υπηρετεί αεροπορία είπες. Έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση η μήπως επειδή δεν τελείωσε το στρατιωτικό του δεν μπορεί;Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Καλησπέρα παιδιά να αναφέρω ένα περιστατικό πριν λίγο που συνέβη. Καθε απογευματάκι σχεδόν πάω παίζω μπασκετακι η τρέχω ανάλογα την όρεξη. Και όπως είμαι τι μ λέει ένας. Με ρωτάει γ αστυνομία αν έκανα τα χαρτιά λέω Ναι Εγώ. Σιγουρος ότι αυτός Ούτε για πλάκα λόγω ότι τον ήξερα κιόλας και δεν το τραβάει το ζόρι ρε παιδί μου. Στη συνέχεια τον ρωτάω εσύ τα έκανες; ρητορική η ερώτηση φυσικά αλλά μ απαντάει Ναι. Σωπα του λέω. Που υπηρέτησες.. αεροπορία μ λέει.. ααα ωραία λέω απολυτήριο πόσο.. χαμηλό τέλος πάντων και του λέω πως θ μπεις ρε φίλε με 1700 μόρια. Ε ΕΧΩ ΒΥΣΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Θ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ.
ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΕΛΑΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΕΛΕΟΣ...
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετράει το απολυτήριο, σε περίπτωση ισοβαθμίας νομίζω έρχεται το έγγαμος / άγαμος και σε τρίτη ισοβαθμία νομίζω έρχεται η ηλικία.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Την προκήρυξη την διάβασα όταν έκανα τα χαρτιά μου και για αυτό οταν πηγα στο τμήμα μπηκα και βγήκα σε 15 λεπτα και ειμουν ετοιμός.
Απλά δεν θυμάμαι ακριβώς για τα αθληματα γιατι δεν έδωσα ΄βαση, είμαι αθλητικός τύπος στο στρατό ετρεξα το μίλι σε 5 λεπτα, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για τα αθληματα και δεν εδωσα βάση και τα ξέχασα.
ευχαριστώ παρόλα αυτα για την απάντηση σου
Απλά δεν θυμάμαι ακριβώς για τα αθληματα γιατι δεν έδωσα ΄βαση, είμαι αθλητικός τύπος στο στρατό ετρεξα το μίλι σε 5 λεπτα, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για τα αθληματα και δεν εδωσα βάση και τα ξέχασα.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 17
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
TITO έγραψε:υπηρετεί αεροπορία είπες. Έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση η μήπως επειδή δεν τελείωσε το στρατιωτικό του δεν μπορεί;Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Καλησπέρα παιδιά να αναφέρω ένα περιστατικό πριν λίγο που συνέβη. Καθε απογευματάκι σχεδόν πάω παίζω μπασκετακι η τρέχω ανάλογα την όρεξη. Και όπως είμαι τι μ λέει ένας. Με ρωτάει γ αστυνομία αν έκανα τα χαρτιά λέω Ναι Εγώ. Σιγουρος ότι αυτός Ούτε για πλάκα λόγω ότι τον ήξερα κιόλας και δεν το τραβάει το ζόρι ρε παιδί μου. Στη συνέχεια τον ρωτάω εσύ τα έκανες; ρητορική η ερώτηση φυσικά αλλά μ απαντάει Ναι. Σωπα του λέω. Που υπηρέτησες.. αεροπορία μ λέει.. ααα ωραία λέω απολυτήριο πόσο.. χαμηλό τέλος πάντων και του λέω πως θ μπεις ρε φίλε με 1700 μόρια. Ε ΕΧΩ ΒΥΣΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Θ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ.
ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΕΛΑΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΕΛΕΟΣ...
Όχι φίλε... θητεία είχε κάνει εκεί... θητεία!
-
- Συνταγματάρχης
Takhs91 έγραψε:Την προκήρυξη την διάβασα όταν έκανα τα χαρτιά μου και για αυτό οταν πηγα στο τμήμα μπηκα και βγήκα σε 15 λεπτα και ειμουν ετοιμός.
Να είσαι καλά.
Καλησπερα σε ολους κ καλη μας επιτυχια Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει καποιος να μ απαντησεισωστα Εχω 2150 μορια 17 σεπτεμβρη εως 30 θα ειμαι εκτος ευρωπης Εστω οτι ειμαι μεσα ή επιλαχων σε αυτη την περιπτωση τι γινετε; Υπαρχει καποια διαδηκασια; Η πρεπει να επιστρεψω οπως οπως; Ευχαριστω εκ των πρωτερων
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Ξέρεις, ότι πηγαίνουν στα πολιτικά γραφεία, και ορίζουν τους γραμματείς... Δεν υπάρχει περίπτωση βυσματος, αλλά πολλοί είναι ξεροκέφαλοι, και νομίζουν... Νομίσματα...Αλεξανδρος Κ. έγραψε:
Όχι φίλε... Θητεία είχε κάνει εκεί... Θητεία!
Να ειστε σιγουροι οτι στις ισοβαθμιες φυσικα το βυσμα μπορει να κανει δουλεια! Μορια δε μπορει να σου φυτεψει κανεις, αλλα στις ισοβαθμιες γινεται!
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Xanthos στείλε το link με το ξεχωριστό νήμα εδώ γιατί δεν το βρίσκω αδελφέ μου
Player7 έγραψε:Να ειστε σιγουροι οτι στις ισοβαθμιες φυσικα το βυσμα μπορει να κανει δουλεια! Μορια δε μπορει να σου φυτεψει κανεις, αλλα στις ισοβαθμιες γινεται!
Μα και τη διαφορά στις ισοβαθμίες μόρια την κάνουν στην ουσία, πχ βαθμός απολυτηρίου, τα οποία είναι και δημόσια, δηλαδή θα μπορείς να δεις αν αυτός που θα σε φάει θα έχει όντως μεγαλύτερο βαθμό από εσένα στον πίνακα. Πως θα γίνει αυτό; Με πλαστά χαρτιά?
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Στις ισοβαθμίας θα τους πάρουν όλους...
-
- Συνταγματάρχης
ναι Ξανθε στείλε γιατί και εγώ δεν το βρίσκω.Mathiou1995 έγραψε:Xanthos στείλε το link με το ξεχωριστό νήμα εδώ γιατί δεν το βρίσκω αδελφέ μου
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
2180 μορια στους 1200 Α εννοείς μόνο επιτυχόντες σωστά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 5 επισκέπτες