Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:ΕικόναΕικόναΚαλησπέρα παιδιά να αναφέρω ένα περιστατικό πριν λίγο που συνέβη. Καθε απογευματάκι σχεδόν πάω παίζω μπασκετακι η τρέχω ανάλογα την όρεξη. Και όπως είμαι τι μ λέει ένας. Με ρωτάει γ αστυνομία αν έκανα τα χαρτιά λέω Ναι Εγώ. Σιγουρος ότι αυτός Ούτε για πλάκα λόγω ότι τον ήξερα κιόλας και δεν το τραβάει το ζόρι ρε παιδί μου. Στη συνέχεια τον ρωτάω εσύ τα έκανες; ρητορική η ερώτηση φυσικά αλλά μ απαντάει Ναι. Σωπα του λέω. Που υπηρέτησες.. αεροπορία μ λέει.. ααα ωραία λέω απολυτήριο πόσο.. χαμηλό τέλος πάντων και του λέω πως θ μπεις ρε φίλε με 1700 μόρια. Ε ΕΧΩ ΒΥΣΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Θ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ.

ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΕΛΑΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΕΛΕΟΣ...

ΕικόναΕικόνα

υπηρετεί αεροπορία είπες. Έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση η μήπως επειδή δεν τελείωσε το στρατιωτικό του δεν μπορεί;
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετράει το απολυτήριο, σε περίπτωση ισοβαθμίας νομίζω έρχεται το έγγαμος / άγαμος και σε τρίτη ισοβαθμία νομίζω έρχεται η ηλικία.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Takhs91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Takhs91 »

Την προκήρυξη την διάβασα όταν έκανα τα χαρτιά μου και για αυτό οταν πηγα στο τμήμα μπηκα και βγήκα σε 15 λεπτα και ειμουν ετοιμός.

Απλά δεν θυμάμαι ακριβώς για τα αθληματα γιατι δεν έδωσα ΄βαση, είμαι αθλητικός τύπος στο στρατό ετρεξα το μίλι σε 5 λεπτα, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για τα αθληματα και δεν εδωσα βάση και τα ξέχασα.

ευχαριστώ παρόλα αυτα για την απάντηση σου

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

TITO έγραψε:
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:ΕικόναΕικόναΚαλησπέρα παιδιά να αναφέρω ένα περιστατικό πριν λίγο που συνέβη. Καθε απογευματάκι σχεδόν πάω παίζω μπασκετακι η τρέχω ανάλογα την όρεξη. Και όπως είμαι τι μ λέει ένας. Με ρωτάει γ αστυνομία αν έκανα τα χαρτιά λέω Ναι Εγώ. Σιγουρος ότι αυτός Ούτε για πλάκα λόγω ότι τον ήξερα κιόλας και δεν το τραβάει το ζόρι ρε παιδί μου. Στη συνέχεια τον ρωτάω εσύ τα έκανες; ρητορική η ερώτηση φυσικά αλλά μ απαντάει Ναι. Σωπα του λέω. Που υπηρέτησες.. αεροπορία μ λέει.. ααα ωραία λέω απολυτήριο πόσο.. χαμηλό τέλος πάντων και του λέω πως θ μπεις ρε φίλε με 1700 μόρια. Ε ΕΧΩ ΒΥΣΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Θ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ.

ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΕΛΑΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΕΛΕΟΣ...

ΕικόναΕικόνα

υπηρετεί αεροπορία είπες. Έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση η μήπως επειδή δεν τελείωσε το στρατιωτικό του δεν μπορεί;

Όχι φίλε... θητεία είχε κάνει εκεί... θητεία!

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Takhs91 έγραψε:Την προκήρυξη την διάβασα όταν έκανα τα χαρτιά μου και για αυτό οταν πηγα στο τμήμα μπηκα και βγήκα σε 15 λεπτα και ειμουν ετοιμός.

Απλά δεν θυμάμαι ακριβώς για τα αθληματα γιατι δεν έδωσα ΄βαση, είμαι αθλητικός τύπος στο στρατό ετρεξα το μίλι σε 5 λεπτα, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για τα αθληματα και δεν εδωσα βάση και τα ξέχασα.

ευχαριστώ παρόλα αυτα για την απάντηση σου

Να είσαι καλά.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Έχω κάνει άλλο νήμα για τα μόρια!!
Ο. Π. Κ. Ε
Dim91

Δημοσίευση από Dim91 »

Καλησπερα σε ολους κ καλη μας επιτυχια Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει καποιος να μ απαντησεισωστα Εχω 2150 μορια 17 σεπτεμβρη εως 30 θα ειμαι εκτος ευρωπης Εστω οτι ειμαι μεσα ή επιλαχων σε αυτη την περιπτωση τι γινετε; Υπαρχει καποια διαδηκασια; Η πρεπει να επιστρεψω οπως οπως; Ευχαριστω εκ των πρωτερων
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:
Όχι φίλε... Θητεία είχε κάνει εκεί... Θητεία!
Ξέρεις, ότι πηγαίνουν στα πολιτικά γραφεία, και ορίζουν τους γραμματείς... Δεν υπάρχει περίπτωση βυσματος, αλλά πολλοί είναι ξεροκέφαλοι, και νομίζουν... Νομίσματα...

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Να ειστε σιγουροι οτι στις ισοβαθμιες φυσικα το βυσμα μπορει να κανει δουλεια! Μορια δε μπορει να σου φυτεψει κανεις, αλλα στις ισοβαθμιες γινεται!
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Xanthos στείλε το link με το ξεχωριστό νήμα εδώ γιατί δεν το βρίσκω αδελφέ μου
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Player7 έγραψε:Να ειστε σιγουροι οτι στις ισοβαθμιες φυσικα το βυσμα μπορει να κανει δουλεια! Μορια δε μπορει να σου φυτεψει κανεις, αλλα στις ισοβαθμιες γινεται!

Μα και τη διαφορά στις ισοβαθμίες μόρια την κάνουν στην ουσία, πχ βαθμός απολυτηρίου, τα οποία είναι και δημόσια, δηλαδή θα μπορείς να δεις αν αυτός που θα σε φάει θα έχει όντως μεγαλύτερο βαθμό από εσένα στον πίνακα. Πως θα γίνει αυτό; Με πλαστά χαρτιά?
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

Στις ισοβαθμίας θα τους πάρουν όλους...
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19781

Πιθανόν αναφέρεται σε αυτό (;)

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Mathiou1995 έγραψε:Xanthos στείλε το link με το ξεχωριστό νήμα εδώ γιατί δεν το βρίσκω αδελφέ μου
ναι Ξανθε στείλε γιατί και εγώ δεν το βρίσκω.
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

2180 μορια στους 1200 Α εννοείς μόνο επιτυχόντες σωστά;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες