Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Anastasios123 έγραψε:
Tilemos έγραψε:Anastasios123 Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν κάποιος επιτυχών έχει εταιρία ΟΕ στο όνομά του;
Την αφήνει... την πουλάει.. Η.. την μεταβιβάζει.. αν φαίνεται το όνομα του.. Εκτός αν έχει μετοχές...
Υπάρχει κάποια διορία για αυτό; Ξέρεις που μπορώ να το ρωτήσω για να ξέρω σίγουρα που να πάρω τηλέφωνο;

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από pantzos4 »

Tilemos έγραψε:Μου δίνουν κάποια διορία δηλαδή για να το μευαβιβασω;
Αδερφέ αυτό δεν το ξέρω ακριβώς πολύ περίπλοκο και λεπτό Αλλά αν θυμάμαι καλά πριν την κατάταξη; Πριν πάω τμήμα δν θυμάμαι Νομίζω πήγα ΙΚΑ και πήρα βεβαίωση διαγραφής από τα μητρώα ασφαλισμένων της λογικά εσύ έχεις εφκα τεβε πος λέγετε δεν ξέρω κάτι θα σε ζητήσουν νομίζω είναι περίπλοκο και ψαξτω και αύριο μην σε πω μη το αφήνεις

Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

Tilemos έγραψε: [Μου δίνουν κάποια διορία δηλαδή για να το μεταβιβασω;
Σε εύλογο χρόνο. Εξάλλου από του χρόνου θα κάνετε φορολογικές δηλώσεις και πόθεν έσχες... Κάθε χρόνο... Αυτά θα τα διασταυρώνουν...
Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

Οι 1000 Ειδικοί Φρουροί θα καταταχθούν στο Τ. Δ. Α Κομοτηνής.

https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΡΛ046ΜΚ6Π-Γ9Μ?inline=true
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Anastasios123 έγραψε:
Σε εύλογο χρόνο. Εξάλλου από του χρόνου θα κάνετε φορολογικές δηλώσεις και πόθεν έσχες... Κάθε χρόνο... Αυτά θα τα διασταυρώνουν...
Καλά ξεφεύγουμε λίγο αλλά ανάσταση μηοως ξέρεις. Πος γίνετε να του δίνουν χρόνο για όλα αυτά αφού για να ασφαλιστης στο ΙΚΑ πλέων ως αστυνομικός θα χρηαστει να τους παρέχεις βεβαίωση διαγράφεις από τον παλιό σου φορέα. Αφού όσο φενεσε σε κάποια εταιρια είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις το εφκα σου; Δεν γίνετε να μπεις στο σώμα όμως χωρίς να έχεις ασφαλιστεις. Πολύ μπέρδεμα

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Dimitris mak έγραψε:Οι 1000 Ειδικοί Φρουροί θα καταταχθούν στο Τ. Δ. Α Κομοτηνής.

Ωραία πληροφόρηση... Μπράβο που τα ψάχνετε...
1ηΜΑΛ

Δημοσίευση από 1ηΜΑΛ »

Οι 1000... Και οι αλλοι 500 που;
Cat97

Δημοσίευση από Cat97 »

Dimitris mak έγραψε:Οι 1000 Ειδικοί Φρουροί θα καταταχθούν στο Τ. Δ. Α Κομοτηνής.

Αρα 7/10 ξεκινάμε όσοι και οσες περάσουμε.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά συγνωμη για την ερώτηση που θα κάνω αλλά μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα μόρια μου; Στην Α κατηγορία με 16.4 απολυτήριο δίπλωμα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και αγγλικά β2. Τα μόρια που συγκεντρωνω είναι 2440, έχω δίκιο;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Anastasios123 έγραψε:

Ωραία πληροφόρηση... Μπράβο που τα ψάχνετε...
Εκτός το 1000 για Κομοτηνή φενετε ότι 7/10 θα είναι και η πρώτη μέρα στη σχολή

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Ice απλά μην περιμένεις πολλά από την σχολή για να κοπούν.. ότι είναι στα πκε.

Ξέρω 2 άτομα ο ένας έφυγε 1 μήνα πριν και ο άλλος έφυγε 10 μέρες πριν τελειώσει η ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση φαντάσου 10 μέρες δηλαδή πριν γίνει αστυνομικός κανονικά ο λόγος; του την έδωσε δεν τη πάλευε στην υπηρεσία με της βάρδιες με αυτά που έβλεπε που έπιανε τον κάθε αλλοδαπό να τον πηγαίνει δικαστήρια κτλπ δεν μπορείς να καταλάβεις τι ζόρια τραβάει ο καθένας και ποτέ θα τον χτυπήσουν άρα μην σας φανεί παράξενο αν φύγει κάποιος και 1 μερα πριν ορκιστεί

Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

pantzos4 έγραψε:
Anastasios123 έγραψε:
Καλά ξεφεύγουμε λίγο αλλά ανάσταση μηοως ξέρεις. Πος γίνετε να του δίνουν χρόνο για όλα αυτά αφού για να ασφαλιστης στο ΙΚΑ πλέων ως αστυνομικός θα χρηαστει να τους παρέχεις βεβαίωση διαγράφεις από τον παλιό σου φορέα. Αφού όσο φενεσε σε κάποια εταιρια είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις το εφκα σου; Δεν γίνετε να μπεις στο σώμα όμως χωρίς να έχεις ασφαλιστεις. Πολύ μπέρδεμα

Απο την πρώτη μέρα εισαγωγής στη Σχολή, ασφαλίζεται στο κοινό πλέον ΕΦΚΑ, ως Υπάλληλος του Δημοσίου Φορέα... Δεν πληρώνεις πλέον στον παλιό σου φορέα πχ τεβε.. Όλγα... πλην όμως οι εισφορές που έχεις δώσει συνυπολογίζονται, για την διαδοχική ασφάλιση, όταν συνταξιοδοτηθεί...
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Βλέπω η σίτιση ξεκινάει από 7/10 άρα τότε και η σχολή λογικά!
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Slade7 έγραψε:
Xanthos έγραψε:Ice απλά μην περιμένεις πολλά από την σχολή για να κοπούν.. ότι είναι στα πκε.

Ξέρω 2 άτομα ο ένας έφυγε 1 μήνα πριν και ο άλλος έφυγε 10 μέρες πριν τελειώσει η ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση φαντάσου 10 μέρες δηλαδή πριν γίνει αστυνομικός κανονικά ο λόγος; του την έδωσε δεν τη πάλευε στην υπηρεσία με της βάρδιες με αυτά που έβλεπε που έπιανε τον κάθε αλλοδαπό να τον πηγαίνει δικαστήρια κτλπ δεν μπορείς να καταλάβεις τι ζόρια τραβάει ο καθένας και ποτέ θα τον χτυπήσουν άρα μην σας φανεί παράξενο αν φύγει κάποιος και 1 μερα πριν ορκιστεί

Γι αυτό, το λέω να το εμπεδώσουν όλοι... Η προκήρυξη αυτή, έχει βγει για εξαιρετικά μάχιμος, που θα πέφτουν στη φωτιά... και Δεν θα κάνουν πίσω... Θέλει κομάντος η Αστυνομία παιδιά...Ήρθε η ώρα των ικανών, που επιλέγουν να πάνε στην Αστυνομια.. και Όχι αυτούς που τους έκατσε στο μηχανογραφικό, ως 3η ,4η,5η, επιλογή.. Λάθος.. Έπρεπε να παίρνουν άτομα που εχουν ως πρώτη επιλογή την Αστυνομια.. Θέλει πάθος και τρέλα αυτό που θα κάνετε ρε παιδια...
1ηΜΑΛ

Δημοσίευση από 1ηΜΑΛ »

Μπορουν να σε κοψουν ή φευγεις επειδη δεν αντεχεις στην εκπαιδευση;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες