Γιατι καπιος φοιτητης να μην τελειωσει τη σχολη και να τρεχει να γινει Ε. Φ. Οι περισσοτεροι το εχουν ριξει στης αναβολες.fsafa έγραψε:Δεν έχει λογική αυτό που λες για ΤΕΙ/ΑΕΙ, πολλοί πάνε στρατό και είναι ακόμα φοιτητές, επίσης 12 απολυτήριο σε γενικό ή επαλ α είναι κακός βαθμός... Συνήθως οι περισσότεροι έχουν πάνω από 13-14.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Vasiliki
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Αντιλαμβάνομαι απόλυτα το τι λες κ πως το λες αφού είσαι ήδη μέσα κ βλέπεις πράγματα. Η συζήτηση είναι πάνω στον διαχωρισμό που θέτεις άντρες γυναίκες κ όχι επί προσωπικού. Η ένσταση από την αρχή ή δική μου είναι δεν είμαστε όλοι το ίδιο είτε άντρας είτε γυναίκα. Αυτά.Strike13 έγραψε:Δεν λες να καταλάβεις, το χεις πάρει επί προσωπικού. Εγώ σου λέω τι βλέπω τα τελευταία 8 χρόνια. Θα τα πω άλλη μια και αν θες να τα καταλάβεις, τα κατάλαβες. Δεν έχω ακούσει από άντρα συνάδελφο να λέει δεν δουλεύω Άγιο φοβάμαι, δεν έχω ακούσει σε μέτρα συνάδελφο να λέει βρες μου wc να κατουρήσω, δεν έχω ακούσει από συνάδελφο κράτα εσύ το mp-5 στην μηχανή εγώ είμαι γυναίκα, δεν έχω ακούσει από συνάδελφο δεν κάνω βράδυ αύριο έχω νύχια. Τι άλλο να σου πω; Ξανά λέω για τελευταία φορά εξαιρέσεις υπάρχουν. Μακάρι να μπεις και να είσαι εσύ και το κλείνω εδώ.
SGT FrostΓιατι καπιος φοιτητης να μην τελειωσει τη σχολη και να τρεχει να γινει Ε. Φ. Οι περισσοτεροι το εχουν ριξει στης αναβολες.<br/ έγραψε:
[/QUOTE">[quote=SGT FrostΓιατι καπιος φοιτητης να μην τελειωσει τη σχολη και να τρεχει να γινει Ε. Φ. Οι περισσοτεροι το εχουν ριξει στης αναβολες.
SGT Frost έγραψε:Γιατι καπιος φοιτητης να μην τελειωσει τη σχολη και να τρεχει να γινει Ε. Φ. Οι περισσοτεροι το εχουν ριξει στης αναβολες.
Ξεχνάς κάτι, είναι πολλά παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες 2-3 ακόμα και 4 φορές για αστυνομία. Έβγαζαν 15000 μόρια και δεν έμπαιναν. Αυτά τα παιδιά έχουν απολυτήριο από 15 και πάνω. Πήγαν υπηρέτησαν Ε. Δ ή Δόκιμοι ακόμα και Π. Φ. Έβγαλαν δίπλωμα για αμάξι και μηχανή (δεν είναι δύσκολο) και θα κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.
Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που σε βάζουν Ε. Φ.
Κάποτε το 2007,2008 και 2009... Δείτε με τι μόρια έμπαιναν.
Αν δείτε μ τ όσα λέμε κ ακούμε υπάρχει συμμετοχή αλλά όχι μ μεγάλα μόρια.. όποτε όλα θα παιχτούν σίγουρα..
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Με τα ος τορα δεδομενα απο παιδια που πηγανε σε. ΑΤ συμφονω μαζι σ πολλες συμμετοχες οι ποιο πολλοι με 2300 και κατωDea pz έγραψε: Αν δείτε μ τ όσα λέμε κ ακούμε υπάρχει συμμετοχή αλλά όχι μ μεγάλα μόρια.. όποτε όλα θα παιχτούν σίγουρα..
fsafa έγραψε:Ξεχνάς κάτι, είναι πολλά παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες 2-3 ακόμα και 4 φορές για αστυνομία. Έβγαζαν 15000 μόρια και δεν έμπαιναν. Αυτά τα παιδιά έχουν απολυτήριο από 15 και πάνω. Πήγαν υπηρέτησαν Ε. Δ ή Δόκιμοι ακόμα και Π. Φ. Έβγαλαν δίπλωμα για αμάξι και μηχανή (δεν είναι δύσκολο) και θα κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.
Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που σε βάζουν Ε. Φ.
Κάποτε το 2007,2008 και 2009... Δείτε με τι μόρια έμπαιναν.
Αυτοι που ειναι καλα προετοιμασμενοι, ο αριθμος δεν θα ειναι πανω απο 100. Οσο για αυτους που θελουν να κανουν το ονειρο τους πραγματικοτιτα αυτοι κι αν δεν θα ειναι μετρημενοι.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Γράφετε, γράφετε και ξανά γράφετε ορισμένοι και κάνετε προβλέψεις. Οι περισσότεροι έξω θα πέσετε. Το κάνατε πανελλαδικές εξετάσεις. Ο αυξημένος αριθμός υποψηφίων δεν σημαίνει αυτόματα και αύξηση των βάσεων.
Αράξτε, κάντε κανα μπάνιο και λίγο υπομονή.
Το απολυτήριο είναι αυτό που θα κάνει την ανατροπή.
Παρ'όλα αυτά ας μου λύσει απλά κάποιος μια απορία. Οι επιλαχόντες πόσοι θα είναι για Α κατηγορία ; Επίσης ο αριθμός αυτός, είναι + από τους 1200 ή είναι μέσα σε αυτούς και οι επιλαχόντες ;
Ευχαριστώ πολύ.
Παρ'όλα αυτά ας μου λύσει απλά κάποιος μια απορία. Οι επιλαχόντες πόσοι θα είναι για Α κατηγορία ; Επίσης ο αριθμός αυτός, είναι + από τους 1200 ή είναι μέσα σε αυτούς και οι επιλαχόντες ;
Ευχαριστώ πολύ.
-
360 θα ειναι θα δωσουν αυληματα και θα περιμενουν τηλεφωνοkyriakos155 έγραψε: Γράφετε, γράφετε και ξανά γράφετε ορισμένοι και κάνετε προβλέψεις. Οι περισσότεροι έξω θα πέσετε. Το κάνατε πανελλαδικές εξετάσεις. Ο αυξημένος αριθμός υποψηφίων δεν σημαίνει αυτόματα και αύξηση των βάσεων.
Ευχαριστώ πολύ.
Είναι κρίμα και ταυτόχρονα παράλογο να μην μοριοδοτούνται έξτρα άτομα με πτυχία ΑΕΙ κ ΤΕΙ. Από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής θέλουνε άτομα χαμηλής η μέτριας μόρφωσης για να μπορούνε να τους χειριστούνε πιο εύκολα. Ελλάδαρα μουυυ
-
- Συνταγματάρχης
1200+360 δηλαδή ;
-
- Συνταγματάρχης
Κώστας έγραψε:Είναι κρίμα και ταυτόχρονα παράλογο να μην μοριοδοτούνται έξτρα άτομα με πτυχία ΑΕΙ κ ΤΕΙ. Από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής θέλουνε άτομα χαμηλής η μέτριας μόρφωσης για να μπορούνε να τους χειριστούνε πιο εύκολα. Ελλάδαρα μουυυ
Θέλουν στρατιώτες στους δρόμους, γραφιάδες έχει...
-
ναιkyriakos155 έγραψε: 1200+360 δηλαδή ;
Δηλαδη οσοι δεν εχουμε πτυχια ΑΕΙ και ΤΕΙ ειμαστε απο μετριας μορφωσης και κατω; Πολλοι απο εμας δεν προλαβαμε να φτασουμε καν στο 4ο ετος της σχολης μας, μιας που και η προκηρυξη ηρθε τωρα. Και κατα δευτερον την μορφωση και το επιπεδο ενος ανθρωπου δεν το οριζουν τα πτυχια του. Εχω δει γραβατομμενους αξεστους, και εχω δει ανθρωπους φτωχους που τους βλεπεις και τους ζηλευεις για το ηθος τους!
-
- Συνταγματάρχης
Ευχαριστώ πολύ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες