Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Girl93

Δημοσίευση από Girl93 »

B κατηγορία τι παίζει ; Ξέρει κανείς ;2400 έχω στην Β άκουσα ότι θα πέσει πολύ η βάση
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα! Είναι κάτι που δεν γνωρίζω... Όταν υπηρετούσα είχα κριθεί Ι2 λόγω βάρους. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φυσιολογικά κιλα! Τι γίνεται σ αυτη την περίπτωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Geo91
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Geo91 »

Παιδιά καλησπέρα! Είναι κάτι που δεν γνωρίζω. Όταν υπηρετούσα κριθηκα Ι2 λόγω βάρους. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φυσιολογικά κιλα. Σ' αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Όσοι είναι κάτω από 1.70 τους αποκλείουν κατευθείαν από την διαδικασία να κάνει αίτηση υπάρχει οδηγία από το υπουργείο, τώρα αν πέφτουν τηλέφωνα εκείνη την στιγμή και τους βάζουν χαριστικά 1.70 είναι ανάλογα το τμήμα και τον διοικητή όποιος έχει τατουάζ μανίκι κάνει κανονικά αίτηση για αυτούς δεν υπάρχει κάτι, άποψη μου άμα. δειτε στα ΠΚΕ άτομα με τατουάζ μανίκι με ύψος κάτω από 1.70 όπου να φαίνεται άτομα που κάναν αργούς χρόνους και δεν τους κοψανε κάντε το θέμα είναι κρίμα και άδικο, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά που θα είναι επιλαχών διότι και αυτοί δίνουν αθλήματα για να είναι έτοιμοι αν τους πάρουν αν δουν κανέναν με τατουάζ μανίκι η κάναν χοντρό να δίνει αθλήματα να το κάνουν θέμα εκείνη την στιγμή
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Spartakos14 έγραψε: Γεια σας ειμαι με δμσ 28,3 αλλα περιφερεια μεσης 91 ειμαι μεσα ετσι;
ναι
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Όσοι είναι κάτω από 1.70 τους αποκλείουν κατευθείαν από την διαδικασία να κάνει αίτηση υπάρχει οδηγία από το υπουργείο, τώρα αν πέφτουν τηλέφωνα εκείνη την στιγμή και τους βάζουν χαριστικά 1.70 είναι ανάλογα το τμήμα και τον διοικητή όποιος έχει τατουάζ μανίκι κάνει κανονικά αίτηση για αυτούς δεν υπάρχει κάτι, άποψη μου άμα. δειτε στα ΠΚΕ άτομα με τατουάζ μανίκι με ύψος κάτω από 1.70 όπου να φαίνεται άτομα που κάναν αργούς χρόνους και δεν τους κοψανε κάντε το θέμα είναι κρίμα και άδικο, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά που θα είναι επιλαχών διότι και αυτοί δίνουν αθλήματα για να είναι έτοιμοι αν τους πάρουν αν δουν κανέναν με τατουάζ μανίκι η κάναν χοντρό να δίνει αθλήματα να το κάνουν θέμα εκείνη την στιγμή
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Slade δεν είσαι φίλε μου στην αστυνομία και τώρα το επιβεβαιώνεις μετά λεγόμενα σου.. πάλι σε έπιασα αδιαβαστο.. στα αθλήματα τους καλούν ανά ημέρα και 100αδα σε 2 διαφορετικά στάδια τις Αθήνας. έτσι λοιπόν κανένας από τους επιλαχόντες δεν θα είναι στα αθλήματα με τους επιτυχόντες.. Οι επιλαχόντες πάνε πάντα προς το τέλος.. και έχω και αποδείξεις
Geo91
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Geo91 »

Είδα, στην προκήρυξη, ζητάει να αναγράφεται η κατηγορία( Ι) στο πιστοποιητικό στρατολογικής κατασ τασης.
elevator1993

Δημοσίευση από elevator1993 »

Παιδια καλησπερα εχω μια απορια. Το σημειο μεταξυ του πλευρικου τοξου και της λαγονιου ακρολοφιας που ακριβως ειναι πανω μας; Κατω χαμηλα στην κοιλια ή πανω απο την κοιλια περιπου;

θα βοηθουσε μια εικονα αν υπαρχει

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

pantzos4 έγραψε:
Σταυρος7 έγραψε:Εχουν πει νομιζω οτι αμα εχεις παραπανω δμς δεν θα πρεπει η περιφερεια να υπερβαινει τα 102 cm
Αυτό που το είπανε Που το άκουσες?; Προφορικά κάποιος η σε κανένα ΦΕΚ

Στη προκήρυξη το γράφει στο τέλος

Εφεδρος

Δημοσίευση από Εφεδρος »

Εγώ λέω κύριοι μα μιλήσουμε γενικά με αιτήσεις μόρια και τα σχετικά που απασχολούν τον πιο πολύ κόσμο!
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Ρε παιδια εγω με 2240 εχω ελπιδες; Λετε να παει τοσο κατω η βαση?
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Άκουσε με φίλε μου , κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει τις ελπίδες, να έχεις λοιπόν ελπίδες και να προετοιμάζεται γιατί εδώ στην Ελλάδα όλα παραφουσκώνονται και δεν είναι έτσι στο τέλος όπως τα περιγράφουν οπότε να έχεις ελπίδες... Να προετοιμαζεσαι για κάθε ενδεχόμενο... Υπάρχουν λόγοι η βάση να είναι υψηλή, υπάρχουν και πολλοί λόγοι να είναι χαμηλή η βάση...
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Εκεί π θα φτάσει η βάση κ θα υπάρχουν πολλά άτομα τ ίδια μόρια σχετικά θα γίνει σφαγή .. τ μόνο σίγουρο
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Όλοι έχουμε ελπίδες και αγωνία μαζί να περάσουν οι μέρες να μάθουμε!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες