Υπάρχει κάποια διορία για αυτό; Ξέρεις που μπορώ να το ρωτήσω για να ξέρω σίγουρα που να πάρω τηλέφωνο;Anastasios123 έγραψε:Την αφήνει... την πουλάει.. Η.. την μεταβιβάζει.. αν φαίνεται το όνομα του.. Εκτός αν έχει μετοχές...Tilemos έγραψε:Anastasios123 Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν κάποιος επιτυχών έχει εταιρία ΟΕ στο όνομά του;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Αδερφέ αυτό δεν το ξέρω ακριβώς πολύ περίπλοκο και λεπτό Αλλά αν θυμάμαι καλά πριν την κατάταξη; Πριν πάω τμήμα δν θυμάμαι Νομίζω πήγα ΙΚΑ και πήρα βεβαίωση διαγραφής από τα μητρώα ασφαλισμένων της λογικά εσύ έχεις εφκα τεβε πος λέγετε δεν ξέρω κάτι θα σε ζητήσουν νομίζω είναι περίπλοκο και ψαξτω και αύριο μην σε πω μη το αφήνειςTilemos έγραψε:Μου δίνουν κάποια διορία δηλαδή για να το μευαβιβασω;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Σε εύλογο χρόνο. Εξάλλου από του χρόνου θα κάνετε φορολογικές δηλώσεις και πόθεν έσχες... Κάθε χρόνο... Αυτά θα τα διασταυρώνουν...Tilemos έγραψε: [Μου δίνουν κάποια διορία δηλαδή για να το μεταβιβασω;
Οι 1000 Ειδικοί Φρουροί θα καταταχθούν στο Τ. Δ. Α Κομοτηνής.
https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΡΛ046ΜΚ6Π-Γ9Μ?inline=true
Καλά ξεφεύγουμε λίγο αλλά ανάσταση μηοως ξέρεις. Πος γίνετε να του δίνουν χρόνο για όλα αυτά αφού για να ασφαλιστης στο ΙΚΑ πλέων ως αστυνομικός θα χρηαστει να τους παρέχεις βεβαίωση διαγράφεις από τον παλιό σου φορέα. Αφού όσο φενεσε σε κάποια εταιρια είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις το εφκα σου; Δεν γίνετε να μπεις στο σώμα όμως χωρίς να έχεις ασφαλιστεις. Πολύ μπέρδεμαAnastasios123 έγραψε:Σε εύλογο χρόνο. Εξάλλου από του χρόνου θα κάνετε φορολογικές δηλώσεις και πόθεν έσχες... Κάθε χρόνο... Αυτά θα τα διασταυρώνουν...Tilemos έγραψε: [Μου δίνουν κάποια διορία δηλαδή για να το μεταβιβασω;
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
-
- Αρχιλοχίας
Ωραία πληροφόρηση... Μπράβο που τα ψάχνετε...Dimitris mak έγραψε:Οι 1000 Ειδικοί Φρουροί θα καταταχθούν στο Τ. Δ. Α Κομοτηνής.
Αρα 7/10 ξεκινάμε όσοι και οσες περάσουμε.Dimitris mak έγραψε:Οι 1000 Ειδικοί Φρουροί θα καταταχθούν στο Τ. Δ. Α Κομοτηνής.
Παιδιά συγνωμη για την ερώτηση που θα κάνω αλλά μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα μόρια μου; Στην Α κατηγορία με 16.4 απολυτήριο δίπλωμα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και αγγλικά β2. Τα μόρια που συγκεντρωνω είναι 2440, έχω δίκιο;
Εκτός το 1000 για Κομοτηνή φενετε ότι 7/10 θα είναι και η πρώτη μέρα στη σχολήAnastasios123 έγραψε:Ωραία πληροφόρηση... Μπράβο που τα ψάχνετε...Dimitris mak έγραψε:Οι 1000 Ειδικοί Φρουροί θα καταταχθούν στο Τ. Δ. Α Κομοτηνής.
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Xanthos έγραψε:Ice απλά μην περιμένεις πολλά από την σχολή για να κοπούν.. ότι είναι στα πκε.
Ξέρω 2 άτομα ο ένας έφυγε 1 μήνα πριν και ο άλλος έφυγε 10 μέρες πριν τελειώσει η ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση φαντάσου 10 μέρες δηλαδή πριν γίνει αστυνομικός κανονικά ο λόγος; του την έδωσε δεν τη πάλευε στην υπηρεσία με της βάρδιες με αυτά που έβλεπε που έπιανε τον κάθε αλλοδαπό να τον πηγαίνει δικαστήρια κτλπ δεν μπορείς να καταλάβεις τι ζόρια τραβάει ο καθένας και ποτέ θα τον χτυπήσουν άρα μην σας φανεί παράξενο αν φύγει κάποιος και 1 μερα πριν ορκιστεί
-
- Αρχιλοχίας
Απο την πρώτη μέρα εισαγωγής στη Σχολή, ασφαλίζεται στο κοινό πλέον ΕΦΚΑ, ως Υπάλληλος του Δημοσίου Φορέα... Δεν πληρώνεις πλέον στον παλιό σου φορέα πχ τεβε.. Όλγα... πλην όμως οι εισφορές που έχεις δώσει συνυπολογίζονται, για την διαδοχική ασφάλιση, όταν συνταξιοδοτηθεί...pantzos4 έγραψε:Καλά ξεφεύγουμε λίγο αλλά ανάσταση μηοως ξέρεις. Πος γίνετε να του δίνουν χρόνο για όλα αυτά αφού για να ασφαλιστης στο ΙΚΑ πλέων ως αστυνομικός θα χρηαστει να τους παρέχεις βεβαίωση διαγράφεις από τον παλιό σου φορέα. Αφού όσο φενεσε σε κάποια εταιρια είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις το εφκα σου; Δεν γίνετε να μπεις στο σώμα όμως χωρίς να έχεις ασφαλιστεις. Πολύ μπέρδεμαAnastasios123 έγραψε:Σε εύλογο χρόνο. Εξάλλου από του χρόνου θα κάνετε φορολογικές δηλώσεις και πόθεν έσχες... Κάθε χρόνο... Αυτά θα τα διασταυρώνουν...Tilemos έγραψε: [Μου δίνουν κάποια διορία δηλαδή για να το μεταβιβασω;
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
Βλέπω η σίτιση ξεκινάει από 7/10 άρα τότε και η σχολή λογικά!
-
- Αρχιλοχίας
Γι αυτό, το λέω να το εμπεδώσουν όλοι... Η προκήρυξη αυτή, έχει βγει για εξαιρετικά μάχιμος, που θα πέφτουν στη φωτιά... και Δεν θα κάνουν πίσω... Θέλει κομάντος η Αστυνομία παιδιά...Ήρθε η ώρα των ικανών, που επιλέγουν να πάνε στην Αστυνομια.. και Όχι αυτούς που τους έκατσε στο μηχανογραφικό, ως 3η ,4η,5η, επιλογή.. Λάθος.. Έπρεπε να παίρνουν άτομα που εχουν ως πρώτη επιλογή την Αστυνομια.. Θέλει πάθος και τρέλα αυτό που θα κάνετε ρε παιδια...Slade7 έγραψε:Xanthos έγραψε:Ice απλά μην περιμένεις πολλά από την σχολή για να κοπούν.. ότι είναι στα πκε.
Ξέρω 2 άτομα ο ένας έφυγε 1 μήνα πριν και ο άλλος έφυγε 10 μέρες πριν τελειώσει η ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση φαντάσου 10 μέρες δηλαδή πριν γίνει αστυνομικός κανονικά ο λόγος; του την έδωσε δεν τη πάλευε στην υπηρεσία με της βάρδιες με αυτά που έβλεπε που έπιανε τον κάθε αλλοδαπό να τον πηγαίνει δικαστήρια κτλπ δεν μπορείς να καταλάβεις τι ζόρια τραβάει ο καθένας και ποτέ θα τον χτυπήσουν άρα μην σας φανεί παράξενο αν φύγει κάποιος και 1 μερα πριν ορκιστεί
Μπορουν να σε κοψουν ή φευγεις επειδη δεν αντεχεις στην εκπαιδευση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες