Εγώ σας είπα τι μου είπανε και πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός είναι έγκυρη πηγή δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα πληροφορίες προσπαθώ να δώσω όποιος θέλει το πιστεύει όποιος θέλει Όχι χαλαρώστε και όλα στην ώρα τους θα αποδειχτούν!
Εχει ξανακλεισει νημα στο παρελθον αν παρακολουθεις χρονια τα φορουμ, οποτε δεν τους ειναι τιποτα στο να το ξανακανουν αν τα παιδια εδω μεσα μιλανε ασχημα και λενε ασυναρτησιες. Η πλειοψηφια των admins ειναι ανω των 30+ μη πω μερικοι κοντευουν και τα 40 και εχουν μπει καμποσοι με προκηρυξεις του 05 και του 09 (αξιολογα παιδια οπως ο Νασσος / greek army / DYK / illy κτλπ. Ο fsasa θα τους θυμαται λογικα γιατι ειναι απτους παλαιους.
; Υ. Γ Ενημερωτικα ολα αυτα διχως να κανω καποια προσωπικη επιθεση στο σχολιο σου.
Πως γινεται απλοι αστυνομικοι να ξερουν πραγματα δε ξερω... ο υπευθυνος ασφαλειας μεγαλου υπουργου παντως μου λεει ειναι νωρις, δε μπορει να βγει συμπερασμα βλακειες λενε!
Οι γυναίκες θα κάνουν πρώτο παιδί και μετά θα είναι έκτος κανένα χρόνο , μετά δεύτερο παιδί εκτός δεύτερο χρόνο και μετά τρίτο παιδί τρίτο χρόνο + το μειωμένο για ανατροφή! Πάει η θέση τζάμπα και μόλις θα γυρίσουν δεν θα είναι λογικά στην ίδια φυσική κατάσταση και θα με λίγο σπρώξιμο θα καβατζωθουν σε κανένα σκοπετο! Η σε καμία πρεσβεία!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Οσον αφορα τις γυναικες... αποκλειεται να προσλαβουν πανω απο 50 γυναικες. Ειναι φυρα για την αστυνομια και ειδικα για την συγκεκριμενη προκηρυξη που ολοι θα πανε σε μαχιμη υπηρεσια! Εμενα γνωστη μου μαζευει 2700 μορια, αλλα μονο το 100αρι πιανει στα ορια, τιποτα αλλο!
Μην σας φανεί περίεργο αν είναι στους 1200 επιτυχών του πρώτου πίνακα εννοείται 400 γυναίκες... κρατήστε αυτό που σας λέω
Slade7 μαρι να ειναι ετσι γιατι θα τις κοψουν και θα μπουν πολλοι επιλαχοντες! Εσυ προσωπικα πιστευεις οτι θα προσλαβει πανω απο 100 γυναικες; Και πολλες λεω.
Όντος σε αυτή την προκήρυξη έκαναν πολλές γυναίκες με πάρα μα πάρα πολλά μόρια.. Τώρα τι θα γίνει με τα αθλήματα ένας Θεός ξέρει. το μόνο σίγουρο είναι ότι έκαναν πάρα πολλές!! Πάτησε ο αριθμός τους κάθε άλλη προκήρυξη
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Οσον αφορα τις γυναικες... αποκλειεται να προσλαβουν πανω απο 50 γυναικες. Ειναι φυρα για την αστυνομια και ειδικα για την συγκεκριμενη προκηρυξη που ολοι θα πανε σε μαχιμη υπηρεσια! Εμενα γνωστη μου μαζευει 2700 μορια, αλλα μονο το 100αρι πιανει στα ορια, τιποτα αλλο!
Εγώ σου λεω λοιπόν ότι και μόρια μαζεύω και προπονουμαι στα συγκεκριμένα 5 αγωνίσματα εδω και 3 χρονια οποτε τα ορια τα εχω για πλάκα.
Επίσης ξέρω πάρα πολλες με μόρια και επαγγελματίες αθλήτριες που επίσης θα μπουν.
Ας σταματήσει αυτο το κόμπλεξ με το φυλο.
Και μην πεις ότι είμαστε ανίκανες γιατι θα σου πω πως ασχολουμαι με την σκοποβολή και την πυγμαχία εξίσου εδώ και αρκετά χρόνια και ξέρω άτομα (αντρες) γιωταδες που ουτε τους βασικους κανονες ασφαλείας για το οπλο δεν ξέρουν.
Μην σας φανεί περίεργο αν είναι στους 1200 επιτυχών του πρώτου πίνακα εννοείται 400 γυναίκες... κρατήστε αυτό που σας λέω
νομίζω ότι είσαι όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν έχεις σταθερή άποψη. Την μια λες το ένα την άλλη το άλλο. Κατασταλαξε κάπου ρε φίλε γιατί γίνεσαι αναξιόπιστος
wolver έγραψε:Τι ν ξέρει ο ειδικός φρουρός που ακούει δεξιά και αριστερά ότι ναναι; Όσοι έχουμε πήγες είναι μέσα από το υπουργείο και πουθενά αλλού! Εκτός εάν έχει κάποιος κονέ στην διεύθυνση πληροφορικής γιατί και εκεί ξέρουν τι παίζει! Τώρα τι λέει ο κάθε αστυνομικός μην ακούτε κανέναν. Κ μένα τ καλοκαίρι με σταμάτησαν για έλεγχο και τους λέω κ εγώ παιδιά ετοιμάζομαι να κάνω τα χαρτιά μ. Κ Μ λένε όλοι μαζί γτ θα ξαναβγεί προκήρυξη νμζεις; Όλοι με πανελλήνιες...
Καλησπέρα φίλοι.. Αν θεωρήσουμε εύστοχο τον αριθμό των 15000 αιτήσεων, και με γνώμονα ότι στην Α κατηγορία σίγουρα η ζήτηση θα ναι μεγαλύτερη, τι ποσοστό πιστεύετε ότι θα έχει από τις 15000 η κάθε κατηγορία; γνώμη μου πως στην Α θα ναι πάνω από 9000
Ρε παιδιά αν έχουν τα μόρια και απο Φυσική κατάσταση είναι αρκετές μέσα στα όρια + το ύψος, Πώς θα τις κόψουν που λέτε.. δε ξέρω μια ερώτηση κάνω διορθώστε με αν είμαι λάθος αλλα εάν είναι κομπλέ σε όλα δε θα κοπούν.. οχι;