Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SGT Frost

Δημοσίευση από SGT Frost »

fsafa έγραψε:Δεν έχει λογική αυτό που λες για ΤΕΙ/ΑΕΙ, πολλοί πάνε στρατό και είναι ακόμα φοιτητές, επίσης 12 απολυτήριο σε γενικό ή επαλ α είναι κακός βαθμός... Συνήθως οι περισσότεροι έχουν πάνω από 13-14.
Γιατι καπιος φοιτητης να μην τελειωσει τη σχολη και να τρεχει να γινει Ε. Φ. Οι περισσοτεροι το εχουν ριξει στης αναβολες.

Άβαταρ μέλους
Vasiliki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vasiliki »

Strike13 έγραψε:Δεν λες να καταλάβεις, το χεις πάρει επί προσωπικού. Εγώ σου λέω τι βλέπω τα τελευταία 8 χρόνια. Θα τα πω άλλη μια και αν θες να τα καταλάβεις, τα κατάλαβες. Δεν έχω ακούσει από άντρα συνάδελφο να λέει δεν δουλεύω Άγιο φοβάμαι, δεν έχω ακούσει σε μέτρα συνάδελφο να λέει βρες μου wc να κατουρήσω, δεν έχω ακούσει από συνάδελφο κράτα εσύ το mp-5 στην μηχανή εγώ είμαι γυναίκα, δεν έχω ακούσει από συνάδελφο δεν κάνω βράδυ αύριο έχω νύχια. Τι άλλο να σου πω; Ξανά λέω για τελευταία φορά εξαιρέσεις υπάρχουν. Μακάρι να μπεις και να είσαι εσύ και το κλείνω εδώ.
Αντιλαμβάνομαι απόλυτα το τι λες κ πως το λες αφού είσαι ήδη μέσα κ βλέπεις πράγματα. Η συζήτηση είναι πάνω στον διαχωρισμό που θέτεις άντρες γυναίκες κ όχι επί προσωπικού. Η ένσταση από την αρχή ή δική μου είναι δεν είμαστε όλοι το ίδιο είτε άντρας είτε γυναίκα. Αυτά.

lazaros85
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από lazaros85 »

SGT FrostΓιατι καπιος φοιτητης να μην τελειωσει τη σχολη και να τρεχει να γινει Ε. Φ. Οι περισσοτεροι το εχουν ριξει στης αναβολες.<br/ έγραψε:

[/QUOTE">[quote=SGT FrostΓιατι καπιος φοιτητης να μην τελειωσει τη σχολη και να τρεχει να γινει Ε. Φ. Οι περισσοτεροι το εχουν ριξει στης αναβολες.

επαγγελματική αποκατάσταση ίσως!