Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Συζητηση κανουμε να περναει η ωρα, ουτως η αλλως δεν εχουμε να αναλυσουμε αλλες πληροφοριες πλεον απλα περιμενουμε τα αποτελεσματα!
2600 μόρια εγώ και ο κολλητός μου. Εύχομαι να είναι μέσα οποιος το θέλει πραγματικά!!
Ρε παιδιά ποιος θα βάλει βύσμα και ποιος θα ακούσει αυτό το βύσμα ώστε στις μέρες μας να παίξει την θέση του; ακούω για βύσματα στα πκε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει; για παράδειγμα στο 1.000 εάν περάσουμε τον χρόνο θα μας σταματήσουν ή θα μας τοποθετήσουν σε διαφορετική θέση από ότι αυτούς που ήταν μέσα στο χρόνο. Δεν ξέρω τα ίδια έλεγαν και στο στρατό για τα αλεξίπτωτα αλλά δεν είδα να πέρασε κανένας που δεν τα κατάφερε με τα αθλήματα.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Υποτιθεται οτι εχει πεσει τηλεφωνο πριν ξεκινησουν τα αθληματα για καποια ονοματα να τα προσεξουν. Στα αθληματα οντως παιρνει βυσμα, στα ψυχοτεχνικα και γιατρους δε ξερω!
Έγκυρο... οι αιτήσεις 11300... νέα εκτίμηση πλέον πάει για 15000...
Σε ολη την διαδικασια των ΠΚΕ παιρνει βυσμα! Το πιο ευκολο ειναι! Πεφτει ενα τηλ και ο αλλος παει εκει για τυπικους λογους! Ειδικα στα ψυχοτεχνικα.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Βλεπω πους υποψηφιους που ερχονται με 1700 και 2000 μορια(και ειναι πολοι αυτοι) ως επισης διαπιστωνω και πολλες συμετοχες γυναικων 35% υπολογίζω, που καμμία δεν ξεπερνά τα 2.100 μόρια... Αυτές θα πετσοκοφτουν ως είναι φυσικό στα αθλήματα, αφού μια στις 10 θα περνάει... Μόνο Αμαζόνες...KostasDea342 έγραψε:Ποια είναι η ιδιότητα σου ανασταση; Πώς μπορείς να ξέρεις μέχρι και τον τελευταίο επιλαχόντα ; Έχουν βγει αποτελέσματα; Ή μήπως έγιναν αθλήματα ; Ή ψυχοτεχνικα; Δίνεις μια σίγουρα ότι το ξέρεις και τρελενεις κόσμο. Κααντε προγνώσεις οκ. Άποψη ειναι. Αλλά αυτά τα " να το θυμάστε " και " θα το δείτε " μην τα λέτε. Έτσι είπε και ο άλλος για 40.000 άτομα και δεν κοιμήθηκα δύο βράδυα
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Φιλαρακι μου κανεις λαθος. Οταν περναγε ΣΒΕΑ ειμασταν κοντα στα 18 ατομα , αναμεσα μας και ενας κοντα στα 100 κιλα. Δεν εβγαλε καν τους 7 γυρους , το πολυ να ετρεξε 2 γυρους με το πασο του, κι αυτος ο ανθρωπος οσο εμεις τρωγαμε σκατο κι εμπλοκες αυτο δεν εκανε τιποτα κι οχι μονο αυτο , του δωσανε πουλαδα ενω δεν εκανε κανενα αλμα ( λογω οτι ξεπερνουσε το οριο κιλων για τον αερα) . Ε λοιπον ο πατερας του ηταν ταξιορχος της ΕΛ. ΑΣ. Τα συμπερεσματα δικα σου. ( το 13) .
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι εμενα μου το ειπαν και στο τμημα οταν εκανα τα χαρτια. Γιατι λεγαμε μακαρι να εινα αυστηροι στα ορια για να κοβονται οι ακαταλληλοι, και μου λεει με το καταλληλο τηλεφωνο δε κοβεται κανενας!
Στα πκε ιατρικά αν έχεις γνωστό εύκολο σχετικά ατα αθλήματα μόνο αν εισια λίγο πιο πάνω από το όριο όχι τπτ τ εξωφρενικό .. γενικά βύσματα μόνο στα πκε.. κ το ξέρουμε καλά αυτό ..
-
- Αντιστράτηγος
Παρτε κι αλλο παραδειγμα με τη συνεντευξη των ΕΠΟΠ. Καποιος που δεν ειχε βυσμα μπορει να τον εβαζαν 0 και ενας με το καταλληλο τηλεφωνο τον εβαζαν 200 και περνουσε ! Παραδειγματα υπαρχουν απειρα, πραγματικα απειρα.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Οπως ειπε και ενας πιο πανω.. εγω πιστευω οτι λογω του οτι ο Χρυσοχοιδης εχει ορισει τριμελη επιτροπη που θα βγαλει τα αποτελεσματα, ισως οντως σε καποιον να μετρησουν μορια ασχετως αν το χαρτι που κατεθεσε ηταν σωστο! Ποιος μου λεει εμενα οτι δε θα βαλουν σε καποιο τα 500 μορια, ενω αυτος ηταν πεζικο για παραδειγμα. Που θα το μαθουμε εμεις αν γινει τετοια μπινια; Δε θα το μαθουμε...
Παιδιά πάντα γίνονται αυτά παντου λογικο εινσι και εγώ αν είχα καπιο γνωστό θα του έλεγα να περάσω στα πκε να τελιονω όλοι μας αλλά δυστηχος δεν έχουμε οι περισσότεροι οποτε αγωνιούμε
-
- Αντιστράτηγος
Θανο να μην σε απασχολει τοσο αυτο. Εφοσον εχεις τα μορια και περασεις ΠΚΕ, τοτε κανενα βυσμα δεν σε κουναει !
Πραγματικά έπεσα ψυχολογικά. Μέχρι στιγμή ναι έχω δει βύσματα και στην δουλεία μου και στο στρατό. Αλλά όταν λέω βύσμα να είναι πιο ευνοημένοι, όχι ότι τους έκαναν χάρη χωρίς να το αξίζουν. Δυστυχώς όμως για να μου το λέτε τόσα άτομα και με παραδείγματα σημαίνει ότι παίζει πάρα πολύ. Κρίμα!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες