Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Συζητηση κανουμε να περναει η ωρα, ουτως η αλλως δεν εχουμε να αναλυσουμε αλλες πληροφοριες πλεον απλα περιμενουμε τα αποτελεσματα!
ΣΕΑΠιτης

Δημοσίευση από ΣΕΑΠιτης »

2600 μόρια εγώ και ο κολλητός μου. Εύχομαι να είναι μέσα οποιος το θέλει πραγματικά!!
Άβαταρ μέλους
Chriz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Chriz »

Ρε παιδιά ποιος θα βάλει βύσμα και ποιος θα ακούσει αυτό το βύσμα ώστε στις μέρες μας να παίξει την θέση του; ακούω για βύσματα στα πκε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει; για παράδειγμα στο 1.000 εάν περάσουμε τον χρόνο θα μας σταματήσουν ή θα μας τοποθετήσουν σε διαφορετική θέση από ότι αυτούς που ήταν μέσα στο χρόνο. Δεν ξέρω τα ίδια έλεγαν και στο στρατό για τα αλεξίπτωτα αλλά δεν είδα να πέρασε κανένας που δεν τα κατάφερε με τα αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Υποτιθεται οτι εχει πεσει τηλεφωνο πριν ξεκινησουν τα αθληματα για καποια ονοματα να τα προσεξουν. Στα αθληματα οντως παιρνει βυσμα, στα ψυχοτεχνικα και γιατρους δε ξερω!

Dias

Δημοσίευση από Dias »

Έγκυρο... οι αιτήσεις 11300... νέα εκτίμηση πλέον πάει για 15000...
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Σε ολη την διαδικασια των ΠΚΕ παιρνει βυσμα! Το πιο ευκολο ειναι! Πεφτει ενα τηλ και ο αλλος παει εκει για τυπικους λογους! Ειδικα στα ψυχοτεχνικα.
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

KostasDea342 έγραψε:Ποια είναι η ιδιότητα σου ανασταση; Πώς μπορείς να ξέρεις μέχρι και τον τελευταίο επιλαχόντα ; Έχουν βγει αποτελέσματα; Ή μήπως έγιναν αθλήματα ; Ή ψυχοτεχνικα; Δίνεις μια σίγουρα ότι το ξέρεις και τρελενεις κόσμο. Κααντε προγνώσεις οκ. Άποψη ειναι. Αλλά αυτά τα " να το θυμάστε " και " θα το δείτε " μην τα λέτε. Έτσι είπε και ο άλλος για 40.000 άτομα και δεν κοιμήθηκα δύο βράδυα
Βλεπω πους υποψηφιους που ερχονται με 1700 και 2000 μορια(και ειναι πολοι αυτοι) ως επισης διαπιστωνω και πολλες συμετοχες γυναικων 35% υπολογίζω, που καμμία δεν ξεπερνά τα 2.100 μόρια... Αυτές θα πετσοκοφτουν ως είναι φυσικό στα αθλήματα, αφού μια στις 10 θα περνάει... Μόνο Αμαζόνες...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Φιλαρακι μου κανεις λαθος. Οταν περναγε ΣΒΕΑ ειμασταν κοντα στα 18 ατομα , αναμεσα μας και ενας κοντα στα 100 κιλα. Δεν εβγαλε καν τους 7 γυρους , το πολυ να ετρεξε 2 γυρους με το πασο του, κι αυτος ο ανθρωπος οσο εμεις τρωγαμε σκατο κι εμπλοκες αυτο δεν εκανε τιποτα κι οχι μονο αυτο , του δωσανε πουλαδα ενω δεν εκανε κανενα αλμα ( λογω οτι ξεπερνουσε το οριο κιλων για τον αερα) . Ε λοιπον ο πατερας του ηταν ταξιορχος της ΕΛ. ΑΣ. Τα συμπερεσματα δικα σου. ( το 13) .
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι εμενα μου το ειπαν και στο τμημα οταν εκανα τα χαρτια. Γιατι λεγαμε μακαρι να εινα αυστηροι στα ορια για να κοβονται οι ακαταλληλοι, και μου λεει με το καταλληλο τηλεφωνο δε κοβεται κανενας!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Στα πκε ιατρικά αν έχεις γνωστό εύκολο σχετικά ατα αθλήματα μόνο αν εισια λίγο πιο πάνω από το όριο όχι τπτ τ εξωφρενικό .. γενικά βύσματα μόνο στα πκε.. κ το ξέρουμε καλά αυτό ..
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Παρτε κι αλλο παραδειγμα με τη συνεντευξη των ΕΠΟΠ. Καποιος που δεν ειχε βυσμα μπορει να τον εβαζαν 0 και ενας με το καταλληλο τηλεφωνο τον εβαζαν 200 και περνουσε ! Παραδειγματα υπαρχουν απειρα, πραγματικα απειρα.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οπως ειπε και ενας πιο πανω.. εγω πιστευω οτι λογω του οτι ο Χρυσοχοιδης εχει ορισει τριμελη επιτροπη που θα βγαλει τα αποτελεσματα, ισως οντως σε καποιον να μετρησουν μορια ασχετως αν το χαρτι που κατεθεσε ηταν σωστο! Ποιος μου λεει εμενα οτι δε θα βαλουν σε καποιο τα 500 μορια, ενω αυτος ηταν πεζικο για παραδειγμα. Που θα το μαθουμε εμεις αν γινει τετοια μπινια; Δε θα το μαθουμε...

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά πάντα γίνονται αυτά παντου λογικο εινσι και εγώ αν είχα καπιο γνωστό θα του έλεγα να περάσω στα πκε να τελιονω όλοι μας αλλά δυστηχος δεν έχουμε οι περισσότεροι οποτε αγωνιούμε
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Θανο να μην σε απασχολει τοσο αυτο. Εφοσον εχεις τα μορια και περασεις ΠΚΕ, τοτε κανενα βυσμα δεν σε κουναει !
Άβαταρ μέλους
Chriz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Chriz »

Πραγματικά έπεσα ψυχολογικά. Μέχρι στιγμή ναι έχω δει βύσματα και στην δουλεία μου και στο στρατό. Αλλά όταν λέω βύσμα να είναι πιο ευνοημένοι, όχι ότι τους έκαναν χάρη χωρίς να το αξίζουν. Δυστυχώς όμως για να μου το λέτε τόσα άτομα και με παραδείγματα σημαίνει ότι παίζει πάρα πολύ. Κρίμα!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 5 επισκέπτες