδια εδω μεσα μιλανε ασχημα και λενε ασυναρτησιες. Η πλειοψηφια των admins ειναι ανω των 30+ μη πω μερικοι κοντευουν και τα 40 και εχουν μπει καμποσοι με προκηρυξεις του 05 και του 09 (αξιολογα παιδια οπως ο Νασσος / greek army / DYK / illy κτλπ. Ο fsasa θα τους θυμαται λογικα γιατι ειναι απτους παλαιους.

; Υ. Γ Ενημερωτικα ολα αυτα διχως να κανω καποια προσωπικη επιθεση στο σχολιο σου.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

http://www.astynomia.gr/images/stories/2019/prokirikseis19/27082019anakoinosi_texnikon.pdf

Η παράδοση μέχρι 20/10, αρα η σχολή πάει τέλη Οκτωβρίου το λιγότερο.

*Για τις γυναίκες προβλέπω 400 με 500 μέσα στους 1200.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Πως γινεται απλοι αστυνομικοι να ξερουν πραγματα δε ξερω... ο υπευθυνος ασφαλειας μεγαλου υπουργου παντως μου λεει ειναι νωρις, δε μπορει να βγει συμπερασμα βλακειες λενε!
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Οι γυναίκες θα κάνουν πρώτο παιδί και μετά θα είναι έκτος κανένα χρόνο , μετά δεύτερο παιδί εκτός δεύτερο χρόνο και μετά τρίτο παιδί τρίτο χρόνο + το μειωμένο για ανατροφή! Πάει η θέση τζάμπα και μόλις θα γυρίσουν δεν θα είναι λογικά στην ίδια φυσική κατάσταση και θα με λίγο σπρώξιμο θα καβατζωθουν σε κανένα σκοπετο! Η σε καμία πρεσβεία!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Οσον αφορα τις γυναικες... αποκλειεται να προσλαβουν πανω απο 50 γυναικες. Ειναι φυρα για την αστυνομια και ειδικα για την συγκεκριμενη προκηρυξη που ολοι θα πανε σε μαχιμη υπηρεσια! Εμενα γνωστη μου μαζευει 2700 μορια, αλλα μονο το 100αρι πιανει στα ορια, τιποτα αλλο!

Μην σας φανεί περίεργο αν είναι στους 1200 επιτυχών του πρώτου πίνακα εννοείται 400 γυναίκες... κρατήστε αυτό που σας λέω

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Διασωστης31 έγραψε:http://www.astynomia.gr/images/stories/2019/prokirikseis19/27082019anakoinosi_texnikon.pdf

Η παράδοση μέχρι 20/10, αρα η σχολή πάει τέλη Οκτωβρίου το λιγότερο.

*Για τις γυναίκες προβλέπω 400 με 500 μέσα στους 1200.

μην μπερδευεσε αλλο το ένα άλλο το άλλο.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Slade7 μαρι να ειναι ετσι γιατι θα τις κοψουν και θα μπουν πολλοι επιλαχοντες! Εσυ προσωπικα πιστευεις οτι θα προσλαβει πανω απο 100 γυναικες; Και πολλες λεω.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Όντος σε αυτή την προκήρυξη έκαναν πολλές γυναίκες με πάρα μα πάρα πολλά μόρια.. Τώρα τι θα γίνει με τα αθλήματα ένας Θεός ξέρει. το μόνο σίγουρο είναι ότι έκαναν πάρα πολλές!! Πάτησε ο αριθμός τους κάθε άλλη προκήρυξη
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Vicop
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Vicop »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Οσον αφορα τις γυναικες... αποκλειεται να προσλαβουν πανω απο 50 γυναικες. Ειναι φυρα για την αστυνομια και ειδικα για την συγκεκριμενη προκηρυξη που ολοι θα πανε σε μαχιμη υπηρεσια! Εμενα γνωστη μου μαζευει 2700 μορια, αλλα μονο το 100αρι πιανει στα ορια, τιποτα αλλο!

Εγώ σου λεω λοιπόν ότι και μόρια μαζεύω και προπονουμαι στα συγκεκριμένα 5 αγωνίσματα εδω και 3 χρονια οποτε τα ορια τα εχω για πλάκα.

Επίσης ξέρω πάρα πολλες με μόρια και επαγγελματίες αθλήτριες που επίσης θα μπουν.

Ας σταματήσει αυτο το κόμπλεξ με το φυλο.

Και μην πεις ότι είμαστε ανίκανες γιατι θα σου πω πως ασχολουμαι με την σκοποβολή και την πυγμαχία εξίσου εδώ και αρκετά χρόνια και ξέρω άτομα (αντρες) γιωταδες που ουτε τους βασικους κανονες ασφαλείας για το οπλο δεν ξέρουν.

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Slade7 έγραψε:

Μην σας φανεί περίεργο αν είναι στους 1200 επιτυχών του πρώτου πίνακα εννοείται 400 γυναίκες... κρατήστε αυτό που σας λέω

νομίζω ότι είσαι όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν έχεις σταθερή άποψη. Την μια λες το ένα την άλλη το άλλο. Κατασταλαξε κάπου ρε φίλε γιατί γίνεσαι αναξιόπιστος
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

wolver έγραψε:Τι ν ξέρει ο ειδικός φρουρός που ακούει δεξιά και αριστερά ότι ναναι; Όσοι έχουμε πήγες είναι μέσα από το υπουργείο και πουθενά αλλού! Εκτός εάν έχει κάποιος κονέ στην διεύθυνση πληροφορικής γιατί και εκεί ξέρουν τι παίζει! Τώρα τι λέει ο κάθε αστυνομικός μην ακούτε κανέναν. Κ μένα τ καλοκαίρι με σταμάτησαν για έλεγχο και τους λέω κ εγώ παιδιά ετοιμάζομαι να κάνω τα χαρτιά μ. Κ Μ λένε όλοι μαζί γτ θα ξαναβγεί προκήρυξη νμζεις; Όλοι με πανελλήνιες...

Τώρα Θέλω να τους βρεις εφόσον μπεις...ΕικόναΕικόναΕικόνα

Δεύτερος

Δημοσίευση από Δεύτερος »

Καλησπέρα φίλοι.. Αν θεωρήσουμε εύστοχο τον αριθμό των 15000 αιτήσεων, και με γνώμονα ότι στην Α κατηγορία σίγουρα η ζήτηση θα ναι μεγαλύτερη, τι ποσοστό πιστεύετε ότι θα έχει από τις 15000 η κάθε κατηγορία; γνώμη μου πως στην Α θα ναι πάνω από 9000
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Ρε παιδιά αν έχουν τα μόρια και απο Φυσική κατάσταση είναι αρκετές μέσα στα όρια + το ύψος, Πώς θα τις κόψουν που λέτε.. δε ξέρω μια ερώτηση κάνω διορθώστε με αν είμαι λάθος αλλα εάν είναι κομπλέ σε όλα δε θα κοπούν.. οχι;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες