Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
B κατηγορία τι παίζει ; Ξέρει κανείς ;2400 έχω στην Β άκουσα ότι θα πέσει πολύ η βάση
Καλησπέρα! Είναι κάτι που δεν γνωρίζω... Όταν υπηρετούσα είχα κριθεί Ι2 λόγω βάρους. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φυσιολογικά κιλα! Τι γίνεται σ αυτη την περίπτωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Παιδιά καλησπέρα! Είναι κάτι που δεν γνωρίζω. Όταν υπηρετούσα κριθηκα Ι2 λόγω βάρους. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φυσιολογικά κιλα. Σ' αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Όσοι είναι κάτω από 1.70 τους αποκλείουν κατευθείαν από την διαδικασία να κάνει αίτηση υπάρχει οδηγία από το υπουργείο, τώρα αν πέφτουν τηλέφωνα εκείνη την στιγμή και τους βάζουν χαριστικά 1.70 είναι ανάλογα το τμήμα και τον διοικητή όποιος έχει τατουάζ μανίκι κάνει κανονικά αίτηση για αυτούς δεν υπάρχει κάτι, άποψη μου άμα. δειτε στα ΠΚΕ άτομα με τατουάζ μανίκι με ύψος κάτω από 1.70 όπου να φαίνεται άτομα που κάναν αργούς χρόνους και δεν τους κοψανε κάντε το θέμα είναι κρίμα και άδικο, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά που θα είναι επιλαχών διότι και αυτοί δίνουν αθλήματα για να είναι έτοιμοι αν τους πάρουν αν δουν κανέναν με τατουάζ μανίκι η κάναν χοντρό να δίνει αθλήματα να το κάνουν θέμα εκείνη την στιγμή
ναιSpartakos14 έγραψε: Γεια σας ειμαι με δμσ 28,3 αλλα περιφερεια μεσης 91 ειμαι μεσα ετσι;
Όσοι είναι κάτω από 1.70 τους αποκλείουν κατευθείαν από την διαδικασία να κάνει αίτηση υπάρχει οδηγία από το υπουργείο, τώρα αν πέφτουν τηλέφωνα εκείνη την στιγμή και τους βάζουν χαριστικά 1.70 είναι ανάλογα το τμήμα και τον διοικητή όποιος έχει τατουάζ μανίκι κάνει κανονικά αίτηση για αυτούς δεν υπάρχει κάτι, άποψη μου άμα. δειτε στα ΠΚΕ άτομα με τατουάζ μανίκι με ύψος κάτω από 1.70 όπου να φαίνεται άτομα που κάναν αργούς χρόνους και δεν τους κοψανε κάντε το θέμα είναι κρίμα και άδικο, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά που θα είναι επιλαχών διότι και αυτοί δίνουν αθλήματα για να είναι έτοιμοι αν τους πάρουν αν δουν κανέναν με τατουάζ μανίκι η κάναν χοντρό να δίνει αθλήματα να το κάνουν θέμα εκείνη την στιγμή
Slade δεν είσαι φίλε μου στην αστυνομία και τώρα το επιβεβαιώνεις μετά λεγόμενα σου.. πάλι σε έπιασα αδιαβαστο.. στα αθλήματα τους καλούν ανά ημέρα και 100αδα σε 2 διαφορετικά στάδια τις Αθήνας. έτσι λοιπόν κανένας από τους επιλαχόντες δεν θα είναι στα αθλήματα με τους επιτυχόντες.. Οι επιλαχόντες πάνε πάντα προς το τέλος.. και έχω και αποδείξεις
Είδα, στην προκήρυξη, ζητάει να αναγράφεται η κατηγορία( Ι) στο πιστοποιητικό στρατολογικής κατασ τασης.
Παιδια καλησπερα εχω μια απορια. Το σημειο μεταξυ του πλευρικου τοξου και της λαγονιου ακρολοφιας που ακριβως ειναι πανω μας; Κατω χαμηλα στην κοιλια ή πανω απο την κοιλια περιπου;
θα βοηθουσε μια εικονα αν υπαρχει
θα βοηθουσε μια εικονα αν υπαρχει
pantzos4 έγραψε:Αυτό που το είπανε Που το άκουσες?; Προφορικά κάποιος η σε κανένα ΦΕΚΣταυρος7 έγραψε:Εχουν πει νομιζω οτι αμα εχεις παραπανω δμς δεν θα πρεπει η περιφερεια να υπερβαινει τα 102 cm
Στη προκήρυξη το γράφει στο τέλος
Εγώ λέω κύριοι μα μιλήσουμε γενικά με αιτήσεις μόρια και τα σχετικά που απασχολούν τον πιο πολύ κόσμο!
Ρε παιδια εγω με 2240 εχω ελπιδες; Λετε να παει τοσο κατω η βαση?
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Άκουσε με φίλε μου , κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει τις ελπίδες, να έχεις λοιπόν ελπίδες και να προετοιμάζεται γιατί εδώ στην Ελλάδα όλα παραφουσκώνονται και δεν είναι έτσι στο τέλος όπως τα περιγράφουν οπότε να έχεις ελπίδες... Να προετοιμαζεσαι για κάθε ενδεχόμενο... Υπάρχουν λόγοι η βάση να είναι υψηλή, υπάρχουν και πολλοί λόγοι να είναι χαμηλή η βάση...
Εκεί π θα φτάσει η βάση κ θα υπάρχουν πολλά άτομα τ ίδια μόρια σχετικά θα γίνει σφαγή .. τ μόνο σίγουρο
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
Όλοι έχουμε ελπίδες και αγωνία μαζί να περάσουν οι μέρες να μάθουμε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες